INTERESSERT I Å BLI EN FIRECAT?

Jeg har fått litt forespørsler her og der om hvor og når vi trener, og om folk kan starte. Jeg tenkte jeg kunne publisere et innlegg om dette her slik at alle får samme beskjed.

Hvor og når trener vi?
Vi har treninger på Vigdartunhallen i Sveio til hver treningstid. Tidene vår er fra 17.00 - 18.30 hver tirsdag og onsdag. Vi har av og til treninger på fredager, som somregel er fra 17.00 - 22.00. Fredagstreningene er helst bare rett før en opptrèden, men dette får hver utøver klar beskjed om.Hvem kan starte?
Hvem som helst i alder av 10+. Vi har foreløpig bare et juniorlag, men holder på å starte et PeeWee lag med yngre utøvere. Dersom utøveren er 16+, blir det dannet en liten seniorgruppe til å starte med. Vi ønsker både gutter og jenter!! Til nå har vi bare jenter, men to gutter som stopper innom til en hver tid. Dette er en sport hvor vi ønsker så mange gutter som mulig. Du trenger egentlig ikke noe erfaring eller kunnskaper fra før, men det er selvfølgelig en fordel. Trenger ikke å være myk, alt ordner seg på trening dersom du stiller opp med god innstilling!

Hvordan starter jeg?
Alt du trenger å gjøre, er å stille opp på trening, enkelt og greit!

Andre spørsmål?
Dersom du lurer på noe annet, kan jeg kontaktes på odinerbrun@hotmail.com.

 

4 kommentarer

Hege Bo Fresvig

15.01.2014 kl.18:35

Får aldri sagt de nok, dåkke e blitt utrolig fllinke ! stå på :D

Daniela Staupe

15.01.2014 kl.22:09

det e gøy

Angelica Diamant

16.01.2014 kl.09:52

Hege Bo Fresvig: Hohoh, tusen takk!:-D

Angelica Diamant

16.01.2014 kl.09:52

Daniela Staupe: Helt enig, Daniela

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits