PAKKET OG KLAR, TROR JEG

Nå er jeg usikker. Er jeg klar til å reise til Åkra i morgen, Jørpeland på lørdag og England på søndag? Har jeg pakket alt jeg trenger helt fram til neste år? Gurimalla, det skal ikke være lett å pakke! Jeg må jo også ha plass til shoppingrundene, og som kofferten er nå, ser det ikke ut til at jeg trenger en eneste krone å bruke i England. Men jeg skal alltid få det til, det gjør jeg! Har for det meste pakket med finklær med tanke på jula og nyttår, trenger også flere alternativer, så selvsagt har jeg veldig mye pakket med. Jeg er veldig spent både på å se alle folkene igjen og å få feire jul og nyttår helt annerledes enn jeg noengang har gjort tidligere. Det skal bli morsomt!

Jeg fikk også gave av Daniela i dag. Kan jeg åpne den nå? spurte jeg henne på bussen mens jeg rev opp papiret. Fikk ikke noe svar, jeg bare måtte. Så jeg fikk to par deilige sokker og vippetang! Woopwoop, thank you, love.

Jeg bare skryte av de søte juleskona jeg skal ha på meg. Jeg elsker dem! Brukte de på forrige juleball også, wops, men det gjør ikke noe.
Ha en fantastisk kveld videre!

3 kommentarer

Hege Bo Fresvig

19.12.2013 kl.22:18

Glad du ikke har fått min gave enda da, hehe! Kos deg mye så snakkes vi til neste år ;-)

Pernillemfashon.blogg.no

20.12.2013 kl.19:27

Kos deg! God jul!<3

Daniela Staupe

20.12.2013 kl.22:06

<3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits