THE REASON WHY

Jeg har ikke oppdatert bloggen på... evig lenge. Og det beklager jeg! Må være kjedelig å være leser av Angiis uten nye innlegg. Det har jeg merket sterkt på statestikken i det siste. Min kjære grunn denne gangen, har dere her:

Jeg var på Jørpeland i helga. Det var som vanlig veldig gøy! Jeg bodde hos broren min og kjæresten hele helga, noe som er veldig koselig. Vi tilbrakte mye tid med trynet i kort, 10hi. Ellers var vi på besøk hos moren min som hadde bursdag. Lillesøstera mi var med å overnattet der jeg bodde fra lørdag til søndag, så vi fikk også kost oss mye. Jeg vet, jeg vet. Hvorfor har jeg ikke blogget da jeg kom hjem? Jo, nå skal dere få høre! Jeg er mrs. Vims, seriøst... Jeg glemte først lommeboken min på Cubus på Jørpeland, og i tillegg klarte jeg å glemme pc laderen min på Jørpeland. Så jeg har ikke hatt pc siden helga. Har ikke fått laderen enda, så nå fikk jeg låne faren min sin en stund. Aner ikke på når jeg får den heller, så det blir nok litt av og på- blogging en liten stund nå. Skal prøve å låne denne pc'n hver dag slik at jeg får oppdatert dere litt.

Det er veldig mye om skjer for tida også! Mye bra og mye dårlig. Begynner med det dårlige, jeg. Helt siden sommeren har jeg vært veldig av og på med magesmerte. Vi har trodd det var magesår. Vi er fortsatt ikke sikre, desverre. Nå i det siste har jeg vært veldig dårlig med magesmerter, hodepine, sliten og har vært veldig svimmel. For noen dager siden var det ikke langt i fra jeg svimte av. Så jeg har ikke gått så mye på skolen som jeg burde. I dag morges sto jeg opp halv seks pga. hjertet dunket så hardt at jeg ikke klarte å ligge i ro. Hele kroppen min skalv og jeg ble livredd. Jeg sto opp, la meg på sofaen og ble liggende en times tid. Jeg ble svimmel igjen, og var veldig kvalmen. Prøvde å komme meg inn til pappa, men datt i bakken. Der spydde jeg. Etter det klarte jeg å komme meg opp for å si ifra til pappa. Senere i dag gikk vi til legen. Der fikk jeg noen tabletter jeg nå skal gå på i èn uke. Jeg tok også blodprøve, noe som er stooort for meg! Jeg er livredd nåler, men turte likevell, woopwoop!

Alt er ikke bare dårlig! Det gode med dagene nå, er så mye. Vi holder på med et slags show på skolen med tiende klasse. Jeg er med å danser og er med på en sketsj. Vi holder på med dette hver eneste dag hele dagen, så det er null fag. All good there! I tillegg nærmer det seg UKM, og det skal jeg og noen veninner være med på med pompoms- dans. Og ja, det er mer! Cheerleadinglaget, Firecats, skal ha sin første opptreden på lørdag! Vi fikk muligheten til å opptrè på en drilliade i helga. Vi gleder oss veldig mye, dette er nytt for laget, så det er veldig spennende. Det syke er: Cheerleading opptreden: 02.02.13, Skoleoppvisningen: 05.12.13 og 06.02.13 og UKM er 07.02.13! Alt på en gang omtrent. Så ja, det er mye trening nå, og det er veldig mye stress. Men vi klarer oss allesammen, dette skal gå bra! :-)

Jeg har ikke så mange bilder å vise dere i og med at jeg har vært syk i det siste, så jeg hiver på med nytt i skapet :-)

Smykke og armbånd fra Cubus. Ukjent pris.Øredobber fra Cubus. 69,-Øredobber fra Cubus. 69,- (I think)T-skjorte fra Cubus. Ukjent pris.

T-skjorte fra Cubus. Ukjent pris.

Tights fra Cubus. 149,-

Skjorte fra Cubus. 299,- (Bursdagspresang fra eldste bror og kjæreste, tuuuusen takk!!!)

Q- Noe du likte?

FILMTIPS: ungdom

Jeg sliter ofte med filmtips. Da leser jeg rundt på blogger alleveier å ser om det er noen som interesserer meg. Jeg ser somregel etter ungdomsfilmer, hvertfall om jeg skal se film alene. Er veldig glad i dans, sang og skikkelig drama og jente filmer. Derfor legger jeg ut noen av disse filmene jeg liker best. Håper det er til hjelp for dere som trenger det!

STEP UP 
Skikkelig dansefilmer med god handling! Elsker disse filmene, har sett alle minst 10 ganger. Finnes 4 stk.

TEEN SPIRIT
Typisk jentefilm. Morsom, dramatisk og veldig gøy! 

STREET DANCE
Another dancemovie. Det finnes flere av Street Dance filmene, aner ikke hvor mange. Men alle jeg har sett, er utrooooolig bra!! 

PITCH PERFECT
Sangfilm med god handling. Kan være både jente og guttefilm, kanskje mest for jenter.

HONEY
Enormt kjekke dansefilmer! Finnes hvertfall 1 og 2.

STOMP THE YARD
Enda flere dansefilmer, utrooolig bra! Finnes flere, 2 eller 3.

THE TRANSPORTER
Gode filmer for både jenter og gutter. Morsom, spennende og gøy å se på! Finnes hvertfall 3.

TED
Alle har nok sett denne filmen, men den anbefales sterkt! Funny thaaang.

MAGIC MIKE
Gurimalla for en film... Spesielt for jenter som liker kjekke gutter i bar overkropp! Gutte strippere her og der, hoooh! ANBEFALES.

BRING IT ON
Cheerleading filmer for meg hvertfall! Selvfølgelig for mange andre også, har bare hørt positive tilbakemeldinger. Finnes 5 stk. 

PIRATES OF THE CARIBBEAN 
Absolutt alle kjenner til disse filmene. Kjekke, morsomme og spennende for både jenter og gutter. Egentlig alle typer kan like disse filmene. Finnes flere, aner ikke hvor mange. Fire? Fem? Vet ikke jeg, men alle er diiiggee! 

Dette er de beste filmene jeg kjenner til som jeg kommer på nå. Om jeg kommer på flere, kan jeg heller hive på etterhvert. Det er disse filmene jeg ser omtrent daglig, og blir aldri lei. 


 

Q- Har du noen filmtips?


 

WANT-LIST

Rettet til "NEED- LIST". Nå er det Januarsalg, og vi er nødt å tøye grensene en del da! Så jeg sitter som vanlig å ser på klær og ting jeg trenger, eller vil ha. Denne gangen skal jeg kjøpe mest mulig klær. Her er noe av lista mi:Disse bildene lagret jeg ikke i dag, så jeg har ingen oversikt over hva det koster og hvor de kjøpes. De fleste plaggene og tingene finnes på enten Cubus, H&M, Ginatricot, Veromoda, Bikbok og Glitter vil jeg anta. Somregel de nettstedene jeg er innom om jeg skal på shopping.

Q- Har du noe av dette?
Q- Samme "Want-list" som meg? 

 

 

 

HYTTA MEG GODFOLKA

Dette blir et av mine kjære kjappkjapp- innlegg. Jeg har besøk av Nina at the moment, og vi skal på hytta for helga. Det vil da si at det blir null nye innlegg denne helga, beklager! Har flere innlegg jeg vil poste som jeg ikke enda har postet, og de kommer ut i løpet av neste uke. Kanskje Søndag om vi ikke er så seint hjemme. Men vet dere hva? Jeg må løøøpe å pakke ferdig nå!Ha en nyyydelig helg allesammen!

Q- Hva skal du i helga?

CHEERFRIENDS

Da fikk jeg besøk av Daniela i dag! Startet med å snakke om vanlige ting, skole og drit. Så begynte vi å se på noen videoer på youtube, selvfølgelig cheerleadingvideoer da. Da ble vi veldig inspirerte, og fant ut at vi skulle ta oss en joggis! Vi jogget tur ned på butikken, handlet, og så opp igjen. Etterpå trente vi på Firecats dansen, pugget på noen nye cheer ting til rutinen vår, og prøvde oss på større greier. Jeg klarte faktisk en ting jeg aldri har prøvd på før! Altså, nå mener jeg uten base, så jeg var bare på gulvet selv, men jeg vil gjerne prøve det ut snart en dag. Jeg tok Twist Up (altså en snurr),sparket opp en Heel Strech i snurrefart, så i en Scorpion, en søt scale, gikk ned til Aerobasque, så til vanlig Liberty. Etter at vi hadde trent litt, tok jeg en del bilder av Daniela med min lykkesløyfe, Sparkle. Ja, sløyfa mi er døpt som Sparkle. Sparkle Diamond. Kanskje dere vil høre mer om den senere, er snart på tide å blogge om hva jeg egentlig har av cheerleadingstuff. Vi var fortsatt ikke ferdige etter flere timers trening, vi hadde cheertrening fram til halv ti - ti. Vi fikk gått i gjennom rutinen vår veldig mange ganger, og det ble suuuperbra! Veldig mange som ikke stilte opp i dag, desverre, men for de som var der, har de aldri vist seg fram så gode før. Gir meg en veldig god følelse i magen. Wii!

Q- Er hun ikke søt?
Q- Hva har du gjort i dag? 

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

Jeg vet jeg har hadde slike innlegg før, men jeg tar det igjen. Syns selv det er gøy å bli kjent med bloggeren gjennom slike innlegg. Popper somregel untyttig fakta her, men det får holde. Tenkte jeg skulle gjøre det litt annerledes denne gang. Jeg skriver 6 ting selv, og spør nære venner om 4 andre ting. På den måten vil dere på en måte bli kjent med meg både hvordan jeg mener jeg er og hvordan mine venner mener jeg er. Så da begynner jeg!

1. Temperamangsproblem. Ehm, ja. Det kommer sikker flere til å si om meg. Spesielt de næreste vennene mine, det er de som ser meg mest når jeg får disse svingningene. Jeg vet, jeg vet. Alle får det når de er i tenåringsalderen, men jeg har hatt det siden jeg var liten, så jeg kommer alltid til å ha det slik. Det ene minuttet kan jeg være så hyper, glad og ha latterkrampe, mens i det neste... Da vil du virkelig ikke ha noe med meg å gjøre. Jeg sier og gjør ting jeg angrer på minuttet eg gjør det. Blir for sint og kjefter, men de fleste bare ler av det. Det kan være en negativ, men også positiv ting. Drit for meg som irriterer meg til jeg gråter, men underholdning for andre.

2. Har farget håret brunt, og så helt RÆVA ut. Noen sier jeg burde bli brunette, men hadde du virkelig sett meg som brunette, hadde du aldri sagt det. Jeg skulle ønske jeg hadde passet det, syns du ser eldre ut med brunt enn blondt hår. Men jeg er naturlig blondine, lys om sommeren og mørk om vinteren. For å holde deg lyst hele året, har jeg heller begynt å farge det gjevnlig. Nå farger jeg bare etterveksten, skal ikke ha lysere, er middels fornøyd med fargen som den er nå. Har også hatt halve brunt og halve blondt. Jeg har også både hatt rødt og orangefarget hår. Jee, tror jeg holder meg til blondt jeg.

3. Sårbar. Jeg blir fort såret, spesielt av gutter. Aner ikke hvorfor. Men jeg kommer også over det så lenge jeg bare lar det ligge en stund!

4. Lett å bli kjent med. Det er jeg hverfall! Åpner meg fort, da mener jeg ikke at jeg forteller hele livshistorien min, men har mye å si. Kommer med det mest randome du kan tenke deg, og får mye latter ut av det. På den måten er jeg lett å bli kjent med.

5 Jeg har kun hatt ett seriøst forhold. Noen mener nok jeg har hatt flere, men jeg har egentlig bare hatt ett skikkelig seriøst forhold.

6. Jeg elsker egentlig fortsatt hester. Jeg går ikke på ridning, jeg driver ikke på med hester og kommer til å skaffe meg hest. Men jeg blir fortsatt utrolig glad av å ri og av å bare kose med en hest. Vet ikke hvorfor, men jeg føler på en måte hester forstår mye. Kanskje de ikke gjør det, men jeg føler meg hvertfal trygg og behagelig.

Det var de seks tingene jeg sa om meg selv, nå skal vi se hva vennene mine sier:

7. Veldig sta person. Det er jeg. Vil jeg noe, gjør jeg det. Har jeg noe på hjertet, sier jeg det. Mener jeg noe, så står jeg for det. Jeg vil ha det slik jeg vil ha det.

8. Jeg stirrer utrolig mye. Jepp, det gjør jeg. Stirrer på vegger, gulv, tak, personer, alt. Kan av og til bli litt for mye, litt kleint når jeg ikke engang merker at jeg stirrer på noen. Får ikke lett kontakten med meg igjen om jeg først har begynt med stirringa mi.

9. Syk latter. Når jeg først har latterkrampe en gang i blant, har jeg meeerkelig latter. Somregel kan du ikke høre latteren min, jeg ler meg i hjel, men jeg puster ikke og lager ingen lyd. Men av og til kan jeg skrike som en liten kid.

10. Jeg er ofte den første folk kommer til om de trenger å snakke. Det er jeg veldig stolt over selv, og kan skryte av det. Folk stole på meg, og det har de all grunn til å gjøre! Jeg prøver det jeg kan å komme med hjelpetips og forstå. Lett å snakke med og respekterer alle.

Q- Noe du ikke visste?
Q- Er vi like? 

KOSEHELG SAMMEN MED EN SØTNOS

Da var helga nesten over, og jeg er tilbake på bloggen! Har ikke hatt tid til å blogge denne helga, hatt besøk omtrent hele tiden. Det var verdt det da, hadde besøk av en herlig gutt med navnet Gunnar. Jeg har nevnt tidligere på bloggen for ikke så alt for lenge siden at jeg mest sannsylig kom til å ta noe som gjorde, og fortsatt gjør meg veldig glad, og nå gjør jeg det. Det er Gunnar jeg har ment tidligere.

Jeg har tilbrakt denne helgen sammen med han, både fredag og lørdag, og det har vært veldig kos. Vi har slasket veldig mye, men det er akkurat det som er herlig. I dag var vi også på kino sammen med Alicia og typen, Kristian. Det var også koselig. Er ikke så lett å bli kjent med hverandre under er kinodate, må jo være stille hele tiden. Men jeg koste meg, og det håper jeg de andre også gjorde. Alle fikk i alle fall hilst på hverandre.

Gunnar fikk snakket en del med far og stemor, og ble kjent med minstemann i hus. Aiden må jeg si virkelig digget ham! Tøffet seg hele tiden og ''flørtet'' så det holdt, hahah. Ellers har vi som sagt bare brukt denne helga på å ta det med ro å bli skikkelig kjent. Jeg hadde kamera tilstede, men jeg brukte det aldri, så dere får nok ingen bilder av helga her. Untatt noen kjedelige selvphotoshoot bilder jeg tok da jeg ventet på Gunnar på fredag.


Q- Har du gjort noe gøy i helga?

OUTFIT - VANLIG SKOLEDAGGenser (julegave fra Karen) - Ginatricot, 129,-
Bukse -  Ginatricot, ukjent pris. 
 

VANLIG RUTINE IGJEN

Kjenner det er litt herlig med den vanlige rutinen igjen i hverdagene, men selvfølgelig også noen ulemper. Dette tilfellet, skolen. Har sagt før at jeg er drittlei skolen, men denne gangen mener jeg det på alvor. Jeg sitter seks timer å stirrer i veggen, ser på klokka annenhvert minutt og vil bare hjem. Det er så lite å gjøre på. Lærerne babler i ett mens jeg ikke klarer å fokusere meg. Menmen, noe er godt med den vanlige rutinen igjen. Første cheertrening etter ferien er i dag!!! Det skal bli så ubeskrivelig herlig å trene igjen og å se det søte laget, Firecats igjen. I dag får vi også minst èn ny person som jeg vet om på laget, og det skal også bli ganske gøy! Det viser at Firecats holder på å utvikle seg, noe som jeg ser på hver enkelte trening. Fortsatt veldig stolt over laget!Q- Hvordan ligger din rutine ann?

MIRAKELET I HUS

Dadda loves you ♥

FOLLOW ME

Tenkte jeg kunne dele brukeren min på ulike steder som Snapchat, Instagram, Twitter, Youtube og facebookside. Legger selvfølgelig ikke ut den vanlige profilen min på facebook, gidder ikke ukjente forespørsler. Men jeg har en ''reklameside'' hvor jeg poster hvert innlegg jeg blogger slik at folk kan følge med der. Er helt ny på twitter, forstår egentlig ingenting av det enda. Snapchat får dere somregel en snap og to tilbake! Bare hyggelig om dere følger eller liker meg på de ulike stedene! :-)

 

Snapchat og Instagram: Angelicadiamant (1 ord)
 Facebooksiden: HER
 Twitter og Youtube: Angelica Diamant (2 ord, I think)
 

ALLE SPM.VIDEOENE I ETT

Skjønner om dere vil se spørsmålsrunde videoene og syns det er stress å bla opp og ned for å finne de forskjellige. Derfor legger jeg ut alle fire under ett innlegg her slik at det blir mye enklere å finne fram. Beklager ulike feil i videoene, måtte redigere selv, og det er virkelig ikke min store ting!

 

 

Q- Noe mer dere lurer på?

STUNT STAND

Ei veldig god veninne av meg fortalte meg noe veldig interessant ang. cheerleading øvinger for flyere. Jeg er selv flyer, og vurderer dette sterkt! Det syns jeg alle dere andre flyere også burde, det er en veldig god øvelse om du virkelig vil bli god. Du får både balanse, teknikk og bli vandt med hvordan der er å stå på èn fot. Dette produktet kalles "Stunt Stand". Det er kanskje litt dyrt for noen, for noen ikke. Prisen ligger på 2500,-. Ikke bli skremt av prisen! Det er totalt verdt det. Om du søker litt rundt omkring på forskjellige nettsteder og kontakter andre som kan ha peiling, er det stor sannsynlighet for å finne en litt en litt mer rimeligere pris. Jeg har søkt litt rundt omkring, men ikke nok enda. I dag skal jeg bruke dagen på å finne den perfekte til meg, og selvfølgelig kjøpe den om prisen er grei. Må nok betale den selv, så jeg kan ikke bruke alt for mye. Når jeg tenker meg om, er det ikke mer enn èn måned på jobben, så har jeg en! Ble veldig inspirert av dette produktet, og ville reklamere for alle dere flyere der ute som ønsker mer balanse og teknikk. Får aldri nok av det, eller hva? For dere som ønsker å begynne med cheerleading og har veldig lyst å bli flyer, er det også ekstreeeemt lurt å kjøpe en Stunt Stand og øve slik. Da blir sjansen for at du blir flyer veldig mye større.

NETTSIDE MED NYTTIG INFORMASJON FOR STUNT STANDS: http://www.cheerleadingstuntstand.com/

Q- Hva sier du, skal jeg kjøpe?
Q- Prøvd dette før? 

 

SKOLEPLANER FOR VIDERELIVET

Jeg har lenge tenkt på hva jeg skal bli og hvor jeg skal gjøre av meg etter tiende klasse. Har hatt en anelse av hva jeg vil bli, men har lenge vært veldig usikker pga. lang utdannelse og hardt arbeid. Jeg har nå bestemt meg om hva jeg skal gjøre og hvor jeg skal gå tre vgs. år etter tiende.

Det første vgs. året har jeg bestemt meg for å gå Helse- og Sosial på Karmsund i Haugesund. Hadde først lyst å gå på Haugaland, men jeg er nå fast bestemt på Karmsund. Kjenner noen som går der nå og som skal gå der etter sommer, men det er ikke av den grunn. Jeg mener vi begynner på vgs. for å møte nye mennesker, få ny venner og selvfølgelig skaffe oss en utdannelse. Jeg har hørt mye bra om Karmsund, så jeg er overbevist om at jeg kommer til å like meg der.

Det andre året har jeg sterke ønsker om å være utviklingstudent i England. Først ville jeg til USA på Boston, men det blir for langt vekke. Jeg har også stefamilie i England, og håper da på å kanskje få kontakt med dem for å føle meg litt mer hjemme. Grunnen til at jeg vil ta et år der, er for å møte nye mennesker, oppleve en helt ny kultur, se mer av verden og prøve å få meg en enda bedre utdannelse. Å studere utenlands er veldig bra for utdannelsen. Jeg tror jeg kommer til å få dette til, og jeg er villig til å kjempe virkelig for dette!

Det tredje året er jeg tilbake i Norge. Har hørt at de ikke har Barn- og Ungdom på Karmsund, så da blir det nok Haugaland. Har ikke så utrolig lyst, men jeg skal klare meg. Har også hørt at om jeg tar et år i utlandet, kan jeg fortsatt gå på vgs.3 da jeg kommer tilbake, men jeg er ikke helt sikker. Om det ikke går, tar jeg bare vgs.2 om igjen i Norge.

Etter disse tre årene på vgs. , må jeg komme meg på videreutdanning. Jeg forstår ikke en damn shit av det greiene der og alle orda, så jeg tar det senere en gang. Da jeg forstår voksen-ord.

Har enda ikke fortalt hva jeg ønsker å bli her nå. Jeg vil bli psykolog. Det er ikke for psykologer tjener mye, noen gjør, noen gjør ikke. Jeg trives veldig mye med mennesker, og jeg liker veldig godt å høre på andre å hjelpe med det jeg kan. Jeg kan si at jeg er en god lytter og forstår veldig mye. Fikk høre av to personer sist i dag at jeg var en person som virkelig kan bli en god psykolog og nå langt med det, så det skal  få til.Snart mitt hjemland! Eller besøksland.

Q- Har du planer for skolelivet videre?
Q- Hva vil du bli? 

FEELING DEAD

De siste dagene har jeg som sagt bare vært inne. Siden jeg ikke har hatt planer, har jeg lagt meg om morgenen i 7-8 tida, og stått opp igjen på ettermiddagen dagen etter. På nyttårsafta la jeg og Alicia oss i 8-9 tiden, og sto opp igjen i 4 tiden. Jeg tenkte det ikke hadde noe å bety om døgnrytmen var drit, jeg skulle jo ikke på skolen før flere dager. Men neida, den tanken var pure fake. Skolen her startet i dag den! Just my luck. Prøvde å legge meg i ellevetiden, men sovnet jeg noen gang? Nei, aah. Så jeg har ikke sovet i det hele tatt i natt, men jeg klarte skolen for det. Var veldig overtrøtt i starten av dagen, men det gikk over så fort jeg lukket øynene. Nå er jeg både svimmel, sliten, kald og stuptrøtt. Øynene mine går i surr alle kanter. Kan heller ikke legge meg enda, da vil jeg ikke få sove om natten. Så jeg piner meg selv til å holde meg våken, og gleder meg i hjel til å legge meg. Tar nok kveld i 8 tiden i kveld ser det ut som, om det ikke blir før. Enda en Angelica's slaskedag på meg, så får jeg håpe døgnrytmen blir venn med meg ganske så snart!

Ja, enda noen picasabilder. Go,go!

Q- Har du helt crap døgnrytme?
Q- Hva er dine planer for dagen? 

NYTTÅRSFEIRINGEN

Jeg har aldri kost meg så mye på nyttår som i år! Eller i fjor på en måte, i årfjor, dunno. Haha! I år feiret jeg også i Sveio som vanlig. Jeg hadde besøk av Alicia, Amalie hadde av Ida og Karen, mens pappa og Vanja hadde av foreldrene til Vanja. Så vi alle hadde besøk, noe som var veldig kjekt! Jeg og Alicia fikk ha en herlig jentekveld med stelling, pakkeleken, fyrverkeri, film og en god del jentesnakk. La oss ikke før halv ni eller noe i dag morges, så jeg tar i dag også som en liten feiring. Sto opp i tre-firetiden tror jeg, og da gikk vi rett på stellings til photoshoot. Veldig gøy! Jeg har i alle fall hatt en veldig kjekk feiring, noe jeg håper dere andre også har hatt :-) 
Ha et fint år allesammen!

Q- Hva gjorde du på nyttår?
Q- Har du nyttårsfortsett? 

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits