WEST COAST CHEER BATTLE

Heisannsveisann!

Vi, Firecats, er på vei til å delta på vårt første skikkelige arrangament. Vi har heiet på kamper som HHK og basketballkamper og ellers hatt pauseinnslag og juleshow, men ikke vært med på noe cheercamp før. Dette blir helt nytt for oss, og vi er helt i ekstase alle sammen! Både Juniorlaget og Peeweelaget tar jeg med ned. Campen er i Stavanger.
Jeg har fått noen få forespørsler om det fortsatt er mulig å starte på cheerleading hos oss. Selvfølgelig er det det! Jeg vil gjerne ha flere utøvere på begge lagene vi har nå. Så er du en person som kunne tenkt deg å prøvd ut cheerleading? Vi har treninger tirsdager og onsdager fra 17.00-18.30, og trener i Vigdartunhallen i Sveio. Det er fullt mulig å kontakte meg dersom du har spørsmål til hvordan det er, hva vi gjør og div. Jeg har også skrevet slike innlegg som dette før hvor jeg skriver at jeg ønsker flere utøvere for å utvikle laget. Trykk på cheerleading i kategorier for å lese mer.

HAHAHA, jeg snakker så pent med ansiktsuttrykkene mine.

3 kommentarer

charlotteahk

11.04.2014 kl.13:15

så flink du er! Lykke til på cheercamp :-)

Angelica Diamant

11.04.2014 kl.14:20

charlotteahk: Tusen takk for det!

Lene Larsen Rørvik

11.04.2014 kl.14:42

lykke til :)

Angelica Diamant

13.04.2014 kl.19:33

Lene Larsen Rørvik: Tusen takk:-)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits