PÅSKESYK

Yoo

God påske, allesammen! Åh, for et fint vær vi har. Her er det solevær for de fleste, mens jeg ligger fullt påkledd under teppet på terrassen. Selvfølgelig klarer jeg å bli syk med halsbetennelse og feber siste helg i påskeferien. Ser ut til å bli en hard uke i vente.

Men uken som har vært har vært deilig! Vi har vært veldig heldige med været. Jeg tok turen til Jørpeland idligere i uken, og her sitter jeg plantet enda. Var meningen at jeg skulle reise tilbake til Sveio i dag, men det er ingen poeng i å anstrenge seg med å reise når man er syke. Ferien har for det meste gått ut på lite søvn, sene kvelder og total relaxing. Vi feirer siste del av påske ute i solen med herlig mat og familien rundt fiskedammen. Besteforeldrene mine fra Lyngdal er også på besøk, så vi har det kjempekoselig.

Jeg har egentlig ikke så mye å skrive til dere, jeg beklager kjedsomheten av meg. Jeg har nettopp våknet skikkelig etter tjue timers søvn, så verden surrer litt i alle kanter for meg nå, haha.

Ha en finfin dag videre! Over og ut

3 kommentarer

Naima

20.04.2014 kl.19:24

Glad påsk!! Skulle vara jättesnällt ifall du kika in på min och Gudon's ny uppstartade skönhetsblogg :) Om du gillar bloggen så följ gärna på Bloglovin' ♥

linah

06.05.2014 kl.03:15

så fin blogg:D!

anna

07.05.2014 kl.23:03

hvor kjøper du extentionsene dine?

Angelica Diamant

27.05.2014 kl.22:42

anna: Det varierer! Extensionet jeg bruker nå er kjøpt på Ebay, det forrige er fra Luxushair.

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits