MIN LISSI I HUS

Internetten døde i går igjen, så jeg fikk ikke publisert innlegget, beklager. Daddy fikser det nå!


 

Helloo!

Dette har vært en rask dag! Gikk rett fra skolen for å besøke bestefar, så møtte jeg Lissi i sentrum etterpå. Hun skulle egentlig ta piercing i navlen og tragusen (er det det det heter???), men ingen av tattoosjappene kunne ta i dag. Derfor løp vi opp til bussen for å gå på middag hos storebror. Vi ble servert taco, og kvelden var egentlig veldig koselig! Endelig er vi på sofaen hvor vi hører hjemme. Vi slapper helt hundre prosent av med Latte Macchiato, frukt og vannpipe. Planen er å finne en serie å følge med på hele helga.

I morgen skal vi til Haugesund i 3tiden å se hva som skjer på UKM. Resten av kvelden er ikke planlagt, vi får se hva som skjer! Koser oss gjør vi hvertfall, uansett.
 

SPØRSMÅLSRUNDE TIL VI VENTER PÅ INNKJØP DEL 2?

Ja, det gjør vi!

Det er mye klær å ta bilder av, og en del ligger alltid til vask. Fram til jeg har fått tatt bilder av alt samlet, kan vi ha en liten spørsmålsrunde åpen! Vi får se om det blir video eller innlegg, det tar jeg på dagen. Okei, vi er da i gang!!Ha en fin dag videre!

KVELDSMAT

 

Dette innlegget skulle vært publisert i går kveld, men internettkoblingen stoppet helt opp.


Mat, mat og enda mer mat, hæ? Jeg burde nesten lage meg matblogg!

Dagen i dag gikk veldig fort. Rett fra skolen til jobb, så barnevakt hjemme. Det har vært en nyttig dag hvertfall. Jeg har fått gjort nyttige ting, det er alltid herlig å ta med seg i senga! Nå er jeg veldig klar for flere timers søvn, men har fortsatt litt ting å ta meg av. Vi skal nemlig lage denne nye rutina på cheer, så jeg trenger den perfekte sangen. Sitter å dyller litt med effekter og diverse, gleder meg til å se resultatet! Hvis det absolutt ikke blir perfekt, vet jeg om flere vi kan bruke på youtube, heldigvis. En backup plan er alltid lurt, det har jeg lært!

Kveldsmaten i dag var så frisk og god! Vi lagte bringebærsmoothie, Aiden spiste frokostblanding med melk, jeg spiste frokostblanding med yoghurt og smoothieklatter. Mmmmm!MATFAT

I går kveld var en helt amazing kveld! Alt jeg og Daniela gjorde, var å leve i senga. Ingenting annet. Vi slappet av sammen for èn gang skyld. Vi startet med å se noen episoder av The Secret Circle, ellers sang vi resten av kvelden. Vi prøver å finne de perfekte tonene til Titanium, noe som virkelig ikke var enkelt! Vi skal få det til, en gang.

 

INTERESSERT I Å BLI EN FIRECAT?

Jeg har fått litt forespørsler her og der om hvor og når vi trener, og om folk kan starte. Jeg tenkte jeg kunne publisere et innlegg om dette her slik at alle får samme beskjed.

Hvor og når trener vi?
Vi har treninger på Vigdartunhallen i Sveio til hver treningstid. Tidene vår er fra 17.00 - 18.30 hver tirsdag og onsdag. Vi har av og til treninger på fredager, som somregel er fra 17.00 - 22.00. Fredagstreningene er helst bare rett før en opptrèden, men dette får hver utøver klar beskjed om.Hvem kan starte?
Hvem som helst i alder av 10+. Vi har foreløpig bare et juniorlag, men holder på å starte et PeeWee lag med yngre utøvere. Dersom utøveren er 16+, blir det dannet en liten seniorgruppe til å starte med. Vi ønsker både gutter og jenter!! Til nå har vi bare jenter, men to gutter som stopper innom til en hver tid. Dette er en sport hvor vi ønsker så mange gutter som mulig. Du trenger egentlig ikke noe erfaring eller kunnskaper fra før, men det er selvfølgelig en fordel. Trenger ikke å være myk, alt ordner seg på trening dersom du stiller opp med god innstilling!

Hvordan starter jeg?
Alt du trenger å gjøre, er å stille opp på trening, enkelt og greit!

Andre spørsmål?
Dersom du lurer på noe annet, kan jeg kontaktes på odinerbrun@hotmail.com.

 

INNKJØP DEL 1
HVORDAN VET MAN OM VALGENE ER RETTE?

Valg er noe jeg har hatt problemer med hele livet, jeg klarer det bare ikke. Jeg kan prioritere, som foreksempel med cheerleading, men når det kommer til store valg, er det komplett umulig for meg.

Nå er det skolevalg. Hva velger jeg, hva er egentlig det rette valget? Jeg har surret rundt med dette i alt for lang tid, og nå har jeg bare èi uke på meg på å velge mellom de to skolene jeg har kommet fram til! Det står mellom det å fortsette på HTG - Haugesund Toppidrettsgymnas og Haugaland Studiespess med forming. Tankene går fram og tilbake på disse skolene. Det er et viktig valg, det har mye å si om framtiden. Begge linjer er studiespesialiserende, så jeg får omtrent samme opplæring, bare at HTG har høyt aktivitetsnivå, noe jeg elsker. Men på Haugaland får jeg nye muligheter på en måte. Jeg får en ny start, og en forandring. I tillegg kan jeg spare penger istedenfor å måtte jobbe på fritiden for å kunne gå på HTG. Jeg vet ikke lenger hva jeg vil.

Jeg er så redd for at valget jeg faller på ikke er det rette for meg, og jeg angrer igjen. Jeg angrer på en måte, men på en måte ikke på at jeg startet her på HTG. Skolen er bra, men kanskje ikke et sted hvor jeg helt passer inn. Det jeg sitter igjen med akkuratt nå, er at jeg vil på Haugaland til neste skoleår. Jeg vil starte på nytt, få nye sjanser, slippe å stresse med penger heletiden og prøve å føle meg komfortabel! Men likevell er jeg ikke klar til å legge flere timers trening bort. Derfor går jeg fram og tilbake her, skjønner dere?

Hva gjør du når du har slike valg? Du vil det ene og det andre, men kan bare velge èn av greiene. Hva gjør du, og hva bør jeg gjøre? JEG TRENGER HJELP.


http://www.julia-harris.com/wp-content/uploads/2013/03/choices.jpg

Jeg vet flere av dere ønsker innkjøpsinnlegg etter englandsturen, og det kommer snart! Jeg har fått vasket en del som skal være med på bildene, siste rest er i vask nå.


 

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits