LATELY

Ågudameg, jeg har savnet å blogge de siste dagene! Jeg måtte levere inn macen min, så jeg har brukt lånepc en stund. Da jeg var på vei til å blogge med denne lånepcen, fant jeg ut at det ikke var hull til minnebrikken. Er ikke det bare helt fantastisk? Heldigvis tenkte jeg langt nok til å ta en del bilder slik at jeg kan vise dere hva jeg har holdt på med disse dagene når jeg fikk min tilbake. Og nå er den tilbake!

Veldig mye har skjedd siden sist, folkens. Alt har gått i opptur for meg! Det meste i allefall, jeg har vært sengeliggende èn uke, men lever fortsatt. Jeg og Lissi er 100 prosent klar til å flytte ut, så fort vi får en av alle de tusen leilighetene vi ønsker oss. Jeg har søkt på skole til neste år, og står fast på valget mitt: Haugaland vgs, Helse og Oppvekst. Så nå kan jeg endelig slutte å stresse med å ta et valg, valget er tatt.

Nå er jeg nede på Jørpeland å tjener penger til å endelig begynne å tæne igjen, det har jeg virkelig savnet. Helgen her nede har vært veldig rolig og herlig. Sitter i stua sammen med mum å ser på en film fra 1979 (!!!), strikketøyet på plass og teèn på bordet. Jeg gidder ikke å skrive alt mulig jeg har gjort, dere får det meste i bilder istedenfor. Halvparten av dere der ute leser helt sikkert ikke hva jeg skrive uansett, det er alltid best å suse gjennom bildene når det kommer nye innlegg, am I right?

 Jeg har visst ikke tatt så mange bilder som forventet likevell, heheh

 

 

 

Én kommentar

Mamma

23.02.2014 kl.23:30

Filmen va då altså the champ:) den va den store filmen når eg va liden:) ellers må eg verkeli få sei TUUUSEN TAKK for flotte ungdommen så rydde og ommublere kjellerstua for mg:) heile pakken

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits