HVORDAN VET MAN OM VALGENE ER RETTE?

Valg er noe jeg har hatt problemer med hele livet, jeg klarer det bare ikke. Jeg kan prioritere, som foreksempel med cheerleading, men når det kommer til store valg, er det komplett umulig for meg.

Nå er det skolevalg. Hva velger jeg, hva er egentlig det rette valget? Jeg har surret rundt med dette i alt for lang tid, og nå har jeg bare èi uke på meg på å velge mellom de to skolene jeg har kommet fram til! Det står mellom det å fortsette på HTG - Haugesund Toppidrettsgymnas og Haugaland Studiespess med forming. Tankene går fram og tilbake på disse skolene. Det er et viktig valg, det har mye å si om framtiden. Begge linjer er studiespesialiserende, så jeg får omtrent samme opplæring, bare at HTG har høyt aktivitetsnivå, noe jeg elsker. Men på Haugaland får jeg nye muligheter på en måte. Jeg får en ny start, og en forandring. I tillegg kan jeg spare penger istedenfor å måtte jobbe på fritiden for å kunne gå på HTG. Jeg vet ikke lenger hva jeg vil.

Jeg er så redd for at valget jeg faller på ikke er det rette for meg, og jeg angrer igjen. Jeg angrer på en måte, men på en måte ikke på at jeg startet her på HTG. Skolen er bra, men kanskje ikke et sted hvor jeg helt passer inn. Det jeg sitter igjen med akkuratt nå, er at jeg vil på Haugaland til neste skoleår. Jeg vil starte på nytt, få nye sjanser, slippe å stresse med penger heletiden og prøve å føle meg komfortabel! Men likevell er jeg ikke klar til å legge flere timers trening bort. Derfor går jeg fram og tilbake her, skjønner dere?

Hva gjør du når du har slike valg? Du vil det ene og det andre, men kan bare velge èn av greiene. Hva gjør du, og hva bør jeg gjøre? JEG TRENGER HJELP.


http://www.julia-harris.com/wp-content/uploads/2013/03/choices.jpg

Jeg vet flere av dere ønsker innkjøpsinnlegg etter englandsturen, og det kommer snart! Jeg har fått vasket en del som skal være med på bildene, siste rest er i vask nå.


 

4 kommentarer

Silje

10.01.2014 kl.20:26

Sett opp fordeler og ulemper med begge plasser :) den me mest fordeler og minst ulemper vinner ! :D

Iselin Grindheim

10.01.2014 kl.22:58

Angelica forstår godt koffår du står her idag med to valg, det at du må betala skolen sjøl åssån det e krevanes, men eg synes du jørr ein suuper jobb. Du jobbe hardt for å få te det du ønske, åå det e det ikkje mången så klare på ein alder av 16 år. Eg ønske deg selvfølgelig videre i klassen, men detta e ein avgjørelse du må ta heilt sjøl. Eg ska faktisk innrømma at eg e stolt øve deg, stolt øve ka du har fått te detta halvåret, keep going. Stå på å fortsett på htg, we will miss you<3

Daniela Staupe

12.01.2014 kl.20:57

Eg trenge deg på htg..du e kjempe flink å eg vett at du klare det visst du bestemme deg for det! Akkurat sånn så du bestemte deg får å ikkje spisa snop osv! We are stronger together , hihi <3

Angelica Diamant

13.01.2014 kl.15:55

Daniela Staupe: Hahaha, du er søt, Daniela! Vi får bare se hvor vi begge ender opp. Love you!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits