AH, JEG BLIR GAL

Hola

Mai - juni tiden er rett og slett nervepirrende. Det er så mye som skjer, men fortsatt for lite. Jeg er så lei av at dagene alltid skal være så travle, men likevell vil jeg mye skal skje. Jeg er så klar for å alltid være allesteder i sommer, og å oppleve så mye. Denne sommeren skal ikke være mye slappe av- sommer. Kunne gjerne tatt turen rundt kloden. Når jeg tenker meg om, har jeg faktisk veldig mye i vente. Det er bare det å vente. Nettopp det er det som er nervepirrende! Der fant jeg ordet på det, vente. Vi venter alle på sommerferie, rekner jeg med.

For meg er det ikke bare sommerferien jeg tenker på. Jeg har så mye i vente. Alt starter med sommerferien hvor jeg flytter tilbake til Jørpeland i Juni. Der starter jeg helt på ny, enda en gang. Ny skole, prøve meg som cheerutøver igjen, nytt hjem og helt nye venner. Høres ut som jeg gleder meg til å komme meg vekk, men slik er det absolutt ikke. I det siste har det virkelig gått opp for meg. Jeg skal faktisk ikke være trener for Firecats lenger, og det skal bli både avslappende og helt forferdelig. Jeg liker vennene mine her, selvfølgelig. Etter 7 år med disse vennene, skal jeg forlate folkene mine igjen. Det blir trist, men også helt fantastisk med en fresh start! Jeg vet ikke om jeg skal vente i absolutt glede eller om jeg skal grue meg.

Firecats. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. De har kommet så langt, og jeg er så stolt over både megselv og dem! I helga var vi på camp i Stavanger, og disse jentene lærer fort. For dere andre cheerleadere der ute, gjett hvem som var skyggedommerne vår? Viqueens Casper!!! Å møte dem er som fotballmennesker skal møte Christiano Ronaldo. Det er så kuuuult.Er du gira for sommerferie eller en ny forandring?

WEST COAST CHEER BATTLE

Heisannsveisann!

Vi, Firecats, er på vei til å delta på vårt første skikkelige arrangament. Vi har heiet på kamper som HHK og basketballkamper og ellers hatt pauseinnslag og juleshow, men ikke vært med på noe cheercamp før. Dette blir helt nytt for oss, og vi er helt i ekstase alle sammen! Både Juniorlaget og Peeweelaget tar jeg med ned. Campen er i Stavanger.
Jeg har fått noen få forespørsler om det fortsatt er mulig å starte på cheerleading hos oss. Selvfølgelig er det det! Jeg vil gjerne ha flere utøvere på begge lagene vi har nå. Så er du en person som kunne tenkt deg å prøvd ut cheerleading? Vi har treninger tirsdager og onsdager fra 17.00-18.30, og trener i Vigdartunhallen i Sveio. Det er fullt mulig å kontakte meg dersom du har spørsmål til hvordan det er, hva vi gjør og div. Jeg har også skrevet slike innlegg som dette før hvor jeg skriver at jeg ønsker flere utøvere for å utvikle laget. Trykk på cheerleading i kategorier for å lese mer.

HAHAHA, jeg snakker så pent med ansiktsuttrykkene mine.

HAPPINESS

Hello ♥

Åh, denne dagen har vært fin! Jeg har vært i topp humør. Solen skinner, vi har hatt en vellykket trening på cheer og skoledagen gikk fort. Når humøret er på rett vei, og kanskje på topp, har jeg alltid mine ting jeg vil gjøre. Jeg vil bare gjøre noe. Prøver så godt jeg kan å forklare hva det er jeg egentlig vil, men for å være ærlig så vet jeg ikke selv. Det er helt sikkert følelsen av at sommeren er rett rundt hjørnet og alle reisene jeg har i vente! Har planer om Spania, Italia, forhåpentligvis England og en super roadtrip til en unknown place.
I dag var Daniela med meg hjem etter skolen igjen, klar for å gi alt på #cheerleading klokken fem. Det fine været oppmuntret oss til å leke apekatter på gressbanen i Sveio en time før trening. Så vi hoppet rundt og svingte i alle ender. Etter en hel del med turning og vas på gresset, kom Noora og Pernille en liten stund før vi skulle videre inn i hallen å trene på den nyeste rutinen vi vil vise på West Coast Cheer Battleen i Stavanger. Vi fikk tatt massevis av bilder som jeg selvfølgelig vil dele med dere.
Nå er jeg så absolutt klar for senga. Klokken er halv ti, og det er seint for ei jente med fullt opplegg hver dag og som står opp klokken fem om morgenen. Jeg er stuptrøtt.


Godnatt, peace out

DRAKTEN TIL FIRECATS

Dette innlegget skulle bli publisert forrige uke, men jeg hadde hverken strøm på kamera eller et eneste bilde av drakten.

 


Hei og hå!

Long time no see again, haha. Blir en stund mellom hvert innlegg merker jeg, jeg orker ikke å beklage meg enda en gang for det. Jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har hatt tid, for det har jeg virkelig hatt den siste uken. Var hjemme for skolen den ene dagen, da kunne jeg. Men jeg følger med på Supernatural, og er helt inni strikkeverdenen! Så når jeg første har tid til å sitte i ro en stund, går det ut på Supernatural og strikketøy.

Men jeg er her at the moment, og skal vise dere den utrolig søte drakten som endelig har ankommet Sveio! Den er ikke helt ferdig, logoen er fortsatt ikke på, og vi skal fikse til litt diamanter her og der. Jeg vet, jeg går ikke på Firecats, jeg er treneren. Så hvorfor har jeg da drakt er det sikkert noen som lurer på? Vell, jeg trenger egentlig ikke drakt. Jeg kommer til å ta på meg drakten og stelle meg opp når jentene skal opptrè jeg også. Men jeg ser på drakten som en "lønn" på en måte, hvis dere skjønner. De fleste trenere får betalt for å være trenere, det gjør ikke jeg. Så for å være ærlig, syns jeg det at jeg også fikk drakt er helt rettferdig.23.mars skal hele Firecats laget stille opp på Sysco Arena for å heie HHK opp på skalaen. Vi har noen utøvere som desverre ikke kan komme, men vi gjør det beste ut av det. Det er sesongkampen, og den er viktig! Jeg håper alle stiller opp i drakten, og publikum heier med oss. Kampen er mot Viking, Stavanger håndball. Jeg liker Stavanger, og jeg er Vikingfan, men HHK er laget vi heier på! For dere som lurer på hvordan det gikk på kampen, så gikk det greit! Det ble uavgjort mellom lagene, men en bra kamp. Mer kan dere lese om kampen her.

God helg!

 

INTERESSERT I Å BLI EN FIRECAT?

Jeg har fått litt forespørsler her og der om hvor og når vi trener, og om folk kan starte. Jeg tenkte jeg kunne publisere et innlegg om dette her slik at alle får samme beskjed.

Hvor og når trener vi?
Vi har treninger på Vigdartunhallen i Sveio til hver treningstid. Tidene vår er fra 17.00 - 18.30 hver tirsdag og onsdag. Vi har av og til treninger på fredager, som somregel er fra 17.00 - 22.00. Fredagstreningene er helst bare rett før en opptrèden, men dette får hver utøver klar beskjed om.Hvem kan starte?
Hvem som helst i alder av 10+. Vi har foreløpig bare et juniorlag, men holder på å starte et PeeWee lag med yngre utøvere. Dersom utøveren er 16+, blir det dannet en liten seniorgruppe til å starte med. Vi ønsker både gutter og jenter!! Til nå har vi bare jenter, men to gutter som stopper innom til en hver tid. Dette er en sport hvor vi ønsker så mange gutter som mulig. Du trenger egentlig ikke noe erfaring eller kunnskaper fra før, men det er selvfølgelig en fordel. Trenger ikke å være myk, alt ordner seg på trening dersom du stiller opp med god innstilling!

Hvordan starter jeg?
Alt du trenger å gjøre, er å stille opp på trening, enkelt og greit!

Andre spørsmål?
Dersom du lurer på noe annet, kan jeg kontaktes på odinerbrun@hotmail.com.

 

INNKJØP FRA NORWEGIAN OPEN, OSLO

Treningssett fra Drillbutikken, 200kr pr. del.

Treningssett fra Drillbutikken, 200kr pr. del.

"Coach" og "Flyer" shorts fra Sefa, 359kr.

Sløyfer fra Happycheerbows, 150kr pr. stk.

Tre par sett med sokker fra Drillbutikken, 60kr pr. sett. Har også i blå.

Sports bh fra Drillbutikken, uglydig pris pga. en liten ødeleggelse. Absolutt ikke Drillbutikken sin feil, de er best- uansett.Sokker fra Drillbutikken, 60kr.

OSLO, BBY

I morgen har jeg fått fri fra skolen for å ta tidlig fly til Oslo. Jeg reiser alene med fly for første gang i mitt liv, så nå er jeg veldig spent på hvordan jeg skal klare meg på flyplassen! Flyplassen her på Karmøy er ikke noe å skryte av, men Gardemoen derimot, der skal jeg lande. Heldigvis har jeg en hyggelig fyr som skal møte meg og ta tog dit vi skal med meg. Vi skal møte Margot og min herlige venn, Alicia, som jeg ikke har sett på evigheter etter hun flyttet til Kristiansand.

Dere lurer sikkert på hva jeg skal til Oslo å gjøre? Jeg skal være med å jobbe på en cheerleading konkurranse som heter Norwegian Open i Lillestrøm. Eller, jeg tror det er i Lillestrøm. Jeg er dritdårlig på steder, så jeg kaller bare alt Oslo, enkelt og greit. Skulle gjerne deltatt på denne konkurransen med laget selv, men det er vi nok desverre ikke klare for enda. Men ikke vent for lenge, snart er vi på matta! Faktisk så skal laget opptrè på Bømlo nå på lørdag mens jeg er borte. Utrolig skummelt med tanke på at jeg har 0 kontroll over hva som skjer når jeg er flere timer unna, men jeg stoler på vår nye kaptein, Sara. Og heldigvis er Daddy med, og han fikser det som trengs. I tillegg er det messe på HTG som jeg skulle vært på, men det går jeg også glipp av- men det trenger ikke dere! Er du 10klassing som er usikker på vgs, stikk innom! Både messen på HTG og showet på Bømlo er på lørdags formiddag.Blir mest sannsynlig ikke blogging i helga siden laget skal ha macen, men jeg skal prøve å fikse noe. Kos dere i helgen da, folkens! Speaks.

BILDER FRA COMENIUSSHOWET

 


 

 

SYK DAGEN FØR NESTE SHOW, PERFEKT

Da var denne jenta syk igjen! Og jeg har trening i dag og opptreden i morgen. Dette skal jeg klare for det, jeg bare må, og selvfølgelig vil jeg klare det. Nå ligger jeg i senga som jeg har gjort siden jeg sto opp 05.30 med et hodet som pumper og en begynnelse på halsbetennelse. Jeg har fått i meg litt av kuren til lillebror som muligens har det samme som meg.

Så hva gjør vi når vi ligger hjemme syke? Jeg aner ikke hva man skal gjøre! Skal jeg bare ligge her i senga hele dagen? Skal jeg rydde rommet, spille piano eller se på serie? Har en følelse av at denne dagen blir lat og kjedelig.

Søøøøte folk!

TRE OPPVISNINGER PÅ ÈN UKE

Dette blir travelt, jenter! Vi har tre oppvisninger med cheerleading på kun èn uke! Den første starter allerede 22.september. I dag fikk vi forespørsel av to forskjellige om vi ville eller kunne opptrè på forskjellige arrangamenter, og selvfølgelig takker vi ja til begge. Jeg har ikke hørt så veldig mye om noen av dem, så jeg har en del jobb å gjøre angående dette nå. I tillegg har vi resten av rutina vi skal lære på under 11 dager. Heldigvis har vi fått 14,5 timer til sammen på disse 11 dagene, så vi skal nok få det til. Blir trening nesten hver eneste dag framover, så fremskritt skal det virkelig bli! Jeg kommer til å blogge mer om disse oppvisningene litt nærmere når jeg vet mer ang. sted og tider i tilfelle noen kanskje vil vil komme å sjekke oss ut (?). MEN nå vet dere hvertfall hva mine dager kommer til å gå til, cheerleading, cheerleading og enda mer cheerleading - elsker det!!

                                       EFFEKTIV TRENINGSØKT

Noen gang hatt den herlige følelsen av at treningsøkten din var veldig vellykket? Eller at du er utrolig stolt? Den har jeg akkurat nå! Jeg er sååå stolt over laget mitt etter treningen i dag! Vi fikk gjort veldig masse, og alt sto nesten perfekt. Dette var påtide altså. Vi skal opptrè 22.september i Førde på Førdedagene, så vi har veldig dårlig tid når det kommer til rutina this time. Heldigvis har vi en god del treningstider nå for tiden, fem timer på fredag må jeg si jeg gleder meg til! Treningen for i dagen er i boks, så da var det en del papirarbeid å gå gjennom, så er jeg klar for neste dag med neste trening.

Når jeg kom meg hjem, like now, løp jeg rett inn på kjøkkenet i håp om å finne noe frukt og grønt. Vel, jeg fant! Mekket noe fruktsalat som jeg gleder meg ihjel til å spise. Kom meg opp, så den hjemmelagte Stuntstanden daddy lagte til meg, fikk skikkelig lyst å "stunte" litt for meg selv. Daddy er faktisk veldig flink! Jeg spurte om han kunne lage Stuntstand til meg som faktisk var utfordrende, og han klarte det uten tvil. Planken er spiss i tuppen der hvor den er satt nedi den store svarte greia, noe som gjør at den er veldig ustabil. Heerlig!Beklager kvaliteten på det siste bildet her altså, screenshot fra en video vi filmet i dag!

 

 

BILDER FRA DAGENS TRENING 

NYESTE VIDEOER

Q- Hva syns du?

HELE OPPLEVELSEN FRA MIN SIDE

Vell, nm var egentlig veldig gøy! Jeg fikk sett utrolig mange av "de store" cheerleaderne som jeg elsker mer enn noe annet. Jeg fikk også mye inspirasjon til drakter, treninger, stunts, sløyfer, sminke, ... Jeg fikk også sett hvor store konkurrenter vi har den dagen vi starter å konkurrere. Ehe.. Ja, veldig store! Men vi ligger ikke så veldig langt bak som jeg trodde da faktisk. Det vi må øve mest på er spiriten nå framover, som facials og bevegelser. Den nye rutina er halvveis i gang forresten! Offda, jeg sporer totalt av her nå, jeg. Fortsetter om opplevelsen på nm for meg! Jeg fikk desverre ikke sett så mange av utøverne opptrè siden jeg sto i Drillbutikken 24/7. Når jeg fikk småpauser, fikk jeg sett litt. Det var en god del stress også siden Drillbutikken har utrolig mange kunder i alle kanter. Men jeg fikk kjøpt meg en del selv og koste meg for det. Alt i ett syns jeg det var slitsomt, men spennende! 

LCT Silver Lightning (Foto: Herman Gording Hong)

Legger ut innkjøp når jeg er ferdig pakket ut. GLED DERE!

Q- Hva syns du om NM i år?
Q- Var du der?

SLITEN, TRØTT, SVIMMEN, ARH

NÅ er vi endelig omtrent ferdig å pakke opp alle tingene til i morgen! Altså NÅ! Og vi stilte opp rundt 4 tiden, og vi er tilbake på hotellet nå liksom. Det er slitsomt, det. Har vært veldig mange komplikasjoner i dag, men vi får bare tåle det. Har sovnet noen ganger både i går og i dag, men nå når det er kveld er jeg selvfølgelig lys våken. Har vært innom IKEA også i kveld, og jeg og Alicia fant oss her sin kosebamse, haha! Nå er vi vel egentlig klare for senga, tror jeg. Skal opp klokken 6 i morgen, så vi trenger nok med søvn for å overleve!

Vel, godnatt fra oss på luksushotel i Lillestrøm!


HOTELLET

Hotellet vi har overnattet på i natt er rett og slett kjempefint! Nydelig resepsjon, herlig mat med søte jenter. Vi holder på å gjøre oss klare til å kjøre to timer til for å komme oss fram dit vi skal i Lillestrøm. I dag er det tid for å sette alt opp og stresse som søren. Skal nok bli gøy da, får se alle cheertingene folk har med seg! Alicia pakker sammen tingene sine, Margot dusjer mens jeg blogger. Haha! Må vel pakke mine ting også nå, kjører om kun ti min.


Beklager det første bildet ble så stort, forstår ikke hvordan jeg kan fikse det på mobil.

ON OUR WAY

Da var jeg kommet meg til Alicia og er klare til å reise. Blir avreise om en times tid, og jeg er veldig spent. Har ikke så veldig lyst å kjøre bil i og med at jeg blir fort bilsyk. Har proppet i meg bilsyketabletter, så forhåpentligvis sovner jeg alikevell. Kjenner allerede at jeg begynner å bli nokså søvnig her jeg ligger å venter på Alicia som er på apoteket for å handle inn litt varer. Jeg har med meg mye frukt, så denne turen skal jeg overleve, haha! Det blir ti timers kjøring i dag, så videre fra Drammen til Lillestrøm i morgen. Så vi overnatter da på et hotell i Drammen over natta før vi kommer oss til Lillestrøm for litt buisnesswork. Dette er mobilblogging, så jeg aner ikke hvordan det nå ser ut. Men drit i, bedre enn ingenting!

KLAR FOR AVREISE

Tror jeg? Mener jeg har glemt veldig mye å pakke med, men det finner jeg nok ut av i morgen tidlig! Finner alltid ut av slike ting på vei ut til bilen, typisk meg, det. Men jeg har i alle fall pakket det aller viktigste! Jeg er også enda mer gira enn jeg har vært den siste uka, begynner virkelig å kjenne det på meg nå. For dere som ikke har fått det med dere enda, skal jeg være med ei veninne og Drilbutikken på NM i cheerleading å jobbe. NM i cheerleading! DRØM. Er vel da jeg har muligheten til å løpe ut på konkurransegulvet å shake løs? Forundrer meg ikke om vi finner ut av vi faktisk skal gjøre det...


1 stk. cheerleading driiiitgira!

Q- Noe spesielt du er gira på?
Q- Skal ikke hit du også vel? 

NYE CHEERVIDEOER

Twist up & Twist

Hands

Twist up & Cupie

Q- Hva syns du?

VI HAR FÅTT OSS KAPTEIN PÅ LAGET

Endelig har vi fått oss kaptein på laget! Kommer til å bli mye mindre stress for meg som trener. Kapteinen får en del oppgaver som å gi beskjed til meg om det er noe hun vil forandre på, ta over treningen om jeg ikke er tilstedet og å sjefe mer på laget enn de andre utøverne. Kapteinen vil bli sett på som treneren under meg på ein måte. Om det er noe jeg ikke har tid til eller ikke kan gjør, er det henne jeg skal gi oppgaven til. 

Vår heldige utvalgte er Daniela Staupe! Så Daniela Staupe er nå nemlig Firecats- Captain! Grunnen til at akkurat hun ble valgt, er fordi hun lærer veldig fort, satser sterkt på cheerleading, kan kjefte og er virkelig til å stole på for meg. Jeg vet jeg kan regne med henne om det er et krisetilfelle. Treningene framover komme kanskje ikke til å bli forandret særlig mye på, unntatt det at Daniela har nå lov til å klar beskjed når hun mener det er nødvendig. Er det noen hun ser som gjør noe galt og jeg ikke ser det, er det hennes oppgave å rette opp i det. Derfor blir vel både jeg og Daniela litt overalt, hahah!Gratulerer med den nye plassen på laget, Daniela! Utrooolig glad i deg ♥

FIRECATS FACEBOOKSIDE

Da har vi endelig fått oss en facebookside for Sveio Firecats! Har en privatside som vi skriver informasjon, men denne siden er åpen for absolutt alle. 

Gjerne del og lik!

HJEMMETRENING

Jeg trener egentlig veldig ofte. Som oftest er det hjemme ellers er det på cheertrening. Hjemme er det mest styrke, jeg liker veldig godt styrke faktisk. Blir sterkere og jeg liker å se framgangene når de begynner å vise. Nå har jeg også et veddemål med en kompis om hvem som klarer å få størst framgang fra nå til sommeren. Jeg skal vinne! Prøver å ta rundt 40 armhevninger og 200 situps daglig for å klare dette, haha. Så propper jeg i med bananer for å bygge muskler. Håper jeg klarer dette da, vil ikke tape! Jeg er ikke en god taper i det hele tatt. Kommer til å legge ut før- og etter bilde for å vise framgangen fra nå til sommeren. Jeg skal bli fit!


KOSETRENING

Vi trener og vi trener, og blir aldri lei! Nå i dag har vi hatt kosetrening på kunstgressbanen ved Sveio skole. Vi koste oss ekstremt mye! Jeg merker virkelig at vi har forbedret oss utrolig mye i det siste! Vi kan så utrolig mye nå som fks. Tik Tok som vi fikk til i dag! Noen klarer også Twist! Det er så gøy å endelig kunne si dette, det er en dritbra følelse. Jeg er så stolt! I morgen igjen skal vi også ha kosetrening, og kanskje på søndag også. Så dette blir mye trening framover om vi fortsetter slikt. Gøy, gøy og enda mer gøy!OPPDATERING- FIRECATS

Nå går det meste i cheerleading, heldigvis! Er veldig gøy å drive på med laget, er alltid så mye å gjøre- både trening og papirarbeid. Nå holder vi på å prøve å komme oss inn i Sveio IL, så vi stresser kanskje litt med det. Men om de sier ja til å ha oss med, er det meste ordnet! Vi skal også selge vafler på butikkene i Sveio i morgen og på lørdag for å tjene inn penger til drakter og treningstøy. Så det er vi også heldigvis i gang med! Vi trener også veldig mye på stunts nå i det siste, og holder på å fikse på gruppene. Vi lærer mange nye og større stunts, og lager høyere pyramider. Så vi er veldig godt i gang med alt sammen egentlig! Er litt mye for meg å gjøre nå med tanke på gruppene da, for å få alt til å stemme og for at alle skal få være med noen de klarer å samarbeide med og som er på samme nivå. Men dette er gøy! Alt som har med cheerleading, IS FUN!Bare midlertidige skisser.
CHEERFRIENDS

Da fikk jeg besøk av Daniela i dag! Startet med å snakke om vanlige ting, skole og drit. Så begynte vi å se på noen videoer på youtube, selvfølgelig cheerleadingvideoer da. Da ble vi veldig inspirerte, og fant ut at vi skulle ta oss en joggis! Vi jogget tur ned på butikken, handlet, og så opp igjen. Etterpå trente vi på Firecats dansen, pugget på noen nye cheer ting til rutinen vår, og prøvde oss på større greier. Jeg klarte faktisk en ting jeg aldri har prøvd på før! Altså, nå mener jeg uten base, så jeg var bare på gulvet selv, men jeg vil gjerne prøve det ut snart en dag. Jeg tok Twist Up (altså en snurr),sparket opp en Heel Strech i snurrefart, så i en Scorpion, en søt scale, gikk ned til Aerobasque, så til vanlig Liberty. Etter at vi hadde trent litt, tok jeg en del bilder av Daniela med min lykkesløyfe, Sparkle. Ja, sløyfa mi er døpt som Sparkle. Sparkle Diamond. Kanskje dere vil høre mer om den senere, er snart på tide å blogge om hva jeg egentlig har av cheerleadingstuff. Vi var fortsatt ikke ferdige etter flere timers trening, vi hadde cheertrening fram til halv ti - ti. Vi fikk gått i gjennom rutinen vår veldig mange ganger, og det ble suuuperbra! Veldig mange som ikke stilte opp i dag, desverre, men for de som var der, har de aldri vist seg fram så gode før. Gir meg en veldig god følelse i magen. Wii!

Q- Er hun ikke søt?
Q- Hva har du gjort i dag? 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits