JUL I SVEIO

I dag er det julaften, folkens! For meg har det gått alt for fort, er ikke ferdig med alle julepresangene engang. Har aldri blitt ferdig i tide før heller tror jeg, mehe. Jeg har bodd i Sveio snart 6 år, og merkelig nok, har jeg aldri i mitt liv feirt julaften her oppe. Jeg ferier egentlig annenhvert år hos mamma og pappa, slik som mine andre helsøsken gjør. I år feirer jeg og ene broren min i Sveio her med sveiobu-familien, men storesøster og storebror nr.2 feirer på Jørpeland hos jørpissene. Litt trist å ikke ferie jul samlet, men det går som det går! Snakkes over telefonen vett'ere :-)
Julen her i Sveio kommer til å bli feiret sammen med oss i huset, broren til stemor og familien hans, og foreldrene til stemor i år. Jeg har aldri feirt sammen med den familien, så dette kommer nok til å bli stas. Jeg, lillesøster og storebror skal i kirken klokken fire i dag, en liten tradisjon spør du meg. Der får jeg sagt god jul til alle kjente jeg møter på. Etter kirkebesøket, får vi besøk engang i tid, så blir det kos med pinnekjøtt og julepresanger! Syns kvelden høres veldig gøy ut jeg :-) Gleder meg fortsatt som en liten 6-åring til å få åpne mine presanger, meeeheh.
Bilder av kvelden kan ikke komme før jeg tar dem, så de kommer enten ut i kveld eller i morgen en gang. Derfor tilføyer jeg noen søte julebilder!

 294827fe4d2d11e284c322000a1fbca9_7_large

Trgcfx_50d744d29606ee5a7de4fc84_large

Tatt i dag.

God jul allesammen! Håper dere alle får en super kveld :-)

Én kommentar

hahahah

24.12.2012 kl.15:37

hahahahha elske d bilde

Skriv en ny kommentar







★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!































hits