MIN LILLE HULE

Hei!

I dag er jeg hjemme fra skolen, igjen. Jeg er ikke syk, men kroppen min fungerer virkelig ikke som den skal akkuratt nå. Hele kroppen min skjelver, og det å kle meg er til og med hardt. Det er helt sikkert bare et tegn på at kroppen min er sliten! Jeg la meg tidlig i går kveld, og sto opp i tolvtiden. Kom meg rett inn og fikk laget meg en herlig cappuccino, åpnet kalendergaven min, og kom meg rett inn i hulen min igjen. Så her kommer jeg til å tilbringe dagen min! Woopwoop.

Bildene blir ganske mørke og merkelige for tiden, jeg prøver å innstille det slik at det blir bra, men jeg må nok lære meg enda litt mer med det, ser jeg.

Ha en fin dag videre!

3 kommentarer

rawan

18.12.2013 kl.15:22

kjempe fin blogg fast lesser :)

Susanneoriginal

18.12.2013 kl.15:58

Kjempe fin blogg, og fint skrevet! Blir nok en fast leser:-)

18.12.2013 kl.20:51

sliter med det samme for tiden. men det er et tegn på at du har stresset for mye, da går det både psykisk og fysisk. bra og ta det med ro, slik du gjør. det er utrolig viktig å koble helt av, og slappe av til situasjonen blir bedre! stå på videre<3

Skriv en ny kommentar







★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!































hits