AH, JEG BLIR GAL

Hola

Mai - juni tiden er rett og slett nervepirrende. Det er så mye som skjer, men fortsatt for lite. Jeg er så lei av at dagene alltid skal være så travle, men likevell vil jeg mye skal skje. Jeg er så klar for å alltid være allesteder i sommer, og å oppleve så mye. Denne sommeren skal ikke være mye slappe av- sommer. Kunne gjerne tatt turen rundt kloden. Når jeg tenker meg om, har jeg faktisk veldig mye i vente. Det er bare det å vente. Nettopp det er det som er nervepirrende! Der fant jeg ordet på det, vente. Vi venter alle på sommerferie, rekner jeg med.

For meg er det ikke bare sommerferien jeg tenker på. Jeg har så mye i vente. Alt starter med sommerferien hvor jeg flytter tilbake til Jørpeland i Juni. Der starter jeg helt på ny, enda en gang. Ny skole, prøve meg som cheerutøver igjen, nytt hjem og helt nye venner. Høres ut som jeg gleder meg til å komme meg vekk, men slik er det absolutt ikke. I det siste har det virkelig gått opp for meg. Jeg skal faktisk ikke være trener for Firecats lenger, og det skal bli både avslappende og helt forferdelig. Jeg liker vennene mine her, selvfølgelig. Etter 7 år med disse vennene, skal jeg forlate folkene mine igjen. Det blir trist, men også helt fantastisk med en fresh start! Jeg vet ikke om jeg skal vente i absolutt glede eller om jeg skal grue meg.

Firecats. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. De har kommet så langt, og jeg er så stolt over både megselv og dem! I helga var vi på camp i Stavanger, og disse jentene lærer fort. For dere andre cheerleadere der ute, gjett hvem som var skyggedommerne vår? Viqueens Casper!!! Å møte dem er som fotballmennesker skal møte Christiano Ronaldo. Det er så kuuuult.Er du gira for sommerferie eller en ny forandring?

Ingen kommentarer

Aidefoz

31.05.2014 kl.15:28

Hahaha, Elena da!! xD

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits