HVOR GÅR JEG, OG HVA GJØR JEG?

Har du noen gang tenkt slik, hva skjer videre, og hva gjør jeg? Hva skal jeg bli? Hvilken skole er best for meg? Hva skal jeg prioritere? Hvorfor så mange spørsmål? Alt dette og alt for mye annet sitter fast i hodet mitt for tiden. Det er rett og slett bare for mange valg for meg å ta. Det er kanskje ikke så lett for dere å forstå så mye av det jeg akkuratt sa, men jeg skal utdype meg. Jeg skriver dette innlegget for å få alt skrevet ned, få litt system i alt.

 

Skolen - Hva holder jeg egentlig på med? Jeg er på nappen til å stryke. Jeg er missfornøyd med valget mitt, og jeg trives ikke. Noen ganger får jeg ikke sove fordi jeg ikke vil på skolen dagen etter. Skal jeg droppe skolen for å kunne søke med ungdomsskolekarakterene mine til neste år, slik at jeg har en sjanse til å komme inn noensted? Da trenger jeg hverdagsjobb. Det har jeg søkt meg litt rundt på, men har ikke kommet særlig langt. HTG har alltid vært drømmeskolen min, og det er en helt fantastisk skole. Det er vanskelig, og man må jobbe hardt for å få ok karakterer. Hva har forandret seg? Jo, jeg gjør ikke en dritt. Jeg har gitt helt opp, bryr meg ikke lenger. Det er ikke et miljø jeg er vant til, og ikke et miljø jeg passer inn i, derfor vil jeg selvfølgelig føle meg annerledes. Det er ikke greit i det hele tatt, jeg vil passe inn og få meg minner for livet. Jeg vil klare det, jeg vil ønske å gå på HTG gjennom alle vgsårene mine.

Cheerleading - Det er mye. Jeg er trener og har et stort ansvar. Mange spørsmål blir spurt som jeg må vite svar på. Jeg må gi ut all informasjon, fikse rutiner, søke etter hjelp hos andre proffisjonelle og alltid smile. Jeg må alltid smile. I tillegg må jeg kjefte slik at laget blir bedre. Jeg er stresset, men cheerleadingen er det eneste jeg aldri vil gi slipp på, laget betyr altfor mye for meg til å gi dem opp. De er flinke, og jeg er stolt! Men det er et stort ansvar jeg har på meg, og jeg må bruke her eneste dag på ulike ting innen cheerleadingen. Ikke bare å trene og ha det gøy, men også papirarbeid, søknader og emailer rundt omkring.

Gutter - Er det vits for meg å skrive noe som helst her egentlig? Jeg har ikke type, og er usikker på om det er et ønske jeg har nå. Jeg liker singellivet, men blir gal da jeg ser et kjærestepar. I det siste har jeg tenkt ekstremt mye på dette. Jeg søker ikke etter noe kjæreste. Har dere noen gang hørt om at det alltid er èn person som vil ha en plass hos deg? En person du alltid vil huske eller savne? Jeg har en slik en jeg også. Denne gutten er en jeg har vært av og på med når det gjelder kontakten. Jeg vil ikke ha han tilbake, men jeg vil samtidig. Jeg bør ikke, og kan heller ikke. Likevell får jeg sommerfugler i magen bare jeg ser ham, og føler jeg skal kaste opp om jeg ser ham sammen med andre jenter. For å få det helt sagt, jeg vil ikke ha denne gutten. Men jeg kommer alltid til å føle det slik, tror jeg. Jeg har en jeg vil satse på, men som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å få denne gang. Jeg vet bare ikke om jeg er sur, sjalu, lei meg eller savner denne gutten!

Venner - Jeg savner vennene mine! Jeg har ikke fått tid til å være med Alicia J, Alicia M, Anne, og jeg savner alle vennene mine fra ungdomsskolen. Og Jørpelandfolk, jeg savner dere også. Jeg har rett og slett ikke tid til alle, og det er helt forferdelig. Jeg ser bilder av gjenger sammen, det har jeg bare tid til noen få ganger i helgene.

Mye å gjøre - Selvfølgelig er det mye å gjøre, du ser det. Skole, cheerleading, vaskejobb og i tillegg skal jeg ha tid til venner og familie. OG SØVN. Hva skjedde med den? Jeg vil sove hele tiden, forsover meg altfor ofte. Prøver og presentasjoner er noe jeg automatisk har lagt bort fordi jeg prioriterer andre ting foran. Ute om morgenen, hjemme om kvelden, da sovner jeg. Helgene går også i ett som dere kanskje har lest noen få innlegg tidligere. Denne helga skal jeg klare å få laget til å opptrè to dager og å feire minijulaften med noen veninner, WOHO! Det er mye, men alt sammen er gøy.

Jeg vil til Jørpeland - Det skjer nesten aldri. Har aldri tid. Jeg savner vennene mine, og allermest familien min som jeg nesten aldri får sett. Heldigvis får jeg være sammen med mamma, plasticdad og lillesøss til England snart!

Alle har sitt eget å deale med - Selvfølgelig. Det kan være godt å snakke med folk når du enten er deprimert, stresset eller ikke føler deg bra. Men alle har noe de selv sliter med. Jeg vil ikke si jeg sliter noe særlig med alt dette, det er bare så mange stresstanker og så mye jeg må gjøre. Jeg er bare en tenåring. Gjennom hele livet har jeg hatt mange tanker som fører til stress. Blir jeg stresset, blir jeg enten syk eller svak. Jeg vokser, og jeg vet alt fikser seg! Jeg har det ikke vondt, ikke i det hele tatt. Jeg er glad, og elsker livet!

Jeg håper ikke dere tar dette innlegget som et sutreinnlegg. Vil ikke sutre på noen som helst måte, for jeg er en glad jente med herlige mennesker rundt meg. Dere kan gi meg hate om dere må, jeg takler det meste. Dette innlegget skriver jeg for å selv få alt på papir (i dette tilfellet bloggen), slik at jeg ser hvor stresset kommer fra, og kanskje jeg kan gjøre noe med det nå som det er mer system i det.

20 kommentarer

hvahvordan

11.12.2013 kl.22:00

fin blogg:) bra innlegg :)

Elin Brekke

11.12.2013 kl.22:06

Ikke gi opp på skulen i alle fall, for du får jo gode karakterer når du prøve :D :D

Vil heller ikke mista deg i klassen, lillevenn :*

Preben

11.12.2013 kl.22:06

eg skjønne deg så jævlig godt, meg og deg lige gaanske så likt i tanke gangen når det komme te detta

Angelica Diamant

11.12.2013 kl.22:11

Preben: Helt sant! Må nesten finne ut hva som skjer videre, begynner å få dårlig tid..

Angelica Diamant

11.12.2013 kl.22:12

Elin Brekke: Åå, du er så søt! Jeg håper ikke jeg gir opp, vil klare det, men instillingen er feil..

Angelica Diamant

11.12.2013 kl.22:12

hvahvordan: Tusen takk!:-)

Hege Bo Fresvig

11.12.2013 kl.22:13

I feel you!

old friend <3

11.12.2013 kl.22:14

Eg og deg va venner når me va mindre men eg har aldri vert med deg etter dette. Eg savne deg og skulle ønska at du fortastt bodde på Jørpeland. eg har mangen minner og de komme eg alltid te og ta vare på <3 Håpe du får orden på livet ditt igjen :) miss u

Angelica Diamant

11.12.2013 kl.22:15

old friend: Uuuh, who are you?! Savner helt sikkert deg også, om du var en av mine venner på barneskolen eller noe, det har jeg bare gode minner av, sikkert noen med deg også!

jonathan

12.12.2013 kl.13:30

Wow du er flink til å blogge å Til å ta bilder

Kjempe fine blogg :-)

Angelica Diamant

12.12.2013 kl.13:46

jonathan: Tusen takk, veldig gøy å høre!:-)

Lissi

12.12.2013 kl.16:42

Føle me deg.. Håpe du vett at eg alltid e her for deg når du trenge å snakka.. :) komme alltid te å støtta deg å hjelpa deg! Eg e utrolig gla i deg, å kjempe stolt! Du har ditt eget cheerleading lag, går på skole, har jobb, skilte foreldre å venner øve alt! Stress.. Men på ein eller aen måde så klare du det bare..:) du tar alt me ett smil å klare det mesta! Du e ein så mange ser opp te, å det jer jaffal eg!:* Men på att punkt må du roa ner, å tenka på deg sjøl å helså! For den komme fust:) kan isje gå rundt å ver stresså å sliten heila tiå.. Savne deg masse jentå mi, stå på, for dette klare du! Og hvis det bler for mye, e det alltid ein aen vei:) suksess e isje allti å vinna eller å klara alt, men at du har prøvd! Håpe du får ein fine jul å nyttår i England! Lovju bestii mi <3

halla

12.12.2013 kl.17:48

du gjør ein heilt fantastisk jobb med cheerleading iallefall!!!! Alle er blitt mye bedre etter det eg har sett!

Iselin

12.12.2013 kl.18:52

Stå på angelica, ikke gi opp! Kan være lettere om du lager en plan for dagene dine sånn at du får tid til alt. Ikke gi opp skolen , skolen er utrolig viktig for deg om du skal kunne få en utdanning! Vil ikke mista deg i klassen vår heller! Seeyou tomorrow

Angelica Diamant

12.12.2013 kl.21:11

Iselin: Åå, tusen takk! Jeg har selvfølgelig lyst å ikke gi opp, dette gir meg enda mer motivasjon!

Angelica Diamant

12.12.2013 kl.21:12

halla: Utrolig kjekt å høre, cheerleadingen betyr mer enn noe annet for meg! Tusen takk:-)

Angelica Diamant

12.12.2013 kl.21:13

Lissi: Gullet, du er helt utrolig! Tusen takk for kloooke ord, du er best, og du har selvfølgelig helt rett! Love you too <3

Du er elskbar.

Pernillemfashon.blogg.no

13.12.2013 kl.15:56

Ikkje gji opp! Du e fantastisk flink i de du drive me! <3

Daniela Staupe

14.12.2013 kl.01:44

koffår har kje eg fått me meg detta innlegge før nå? Har lest alt, å eg vett AKKURATT kossen du har det! Tido går så fort, det e så mye så skjer på ein gong..noen gonger må eg bare setta meg ner aleina, å tenka på ka så egentlig skjer. Først e det ein prøve, så e det trening, så e det venner, åsså blir det bare mer å mer å gjør! Når du endelig har blitt ferdig med noe, så e det plutselig mer så ska bli gjort..skolen vett eg at me 2 har snakka mye om, å eg håpe bare du prøve så godt du kan nå itte jul, å du må vita at eg e med deg, å ska hjelpa deg visst du trenge det, for eg ska vertfall prøva det eg kan nå itte jul! Begynna me blanke ark, å prøva så godt me kan! For det eg vett e at me ikkje har gitt alt me klare, å visst me gir alt me kan, å prøve så godt me kan, så vett me begge 2 at me får det te!! Det einaste e bare å gidda å prøva, å det e noe me begge må jobba me, eller vertfall EG!

loveyou<3

Angelica Diamant

15.12.2013 kl.21:21

Daniela Staupe: Åherreminhatt, forstår du likte din egen kommentar her altså! Tusen takk, Daniela! Akkuratt som du skal jeg også prøve så godt jeg kan når det kommer til skolen! Vi må bare puste ut å slappe av, så er helt sikkert ikke alt så avansert som vi skal ha det til. Vi må bare prøve!!

Love you too <3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits