SO LITTLE TIME

Da har jeg skrevet ca. 15 sider om serien "So Little Time". Jeg er såå stolt av meg selv på denne! Dette er norskoppgaven vår, å skrive 10-20 sider om en bok eller to noveller. Vi skal ikke bare skrive enkelt om boka slik jeg trodde, vi skal skrive hva vi syntes, om forfatteren, om hovedpersonene, litterær periode, ... Jeg forstår ikke en drit av det der. Jeg skriver det som faller meg inn, så får jeg karakteren jeg får. Slik er det. Haha! Men nå tror jeg jeg sier meg nokså ferdig, så da er det èn mindre ting å tenke på. Jeg har funnet musikk til neste cheer rutine, så de skal bare mikses sammen, så er det også ordnet. Ting begynner endelig å falle på plass her! Woopwoop :-D

 

 

OPPDATERING- FIRECATS

Nå går det meste i cheerleading, heldigvis! Er veldig gøy å drive på med laget, er alltid så mye å gjøre- både trening og papirarbeid. Nå holder vi på å prøve å komme oss inn i Sveio IL, så vi stresser kanskje litt med det. Men om de sier ja til å ha oss med, er det meste ordnet! Vi skal også selge vafler på butikkene i Sveio i morgen og på lørdag for å tjene inn penger til drakter og treningstøy. Så det er vi også heldigvis i gang med! Vi trener også veldig mye på stunts nå i det siste, og holder på å fikse på gruppene. Vi lærer mange nye og større stunts, og lager høyere pyramider. Så vi er veldig godt i gang med alt sammen egentlig! Er litt mye for meg å gjøre nå med tanke på gruppene da, for å få alt til å stemme og for at alle skal få være med noen de klarer å samarbeide med og som er på samme nivå. Men dette er gøy! Alt som har med cheerleading, IS FUN!Bare midlertidige skisser.
iOS PHOTOS- SHORTS

Er skikkelig sommervær nå, og da kan jeg bruke annledningen til å gå i shorts igjen! Må ha tynn strømpebukse under da, ellers blir det kanskje litt kaldt om morgenen hvertfall. Denne shortsen er også helt ny! Kjøpte den sammen med Alicia til feiringen på lørdag. Woopwoop! Sommervær gjør meg såå glad!

lovelovelovelovelove it!

Q- Hva syns du?
Q- Har du en lik? 

TYLER WARD- DREAMBOY

Alltid når jeg skal vise sanger jeg hører på, kommer Tyler Ward opp. For dere som ikke vet hvem dette er, er det en veldig kjent Youtube artist. Han har utrolig mange sanger ute, og hver enkel er superduper. For dere som har spurt om jeg kan skrive om drømmegutten min, er det han. Han er både kjekk, ikke stuuupgammel, og har en fantastisk stemme. Jeg har en liten ekstrating for musikalske gutter, ehe! Tyler Ward er 25 år gammel, og synger mange covers som Daylight, We are never ever getting back together, Somebody that I used to know, What makes you beautiful, Super bass, Fix you, Payphone, ... Han synger også sine egne originalsanger, legger til noen lengre nede i innlegget. Han har nå tilsammens 313 781 530 videoavspillinger på Youtube. Gutten setter veldig stor pris på alle sine fans, og forteller dem hvor mye de betyr etter nesten hver eneste video og innlegg på Facebook.

 

 


Fix you- Coldplay. COVER


Someone like you- Adele. COVER

 
Titanium- David Guetta ft. Sia. COVER


The hardest thing- Original song


The way we are- Original song

KANALEN TIL TYLER WARD FINNER DU >>HER<<.

SWEET 16? CHECK!

Da var feiringen desverre ferdig. Er litt herlig å ikke ha mer å tenke på angående denne feiringen må jeg innrømme. Jeg overnattet hos Alicia fra fredag til lørdag for å gjøre alt klart, og vi har ganske så stresset begge dagene. Noen få ting skar seg litt både hjemme og på festen, men det ordnet seg heldigvis til slutt. Når jeg tenker over det, fikk vi til veldig mye faktisk. Vi hadde både Dj, sangere, konkurranse, dansing, Harlem Shake og kos! Så vi gjorde det vi kunne for at folk skulle kose seg, resten var vell opp til gjestene. Jeg koste meg i allefall veldig mye! Fikk stuntet med den det gamle laget jeg gikk på, og den følelsen var helt ubeskrivelig. Jeg har ikke følt den følelsen på evig lenge! Fikk også snakket en del med folk jeg ikke har snakket med på lenge. Og jeg fikk feiret bursdagen sammen med Alicia, så det var også på topp! Sangerne og Dj'en gjorde en kjempejobb allesammen! Noen få trøbbel med Dj'en, men det var ikke hans feil. Brukte en gammel mixepult her hjemmefra, og den var ikke helt i orden. Men det ble også ordnet til slutt. Fikk en varm stemning når sangerne gjorde jobben sin, og det var skikkelig deilig. De gjorde en dritbra jobb, og publikum elsket dem! Så jeg tror kvelden ble vellykket :-) Eneste som manglet, var liv fra absolutt alle, men for de som lagte litt liv selv, tror jeg hadde det gøy. Jeg tenkte jeg skulle ta masse bilder og sånn, men jeg var for opptatt med å danse og snakke med alle som var der. Hahah.

Legger ut flere bilder om andre også tok bilder av kvelden.


BEGYNNER Å BLI KLAR

Som sagt, skal jeg og Alicia feire 16årsdagen vår sammen i år. Det er allerede nå på lørdag! Vi har fortsatt en del ting å gjøre og å skaffe, men vi er godt i gang. Har fått kjøpt inn det meste, men det er fortsatt ting som skal kjøpes. Ting skal betales, ting må skaffes idag. Klærne er klare, trenger bare tilbehør . Har fått lånt meg noe som skal hentes i dag, så kanskje det passer inn med antrekket. Så ja, det er veldig mye å gjøre både med denne bursdagen, cheerleading og skole. Alt er likom på en gang også, alt er akkurat nå og neste uke. Først er det bursdagen, så er det cheerleading, og innmellom er det skoleoppgaver, innleveringer, prøver og framføringer. Fokuser vell mest på det som faktisk gir glede, hahah, cheerleading og bursdagen! Men skolen blir prioritert helt ok.

I dag blir det byen med hun andre Alicia for å kjøpe hårfarge og presang til bursdagsbarnet, Alicia. Reiser rett etter skolen, så jeg må komme i gang med andre ting fort. I morgen tar jeg bussen ut til bursdagsbarnet, Alicia, som faktisk blir 16 på dagen i morgen! Da får jeg overnattet der og hatt en liten feiring med jentekos i tillegg til bursdagen. Vi må gjøre klart det som ikke allerede er klart i morgen, så får resten være igjen til lørdag. Har blitt enige om at jeg pakker med meg en hel koffert bare i sminke og hårprodukter, trenger stort utvalg når det er en stor dag.

Er veldig mye rt i hodet mitt nå med tanke på alt som skal gjøres, så det skal bli deilig å få de siste tingene gjort nå. Jeg gleder meg veldig mye til å feire på lørdag, mange kjekke mennesker er inviterte og vi håper på livlig stemning! Så om du kommer: Husk å sov godt på fredag, du trenger liv til lørdag! :-)

 

Dere fleste har hørt denne sangen, men jeg klarer ikke å få den ut av hodet. Får litt attitude av denne da, og det er litt morsomt!

Q- Skal du komme på lørdag?

 

DRITTOPPGAVE

Fikk en dritkjekk oppgave på skolen for to måneder siden eller noe, men jeg er i gang nå. Skal vel leveres inn i mars tror jeg. Oppgaven går ut på å lese en hel bok eller to noveller først. Forresten så er mi FØRSTE bok noensinne ferdiglest, woopwoop! Etter boka eller novellene er lest, skal vi skrive om forfatteren, boka og noe annet drit sikkert. Jeg forstår egentlig fint lite om denne oppgaven. Skriver det jeg tror er rett, jeg, enklest det. Læreren snakket om å skrive 20 sider, men de fleste skriver nok ikke så mye. Men vi skal fortsatt skrive utrolig mye om noe jeg ikke har peiling på i det hele tatt. Har fått ark med hele oppgaven på, og jeg ser allerede på første side at jeg aldri kommer til å klare å utføre dette. Er så lang og kjedelig oppgave. Kommer til å bruke hele dagene mine på dette. Klarer ikke å få meg selv til å gidde heller, det er det verste. Jeg må liksom gjør det meste hjemme, og da ender jeg alltid opp på facebook og blogg.

Cheerpractise today. Woopwoop!

Q- Har du noen store oppgaver fortiden?

BELLY BUTTON PIERCINGS

Jeg er altfor glad i navlepiercingen min, og da jeg fikk den, var jeg nok gladere enn noensinne omtrent! Elsker å kjenne piercingen på magen liksom, og det å kjøpe inn flere og flere piercinger. Hmm, I love it! Men da jeg tok piercing, gjorde jeg det virkelig ikke på den rette måten. Jeg tok med pistol. Anbefales på det sterkeste å IKKE ta med pistol. Noen er heldige da også, men det er ikke lurt å ta sjansen. Jeg ble helt stormforelsket i min, men nå måtte jeg ta den bort for litt siden. Den grodde bare mer og mer ut og nå har jeg nesten ingen hud igjen. Så om du skal ta piercing i navlen, ta hos en proffisjonell tattovør eller noe. Ta hvertfall med nål, ikke pistol!Q- Har du navlepiercing?
Q- Skal du ta? 

I HATE THE ENDINGS

For de som følger med, vet alle at i dag er vår siste hviledag. Jeg har egentlig mest lyst å ha det ekstra gøy i dag siden det er siste dag med ferie, men jeg er ikke stort jeg kan finne på nå. Derfor setter jeg meg med med pc'n i fanget og filmen på tv'n. Herlig slutt på ferien, det! Men likevell, jeg hater virkelig slutten av ferier. Det er så kjedelig, og det er så drit å tenke på å fikse døgnrytmen, komme seg på skolen, dagliglivet, asj. Døgnrytmen min er ikke helt i lodd for tiden, jeg legger meg 5-6 tiden hver dag, så jeg kommer virkelig til å slite med å sovne i kveld, og å stå opp i morgen tidlig. Alle kommer sikkert til å sovne på skolen i morgen. Hope so, så slipper jeg å være den eneste!

Til og med UKM øvingen er jo ferdig nå... Livet er rett og slett i pausemodet, det!

Q- Er du klar for skole eller jobb?

LYST PÅ BONUSKORT?

Sveio fotballag skal til Danmark på Danacup i sommer, og for at det skal være mulig, er vi nødt å tjene inn penger. Jeg hjelper til for jeg skal være med, wihu! 

Dette bonuskortet er virkelig verdt prisen! Det er noe jeg kan garantere deg. Dette er en bok full i rabatter for hele Haugalandet på butikker og annet som bla. Cubus, Hm, Veromoda, Glitter, 2for1 på restauranter, Carlings, bensinstasjoner og mye mer! Boka koster kun 250,- pr. bok som du mest sannsynlig tjener inn ved første kjøp. Du tjener utrolig mye på denne boka, og det er veldig greit med rabatter når du først skal kjøpe noe. Du kan også kjøpe boka som en perfekt bursdagspresang.

Om du vil kjøpe, kontakt meg på 995 76 116 så snart som mulig. Fristen er ute på nåkommende Onsdag!

 

MINE KJÆRE ØRER PLAGER MEG

Vet dere hva jeg nettopp fant ut av om ørene mine? Jeg hadde besøk av Daniela for noen dager siden, og jeg var veldig dårlig. Så hun masserte meg og ble selvfølgelig drit trøtt. Og når jeg blir enten veldig avslappet eller trøtt, beveger jeg ørene mine noe sykt! Det er helt merkelig. Jeg vet ikke hvor lenger jeg har holdt på med dette, men det var vell da jeg merket det skikkelig tror jeg. Det er litt morsomt også da, hvertfall når folk kommenterer det om jeg er trøtt. Kan være en skikkelig plage å ikke klare å kontrollere det, men fortsatt kjenne det. Kanskje det også er noen andre som gjør dette?Q- Har du en vanesak du gjør når du er trøtt?

DENDROFIL PHOTOSHOOT

Ta det med ro, jeg mener ikke noe seriøst med det ordet. Mener heller ikke å rakke ned på andre som kanskje er det. Var bare det første jeg kom på faktisk, haha. Men ja, i dag har jeg og Alica hatt photoshoot i skogen. Iskaldt, men det var totalt verdt det! Ble faktisk veldig mange fine bilder gjennom denne photoshooten. Ble fornøyd, jeg! Det er litt vår greie det med photoshoot. Vi har nesten alltid det, og vi elsker det hver eneste gang. Bytter en del profilbilder ettersom vi blir fornøyde, haha. Her kommer en liten smakebit av photoshooten:
WOW

Kom på bloggen igjen i dag, og da var det maaange som lurte på hvem som blir invitert. Vi har faktisk en ganske så lang liste, men skriver ikke alle opp her, blir for mange. Planen er å invitere omtrent alle mine venner, og i tillegg Alicia sine venner fra Haugesund. Vi har fått bra Dj og en perfekt sanger som skal være med på denne feiringen. Skriver ikke på bloggen hvor det blir før etter feiringen i tilfelle flere enn de inviterte kommer seg inn, that's not happening. De som blir inviterte, skjønner det jo selv, så jeg skriver ikke ned lista her nå. Men jeg må bare si det, det blir gøy!

 


PLANLEGGING AV VÅR SWEET 16 FEIRING

Det krever virkelig mye planlegging skal jeg si dere! I alle fall om dere ser for deg det samme som oss. Og ja, jeg skal feire med Alicia denne gangen siden begge har bursdag i februar, og begge er da 16. Jeg er 16 nå, hun blir det 22.februar. I dag kommer hun til meg, og vi skal planlegge resten av planleggingen vi ikke har fått unnagjort enda. Vi tenkte selvfølgelig å ha et skikkelig tøft tema hvor alle går ut i fra det tema. Vi har også mye annet på lager, men det vil jeg ikke røpe for dere enda. Alt jeg kan si, er at kvelden blir gøy for både oss bursdagsjenter og gjester! Fullt hus blir det garantert.

Q- Har du tips til vår sweet 16?
Q- Hvordan var din feiring? 

OMG, I'M SIXTEEN

For å være ærlig, føler jeg med fortsatt 13 år. Det å si at jeg er seksten, er ikke sant for meg, haha. Det er ikke så gammelt egentlig, men jeg føler meg fortsatt ikke seksten. Jeg er fortsatt et lite barn som sitter foran Tv'n å glor på DisneyChannel! Og nå er jeg også klar for å lærekjøre? Nei, det går altfor fort fram for meg! Biler er ikke min greie, og jeg er heller ikke til å stole på med slike regnskaper. Ikke min ting. 

Bursdagsdagen har vært veldig kjekk! Jeg har fått tilbrakt dagen sammen med søte Alicia på shoppingsenteret i byen med jentesnakk og kafè. Fikk også gave! Woopwoop! Resten av kvelden er jeg hjemme sammen med familien som også er veldig koselig. Har fått en del penger som jeg har brukt på shopping, og i tillegg gavekort som snart skal brukes. Så dagen min er på topp! Alt jeg mangler er vel en limo for meg og Brad Pitt, kjendislivet, langt hår og superdupertalent i cheerleading. Da har jeg det! Kan drømme det, så har jeg alt :-) Woopwoop!

I går var jeg også på bowling sammen med Alicia og Daniela. Daniela har overnattet her to netter nå, og endte opp med spysjuka. Dakar lita! God bedring, gullet :-) Men overnattingene var morsomme annyway! Byturen var gøy, snakkene er interessante og resten går selvfølgelig i cheerleading.

Del av presangen jeg fikk av Alicia! Hahhaha, du er så søt! Blir ikke et nødstilfelle den næreste framtid da, søtnos! Men takk!

Takk for alle gavene jeg fikk av alle sammen, dere er best! 

LINKRUNDE KONKURRANSE

Da kjører vi i gang med en liten konkurranse her på bloggen mens jeg venter på å få pcladeren min tilbake for å blogge med egen pc! Ganske enkel konkurranse. Eneste som er, er at konkurransen er bare for de med egen blogg eller de som vil reklamere for andre blogger. Konkurransen går enkelt og greit ut på hvilken blogg jeg liker best. Dere kommenterer bloggnavnet deres i kommentarfeltet, og dere er med i konkurransen. Det blir utvalgt fem vinnere som da får en liten reklame her på bloggen. Jeg linker til vinnerne og kommenterer på bloggen deres at de nå har blitt linket her. Enkelt og greit, good luck! :-)

Del gjerne innlegget videre.

SÅ UTROLIG SLITEN

Blir veldig sliten av ingenting for tiden, og i tillegg har helga vært full pott. På søndag fikk jeg telefon  av Alicia som lurte på om jeg kunne være med å hjelpe til med å rigge opp for Drillbutikken til helga. Jeg ble med, og ble dødssliten etterpå. Fikk også tilbud om å være med resten av helga å hjelpe til, noe jeg takket ja til. Så jeg har vært med hele helga faktisk. Heldigvis ikke så mange timer daglig, men når det er titusen folk rundt deg hele tiden, blir du trøtt. Stol på meg. I dag var tiden inne for å pakke sammen alt, og det var nok det med slitsomme vi gjorde. Var veldig mye å pakke sammen, og alt skulle både ned i andre etasje og ut i tilhengeren. Jepp, jeg ligger klistret fast på sofaen i loftstua nå, og det er planen for resten av kvelden også. Må nesten gjøre meg klar for å danse hver eneste dag i neste uke også. Forresten blir det showtime for kabarèt neste uke! Generalprøve på tirsdag, show på onsdag og torsdag. Dette blir slitsomt, og gøøøy!

 

Aww-4_large

'Trøtt og sliten, jubajuba. Sitter foran pcn. Jeg vil sove, nå JA, nå JA. JUBAJUBA!

Q- Slitsom helg?
Q- Hva er dine planer for kvelden?

 

VÅRT FØRSTE SHOW

I dag fikk vi sjansen til å vise oss fram som Firecats for første gang! Jeg var småredd for hvordan det skulle gå til tross for at det faktisk er vår første gang sammen, men vet dere hva? Det gikk supert! Rutinen gikk som den skulle og alle gjorde sin jobb akkurat slik de skulle. Jeg må bare skryte enda mer av dette herlige laget vi har skapt, jeg. Når jeg så dem ute på gulvet, visste jeg de har nervøse hele gjengen. Men jeg visste også med en gang de startet at alt ville gå bra. Nei, ikke bra. Perfekt! Klarer ikke å vente til å komme i gang med neste rutine nå, kjenner det kribler i hele kroppen. Sitter inne på youtube å glaner på noen litt mer skjeldne stunts vi kan ha med. Dette blir gøy!

 VI ER SÅ SPENTE

Sveio Firecats fikk for ikke så lenge siden en invitasjon til å opptrè på en drilliade som holdes på Vigdartun i Sveio. Vi takket selvfølgelig ja! Vi er så klare så vi kan være og gleder oss veldig mye. Dette er første gangen vi viser oss fram, så det betyr veldig mye. Jeg kommer til å få noen til å filme og noen til å ta bilder, så får dere se hvordan det går. Vi har jobbet veldig hardt med denne rutinen, så det burde gå bra. Hatt noen ekstratreninger, så det skal nok gjøre susen. I morgen er planen å stille opp fire timer før showtime slik at vi får øvd litt i siste liten, og ordne oss skikkelig! Desverre har vi ikke fått drakter enda, men tema og farger er selvfølgelig like. Kan ikke forvente å få drakter når vi bare har drevet på med dette sammen i 5 måneder. Laget er spente og håper på stort publikum.

For dere som vil se får første opptreden: Drilliaden varer hele helga, starter i dag. Vi skal bare opptrè èn gang i morgen klokken 13.30 på Vigdartun i Sveio.
Priser:
Barn= 30,-   Voksen= 50,-

Jeg vet at drilliader er kjekke uansett, så det er totalt verdt å stille opp enten for å stille opp for Firecats eller drillen. Sveio drill er de beste drillerne jeg vet om, og mange andre har samme meninger. Still opp å se hva Sveio har å tilby!

Daniela Staupe. En ekstrem flink utøver av Firecats!

Q- Kommer du å ser på?

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits