HEKTISKE TIDER UTEN INTERNETT

Helloo!

Helt siden jeg kom hjem fra Oslo på søndag, har det vært helt hektisk og internetten på garasjeloftet har shuttet ned. Jeg prøver å få det til å funke igjen selvfølgelig, men jeg får bruke skoletiden jeg har på å blogge til det er oppe å går igjen. Det eneste problemet da er at jeg ikke har bilder fra kameraet. Jeg får bruke det jeg har for nå!

Så var det til Norwegian Open... Det var helt fantastisk!!! Som dere vet, var jeg ikke med å konkurrerte, jeg jobbet. Men jeg fikk sett og snakket med flere hundre cheerleadere, og fikk oppleve skikkelig cheerverden igjen! Helga ga meg så utrolig mye inspirasjon til Firecats, så nå skjer det virkelig. Jeg fikk også handlet en god del som jeg ikke klarer å få inn på macen, men jeg fortsetter å prøve helt til jeg får det til. Ble veldig slitne allesammen etter lange dager med jobbing, musikk og mange folk, men det var fortsatt gøy. Nå er jeg helt inne på cheerleading igjen, og er klar for å sette Firecats på matta!Innkjøpsbilder kommer ganske snart!

Én kommentar

victoria skøtt dahl

21.11.2013 kl.20:23

Så kult bilde! :D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits