MIN LISSI I HUS

Internetten døde i går igjen, så jeg fikk ikke publisert innlegget, beklager. Daddy fikser det nå!


 

Helloo!

Dette har vært en rask dag! Gikk rett fra skolen for å besøke bestefar, så møtte jeg Lissi i sentrum etterpå. Hun skulle egentlig ta piercing i navlen og tragusen (er det det det heter???), men ingen av tattoosjappene kunne ta i dag. Derfor løp vi opp til bussen for å gå på middag hos storebror. Vi ble servert taco, og kvelden var egentlig veldig koselig! Endelig er vi på sofaen hvor vi hører hjemme. Vi slapper helt hundre prosent av med Latte Macchiato, frukt og vannpipe. Planen er å finne en serie å følge med på hele helga.

I morgen skal vi til Haugesund i 3tiden å se hva som skjer på UKM. Resten av kvelden er ikke planlagt, vi får se hva som skjer! Koser oss gjør vi hvertfall, uansett.
 

2 kommentarer

lisa

03.02.2014 kl.17:53

kotid komme nytt innlegg, spørsmålsrunde og innkjøpsvideo????????

Angelica Diamant

04.02.2014 kl.11:13

lisa: Beklager dette altså, men jeg pcen min har vært kræsj ganske lenge nå. Spørsmålsrunden er ferdig lagt, trenger bare bilder. Innkjøpsinnlegg er jeg usikker på om dere trenger å tenke på lenger, jeg vet ikke hvor de fleste tingene er.

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits