HVORDAN JEG FEIRER JUL

Hello!

Ja, jeg feirer julaften litt annerledes enn flere andre. Jeg feirer annenhver jul hos mamma og daddy pga. skilsmisse, så jeg er litt her og der. I år skal jeg feire selve julaften og New Year's Eve i England sammen med plasticdad sin familie, som er min stefamilie. Det skal bli veldig merkelig, men alltid morsomt å prøve ut noe nytt! Der vil vi åpne presangene om morgenen 25.desember i stedenfor 24.desember. 24.desember tror jeg vi dyller oss opp å spiser god mat slik vi i Norge gjør 24.desember.

Hvordan det er med alle gavene? Jeg får en god del gaver faktisk! Både mamma og daddy er forlovet med nye, så jeg har to bonusfamilier jeg får gaver av i tillegg til at jeg har en hel saueflokk med søsken og megamega familie. Derfor blir det litt mer. Så ikke si at det å være skilsmissebarn bare er negativt, for meg er det BARE positivt. I år skal jeg feire sammen med mamma, så da skal jeg enten åpne gavene fra daddy og stemor sin familie før julaften eller etter, så det blir på en måte en minijul, som vi kaller det. Gavene fra mamma og plasticdad skal jeg også åpne i Norge, mest sannsynlig før vi reiser. Jul handler ikke kun om familie for meg, i år skal jeg ha noen jenteveninner over for å feire en liten jentejul også.

Som dere hører, jul er litt småinviklet i hodet mitt i år. Ikke noe stress, men feiring flere steder med forskjellige familier, haha. I dag fikk jeg faktisk gaven fra besteforeldrene mine i Sveio- oooverlykkelig!! Jeg har lenge sagt at jeg vil ha mikrobølgovn siden jeg nå bor "for meg selv". Det fikk jeg! I tillegg fikk jeg en lilla treningstrøye, just what I needed. Thank you!Åhgud, DEN kvaliteten, beklager... Måtte beskjære såpass mye, og gjøre bildet større her på bloggen, da blir det sånn.

Er du skilsmissebarn? Hvordan feirer du julaften?

6 kommentarer

Hege bo Fresvig

10.12.2013 kl.22:11

Sweet, nå kan eg spisa varme mat hos deg!

Daniela Staupe

10.12.2013 kl.23:08

SÅÅ fine gaver:p Feire julå hjemma som vanlig!

celine meyer

11.12.2013 kl.14:18

Jeg er faktisk så heldig at mamma og pappa feirer jul sammen, selvom de begge har nye kjærester. Syntes det er en veldig god ting, med tanke på at jeg har en liten søster som setter stor pris på at de er sammen på slike dager:)

Angelica Diamant

11.12.2013 kl.21:09

celinemeyer: Hørtes ut som en veldig god løsning, det! Skulle gjerne hatt det slik selv, men det funker ikke alltid for alle familier. Ha en god kveld videre!:-)

Angelica Diamant

11.12.2013 kl.21:09

Hege bo Fresvig: Jada, nå slepper du å sulte hos meg, woho!

Angelica Diamant

11.12.2013 kl.21:09

Daniela Staupe: Tusen takk, så gøy!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits