STARTEN AV ENGLANDSTUREN

Hei på dere!

Som dere vet, har jeg ikke blogget siden jeg ankom England. Vi har ikke hatt internett i hus før nå, that's why. Men nå er jeg på bloggfoten igjen, hvertfall for i dag! Ligger godt under dyna og faktisk slapper av for èn gangs skyld. Vi har vært oppegående hele turen, så jeg ser fram til en dag hvor jeg bare slapper av uten sminke og dyll.

Vi kom fram 22.desember, rett før julaften, på kvelden. Allerede da skulle vi møte på alle slektninger og mennesker. 24.desember var jeg helt klar for å feire jul, men det skulle vi alldeles ikke, julaften er ikke før 25.desember her. På julaften løp jeg og lillesøster ned til juletreèt og åpnet alle gavene i pysjamas sammen med plasticdad, mamma og nanna. Nanna er bestemor for dere som ikke vet det. Jeg ble utrolig overrasket over alle presangene jeg fikk! Jeg hadde absolutt ingen forventninger om å få noe særlig her siden jeg ikke kjenner så mange, men jeg fikk mer enn nok.

Utenom julaften, har vi vell shoppet for det meste. Jeg kan huske tre hele dager med shopping, kanskje fire om jeg ikke husker helt feil. Jeg har ikke brukt så alt for mye penger, men det er så ekstremt billig her at jeg har shoppet meg gal! Bilder av alt det nye får dere når jeg kommer hjem, vil ta alt i samme slengen, og jeg skal helt sikkert shoppe mer.

Ting er veldig annerledes her, syns jeg. Mer som en film kanskje? Vi har også vært på danseframvisning og teater/musikal. Danseframvisningen må jeg si var veldig underground-streetdance-aktig.

Jeg har også vært med Millie ut å møte alle vennene hennes, som var utrolig koselige. Masse musikk, dansing og latter, jeg elsker det! Enkelt og greit, jeg har det helt konge her! Jeg må si at jeg savner normale dager med cheerleading, familie og venner, men jeg er ikke klar for å komme tilbake helt enda.
Jeg håper dere alle har hatt en like herlig juleferie som meg, kos dere masse videre!

5 kommentarer

Ser ut som du har hatt en veldig hyggelig jul! :)

Daniela Staupe

29.12.2013 kl.15:29

Glede meg te å se ka du har kjøpt!!!

Pernille

29.12.2013 kl.20:29

Glede meg te vanelige dagar igjenn!<3 me cheer!<3

Hege Bo Fresvig

30.12.2013 kl.03:12

Okeiokei.. må eg grina eller? eg dør her av misunnelse.. neste gang du reise ned så e d meg du ser på dansa å meg du ska gå ut me! bare vent.. men kos deg for oss begge da siden du e der:)) missu<3

Angelica Diamant

02.01.2014 kl.16:58

Hege Bo Fresvig: Bare til å begynne å grine, det blir bare bedre og bedre!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits