SPØRSMÅLSRUNDEN

 

Beklager å måtte kutte ut noen spørsmål. Det går en grense for hva jeg blar ut om her på bloggen!


 🎀 De 6 kjekkeste guttene i 10 klasse på sveio når du gikk i 10?

Det syns jeg egentlig er veldig vanskelig å svare på faktisk. Hele tiendetrinnet er såpass stort at jeg ikke kan alle navn. Jeg kan velge guttene jeg likte å holde meg til! I godt og vondt, krangler og fighter, holdt jeg meg veldig godt til Geir Kristian. Ellers digger jeg fortsatt Simon og Stian, selv om jeg ikke ser dem like mye lengre. Jeg kan si alle navn, men det er ingen vits. Jeg liker den gamle klassen, derfor klarer jeg ikke å velge ut flere. 🎀 Hvilken skole ønsker du å gå på neste år?

Sitter faktisk å prater om det her og nå! Jeg vil fortsette på HTG, jeg vil på Haugaland, men vet ikke om det er mulig med studiespesialiserende for meg der. Jeg vil også flytte bort å starte helt på ny, men jeg har for mange ting å holde fast i her. Jeg aner ikke, jeg. Om to uker har jeg forhåpentligvis bestemt meg, da skal jeg heller fortelle dere mer da.

 🎀 Bestevenner?

Jeg har Lissi som har vært min besteveninne i snart 13 år, hun er fortsatt på lista! Ellers har jeg Hege og Daniela. Jeg har mange gode venner, men jeg har ikke vært flink nok til å holde kontakten med alle etter at jeg startet på vgs.

 🎀 Liker du klassen din?

Jeg skal være helt ærlig å si at det var helt forferdelig å venne seg til det nye miljøet med så mange nye mennesker. Men de er fantastiske, og jeg liker dem veldig godt nå som jeg føler meg mer trygg!

 🎀 5 kjekke gutter og jenter i klassen?

Seriøst, det kan jeg ikke pointe ut. Jeg er en person med samvittighet bak tastaturet altså.

 🎀 Kan alle som vil starte på chearleading?

Ja, det kan de! Vi tar gjerne imot gutter og jenter i (snart) alle aldrer! Foreløpig kan vi ikke ha yngre enn 12 i og med at vi bare har Juniorlag og Seniorlag. Vi trenger, og ønsker, flere i alder av 12 til 21!
 🎀 Hva var den største grunnen til at du ville begynne på HTG?

Jeg trengte studiespesialiserende, og må innrømme at jeg ikke var klar for en så stor forandring i skolerutinene. Studiespesialiserende er veldig likt om ungdomsskolen, bare en grad vanskeligere. I tillegg fikk jeg snakket med HTG ansatte på yrkesmessen i Tysvær om å åpne egen linje med cheerleading. Så her på skolen får jeg studiespesialiserende + cheerleading (turn, for få elever) + veldig masse god trening.

 🎀 Skal du slutte der?

Det har vært planen en stund, ja. Jeg betaler mye for å gå her, og har ikke helt passet inn med folkene, men ting forandrer seg. Jeg har lyst å gå her dersom jeg får opp karakterene igjen, og får ordnet en måte med pengene. Det er lite gøy å jobbe for å kunne betale skole, og dette tar all energien din. Jeg må finne en måte å fikse dette på for å kunne fortsette her!

 🎀 Hva skal du bli?

Jeg ønsker å bli enten psykolog eller barnepedagog. Ikke spør meg hva jeg kommer til å satse på, jeg har absolutt ingen anelse!

 🎀 Hvorfor vil du bli det?

Jeg liker å hjelpe. Jeg liker barn, historier, og følelsen av å kunne være der for noen. 

 🎀 Vet du hva du vil i fremtiden?

Jeg vet hva jeg ønsker, ja! Jeg ønsker at Juniorlaget stiller opp på Summer Open i år og at Seniorlaget stiller opp på neste konkurranse. Mitt største ønske for meg selv er å starte på California Allstars SMOEEEEED!

 🎀 Konkurrerer dere på cheer?

Vi har ikke konkurrert helt enda, desverre. Vi startet laget opp helt fra bunn, som vil si at det er veldig mye papirarbeid, trening og tid som skal til. Men vi begynner å bli mer og mer klare for det, og ting faller endelig på plass. Selv om vi ikke har konkurrert enda, har vi stillt opp på veldig mange kamper, pauseshow og andre opptredener. Vi er ønsket som cheerleaderne til HHK håndballag, vi har heiet på basketballkamper, ellers blir vi også kontaktet av diverse juleshow og pauseinnslag.

 🎀 Vanskeligste stuntet dere klarer?

Det er vanskelig å si! Vi utfordrer oss selv veldig mye ved å prøve på nye stunts ofte, men det vanskeligste? Jeg aner ikke... Kanskje tremanns-pyramiden? Den er fortsatt ikke perfekt, men den står heldigvis uten fall.

 🎀 Hovedgruppen og hovedflyer?

Jeg har ikke pointet ut en hovedgruppe eller hovedflyer. Jeg har planer om å gjøre det, men de fleste ligger så likt! 

 🎀 Hvilken parfyme bruke du?

Jeg bruker Britney Spears sin parfyme, Midnight.

 🎀 Hvor lenge skal du være trener for Firecats?

Har ingen tidsplan på hvor lenge jeg kommer til å bli i Sveio, hvor lenge jeg kommer til å gå på skole, eller hvor lenge jeg kommer til å være treneren til Firecats. Jeg liker å være trener, og jeg elsket laget mitt, men jeg har andre drømmer jeg også vil oppleve. Jeg skal nok ikke bort med det første, har du meg, skal det mye til for å kvitte seg med meg.

 🎀 Hvordan føler du deg nå?

La meg se... Jeg sitter på skolen, for det er eneste tiden jeg har til å blogge. Jeg skal rett på jobb etter skolen, så jeg er ikke hjemme før kvelden, og kommer til å være et totalt vrak. MEN det er jo snart sommer, vi skal til Spania om 37 dager, i morgen er det helg, jeg har bursdag på søndag... JEG FØLER MEG FANTASTISK! Minus den lille delen for jeg lengter etter senga.
 🎀 Er du interessert i noen nå?

Nei, det er jeg ikke. Jeg er ikke interessert i noe kjæreste for øyeblikket, og jeg har ikke en ting for noen.

 🎀 Hvem synes du er de morsomste i klassen? 

Jeg sitter med Sondre, og hans kommentarer er umulige å ikke le av!

 🎀 Er det gøy på skolen?

Jeg kjeder meg ikke helt til døde, men det er ikke direkte gøy. Vanlig skolehumør kanskje?

 🎀 Hvilken level er laget i?

Jeg holder på med saken med å finne det ut! Trenger svar på hvilke kategori Juniorlaget skal stille i på Summer Open dersom det blir. Vi er et lag med mye framgang på kort tid, men vi er ikke noe dreamteam helt enda.

 🎀 Er det sant at dere skal på Summer Open?

Det er sant at vi vil, og at vi forbereder oss med ny rutine, ja. Vi har veldig lyst, men vi får se om det er rett tid.

 🎀 Har dere uniformer?

Vi har akkurat bestilt faktisk! Påtideeee.

 🎀 Hvorfor sluttet du på haugesund cheer?

Jeg sluttet for flere grunner. Jeg er en lederperson som liker å ha ansvar og å styre ting. Jeg er ikke sjefete over vennene mine, ikke ta det ille opp, men jeg trives veldig som trener. I tillegg ble det mye kjøring for Daddy, og jeg så ikke meg selv som en utøver på Haugesund Cheer i næreste framtid.

 🎀 Kan du fortelle litt om HTG ?

Selvfølgelig! Dette blir kort og enkelt, jeg har ikke fingrer til å sitte å skrive i flere timer nå. 

HTG er en forkortelse for Haugesund Toppidrettsgymnas. Det sier vell det meste? Vi jobber og vi trener, om og om igjen. Vi har en dobbeltime hver dag hvor vi trener veldig hardt. Vi får også velge egen idrett som vi har èn eller flere ganger i uken. I tillegg har vi vanlig gym og teori i faget. Det vil si basistrening, toppidrett, gym og teori blir satt sammen som en karakter.

Jobbingen i andre fag er H - A - R - D dersom du ikke er vandt med å jobbe hardt for karakterene dine. Lærerne er veldig flinke i det de gjør, og skolen er stortsett bra. Det kommer helt an på hvordan du selv er som person også! Liker du trening og jobbing? Er du klar for en stor forandring? Er du villig til å betale penger hver måned for skolen? Det er vanskelig å si noe mer. 

 🎀 Jeg har lyst å begynne på cheerleading, blir 12 år i år, kan jeg begynne da ?

Som sagt lenger oppe, du kan gjerne begynne! Bare til å kaste seg på en trening. Vi holder til på Vigdartun i Sveio hver tirsdag og onsdag fra 16.15 - 18.30!

 🎀 Noen du savner?

Jeg savner 10C på Sveio skole, familien min på Jørpeland, og spesielt Anne.


 🎀 Hva liker du med gutter?

Jeg elsker muskuløse gutter, hehe. Jeg har en ting for å falle for de eldre douchebaggene, men jeg liker egentlig gutter som liker å trene, er flink med småbarn og behandler meg som en bestevenn, lillesøster, mor og kjæreste. Jeg vil kunne bestemme noe, men jeg vil også ha en som er "overbeskyttende". Ikke for mye, det kan bli slitsomt i lengden. Men jeg liker når gutter viser at de bryr seg! Nok om dette, jeg vil ikke bli interessert i noe type nå, jeg vil fokusere på andre ting, få meg vekk herfra.

 🎀 Hvordan ser drømmegutten ut? 

En syk blanding av Lil'Wayne og Ian Somerhalder. Jeg liker mørke gutter, søte, men samtidig frekke. Har du sett Vampire Diaries? SJEKK UT DAMON! Han har det perfekte utseende. Men samtidig liker jeg også gutter med mer swag. Ikke en blanding, enten frekk som Damon eller søt som en pus.

Andre spørsmål? Kommenter her!

 

7 kommentarer

Kelly Andersson

10.02.2014 kl.21:11

Fin blogg! kika gärna in och föjl min graviditet som 17 och gravid :)

www.nattstad.se/kellyandersson

oda

12.02.2014 kl.09:18

Haha, er så morsomt med disse spørsmålsrundene! Elsker å lese på dem :D

Hedda

13.02.2014 kl.16:40

Digge bloggen din Angelica😘😘❤️

Hege Bo Fresvig

13.02.2014 kl.18:45

Bra svart!

Smelta litt av damon bildene ja mmmm

Simon H

13.02.2014 kl.18:50

ty angii

Anne V. Emberland

15.02.2014 kl.17:02

Savne deg og! Som sagt, me må setta av litt tid og finna på noe!

Haugesund Cheerleader

02.03.2014 kl.09:57

Kan dere qupie - lib - twist? Eller heel fra qupie?

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits