HAPPINESS

Hello ♥

Åh, denne dagen har vært fin! Jeg har vært i topp humør. Solen skinner, vi har hatt en vellykket trening på cheer og skoledagen gikk fort. Når humøret er på rett vei, og kanskje på topp, har jeg alltid mine ting jeg vil gjøre. Jeg vil bare gjøre noe. Prøver så godt jeg kan å forklare hva det er jeg egentlig vil, men for å være ærlig så vet jeg ikke selv. Det er helt sikkert følelsen av at sommeren er rett rundt hjørnet og alle reisene jeg har i vente! Har planer om Spania, Italia, forhåpentligvis England og en super roadtrip til en unknown place.




I dag var Daniela med meg hjem etter skolen igjen, klar for å gi alt på #cheerleading klokken fem. Det fine været oppmuntret oss til å leke apekatter på gressbanen i Sveio en time før trening. Så vi hoppet rundt og svingte i alle ender. Etter en hel del med turning og vas på gresset, kom Noora og Pernille en liten stund før vi skulle videre inn i hallen å trene på den nyeste rutinen vi vil vise på West Coast Cheer Battleen i Stavanger. Vi fikk tatt massevis av bilder som jeg selvfølgelig vil dele med dere.








Nå er jeg så absolutt klar for senga. Klokken er halv ti, og det er seint for ei jente med fullt opplegg hver dag og som står opp klokken fem om morgenen. Jeg er stuptrøtt.


Godnatt, peace out

7 kommentarer

Evia

09.04.2014 kl.21:43

Så flinke dere er! Ha en fin kveld videre♥

pernile

09.04.2014 kl.22:15

blei kje dei spagat bildene bra? X)

Daniela

09.04.2014 kl.22:43

<3

Maren

10.04.2014 kl.00:15

Kjenner jeg blir mesunnelig på leggetiden din!

Åååååh jaah. Jeg kjenner på hvor sliten en blir av hverdagen! Jeg går på IB-linja som er ansett som det mest akademiske og krevende du kan gå på som videregående elev. Alt er på engelsk og vi får eksamen i ALT. 12-15 eksamener. Og tro meg, jeg sverger jeg dør snart. Overlever kunn på kaffi og 4-6 timer søvn hver eneste dag (uten om helgene).

Håper det er noe å trøste seg med ;) <3

Det hadde vært så godt å lagt seg så tidlig som halv ti!! Heldig du er!! ;)

Angelica Diamant

10.04.2014 kl.07:53

Maren: For en slitsom hverdag! Jeg mener det, du er tydligvis veldig sterk. Og tenk når du er ferdig med videregående, hverdagen din roer seg sikkert ned da!

Angelica Diamant

10.04.2014 kl.07:54

pernile: Nei, de ble rotete. Haha!

Angelica Diamant

10.04.2014 kl.07:54

Evia: Tusen takk for det, samme til deg:-)

Celin Isabell

10.04.2014 kl.08:26

Så gøy, skulle gjerne kunne gjort sånn selv.

Skriv en ny kommentar







★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!































hits