DRAKTEN TIL FIRECATS

Dette innlegget skulle bli publisert forrige uke, men jeg hadde hverken strøm på kamera eller et eneste bilde av drakten.

 


Hei og hå!

Long time no see again, haha. Blir en stund mellom hvert innlegg merker jeg, jeg orker ikke å beklage meg enda en gang for det. Jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har hatt tid, for det har jeg virkelig hatt den siste uken. Var hjemme for skolen den ene dagen, da kunne jeg. Men jeg følger med på Supernatural, og er helt inni strikkeverdenen! Så når jeg første har tid til å sitte i ro en stund, går det ut på Supernatural og strikketøy.

Men jeg er her at the moment, og skal vise dere den utrolig søte drakten som endelig har ankommet Sveio! Den er ikke helt ferdig, logoen er fortsatt ikke på, og vi skal fikse til litt diamanter her og der. Jeg vet, jeg går ikke på Firecats, jeg er treneren. Så hvorfor har jeg da drakt er det sikkert noen som lurer på? Vell, jeg trenger egentlig ikke drakt. Jeg kommer til å ta på meg drakten og stelle meg opp når jentene skal opptrè jeg også. Men jeg ser på drakten som en "lønn" på en måte, hvis dere skjønner. De fleste trenere får betalt for å være trenere, det gjør ikke jeg. Så for å være ærlig, syns jeg det at jeg også fikk drakt er helt rettferdig.23.mars skal hele Firecats laget stille opp på Sysco Arena for å heie HHK opp på skalaen. Vi har noen utøvere som desverre ikke kan komme, men vi gjør det beste ut av det. Det er sesongkampen, og den er viktig! Jeg håper alle stiller opp i drakten, og publikum heier med oss. Kampen er mot Viking, Stavanger håndball. Jeg liker Stavanger, og jeg er Vikingfan, men HHK er laget vi heier på! For dere som lurer på hvordan det gikk på kampen, så gikk det greit! Det ble uavgjort mellom lagene, men en bra kamp. Mer kan dere lese om kampen her.

God helg!

 

3 kommentarer

daftojenta

04.04.2014 kl.12:57

Stilige drakter

cheerleaderen fra vct dynamite

28.01.2015 kl.22:31

hei,jeg er en jente på 13 år som har går på et cheer lag på sørlandet som kaller seg vct dynamite , vi kan ting som foreksempel twist,180 til qupie ( vet ikke hvordan alt skrives) direkte qupie og 360 som vi lærte dag så den begynner og ender i spunsj høyde.. men tilbake til poenget , jeg skal kanskje flytte til haugesund i sommerferien .. derfor lurte jeg på om laget på sveio konkurrerer og om det er på omtrendt samme level som jeg beskriver over?

hilsen Alina

Angelica Diamant

17.03.2015 kl.12:00

cheerleaderen fra vct dynamite:

Heisann, Alina! Det er to lag i det området, Sveio Firecats og WCT i Haugesund. Jeg vet ikke helt hvordan disse lagene er nå i og med at jeg nå bor i Stavanger og går på Diamonds. Men fra erfaring vet jeg at Firecats er veldig gira på å nå høye nivåstunts og har eg godt miljø, så prøv deg!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits