JØRPELANDSTUREN MED ALICIA

Grunnen til at det ikke har vært blogging de siste dagene er enkel. Jeg og Alicia har bodd hos besteforeldrene mine på Jørpeland, og de har rett og slett ikke nettverk. Vi har hatt flere muligheter til å blogge når vi har besøkt folk, men frister ikke særlig å blogge når du faktisk er på besøk for en liten stund. Men mange bilder har vi til dere! Jeg lar heller bildene snakke for seg selv i stedefor å skrive et dritlangt innlegg som ingen gidder å lese gjennom likevell.

Q- Hva har du gjort i påsken?

 

STRECHING

Da var jeg at Alicia's crib igjen! Haha, jeg bor praktisk talt her, jeg. Jeg overnatter her i natt for så å reise sammen til Jørpeland i morgen. Der skal vi bli til lørdag. Vi har så mange planer om hva vi skal finne på, kommer til å bli kanonkjekt! Vi skal hverfall strekke ut hver eneste dag, det er sikkert og visst. Har holdt på en del nå i kveld også, men jeg ga opp siden jeg ikke har med meg mine hellige sko- cheerskonene. Heldigvis får jeg dem i morgen, da blir det streching for fullt resten av ferien altså!

Q- Hva skal du resten av ferien?
Q- Liker du å strekke ut? 

JUST PICS- HEART LIPS

//Vil alltid forbli totalt merkelig. Takk for meg.

DATEN I DAG

Ja, folkens! I dag var jeg på date! På bigbite-date faktisk. Disse datene går aldri ut, men blir aldri noe kyssing eller noe (?) Merkelig. Kanskje Alicia ikke er så interessert i meg på den måten? Vel, jeg kommer aldri til å slutte å spørre henne ut på date i alle fall, I'm not a quitter. 

Haha, off. Jeg innbiller meg for mye. Kanskje jeg begynner å bli overtrøtt eller noe? Syns synd på dere det går utover på. Men sånn seriøst, vi var faktisk på bigbite-date i dag. Bigbite-venne-date. Jeg overnattet hos Alicia fra i går til i dag, og vi hadde ingen anelse om hva vi kunne gjøre av dagen i dag. Så vi brukte dagen på å ta det med ro inne hos henne, skaffe Alicia blogg, så bigbite kos. Skal til Alicia igjen i morgen for å overnatte til Onsdag før vi reiser til Jørpeland sammen. Dette blir mye A-power i ferien, hahah!

 

Q- Hva har du fått ut av dagen?

 

PHOTOSHOOT #COUPLE

Vel ja, i går tok jeg en hel bilder av kjæresteparet, Alicia og Kristian. Vi tok bilder i skogen ved sjøen. Bildene ble kjempesøte! Jeg får frysninger av å se på flere av dem.

LENGE SIDEN EN SLIK JENTEKVELD

Før hadde jeg, stemoren min og lillesøsteren min ofte jentekveld sammen hvor vi så film, tullet med håret, handlet inn godt og koste oss. Men det har ikke blitt så mye av det i det siste. Nå er det hvertfall over et år siden sist! I går reiste pappa til fjellet med bestefar, og da er jo jentene+ Aiden hjemme alene. Så vi hadde jentekveld i går igjen! Vi så Twilight- Breaking Dawn Part 2 for andre gang, haha. Jeg fikk en hel del frukt mens Vanja og Amalie koste seg med annet kos. Helt plutselig, sånn skikkelig tilfeldig, kom Amalie på at hun skulle farge håret brunt. Helt tilfeldig. Så hun og Vanja kjørte rett ned på butikken, handlet hårfarge og gjorde alt klart. Plutselig var hun brunette! Veldig uvant å se, får et lite sjokk inniblandt, men hun passer brunfargen. Hun ser veldig voksen ut faktisk! Så kvelden ble vellykket!Dårlig iPhone bilder, beklager det.

Q- Hva gikk din lørdag ut på?
Q- Planer for i dag? 

MINISHOPPING MED GODGULLET

Jepp, i dag var jeg i byen igjen med Alicia på mini-shoppingtur! Ble ikke særlig lenge, men fikk svidd av litt penger- herlig. Jeg bare elsker å bruke penger, jeg. Kommer aldri til å klare meg som voksen. Har ikke handlet så veldig mye, som sagt, men fikk handlet ting jeg trengte. Så fikk jeg jo også vært litt med Alicia, noe som alltid er like koselig! Har så mye å snakke om, vi to.


iPhone deksel fra H&M- 59,- (?)


Morocco oil fra H&M, 49,-


Treningstights fra CUBUS (barneavdelingen), 199,-


Vest fra CUBUS (barneavdelingen), 149,-


Alle jentes bestevenner- fliseklemmer og hårstrikker fra H&M, 19,- pr. stk.


Maskara og øyenbrynspenn fra H&M, 49,- pr. stk.


Motelongs strømpebukse, black, fra RIMI, 29,-

Det var vel det? Brukte heldigvis ikke så veldig mye penger, men jeg trenger heller ikke så mye. Har egentlig det meste.

Q- Noe du likte?

JEG VURDERER Å FARGE HÅRET

Nå har jeg vært blondine almost all my life. Er naturlig blondine, men ikke slik som nå. Om sommeren er det lyst, men om vinteren blir det mer askeblondt, noe jeg ikke vil ha. Derfor har jeg farget håret mitt til permanent blondt slik at det slipper å endre farge hele tiden. Nå farger jeg bare etterveksten, skal ikke farge det noe lysere tror jeg. Ikke for øyeblikket i alle fall. 

Men jeg vil ha en forandring! Håret mitt er alltid det samme kjedelig håret, og det er så lite å gjøre med det føler jeg. Så begynte jeg å følge en hårside på Instagram og fikk mange gode tips der. Kom over noe skikkelig søtt! Jeg fant et bilde av et hår som var lyserosa, og jeg fallt pladask for det. Hele tiden etter det har jeg vurdert å farge det slik. Om jeg gjør det, blir det ikke permanent enda. Kommer til å bruke glansvask første gang for å se om jeg vil passe det. Men før jeg gjør det, vil jeg høre deres mening.

Sukkersøtt! Det helt til høyre jeg ønsker mest, perfekt farge.Q- Hva syns du?
Q- Burde jeg prøve meg? 

 

 

DEILIG MORGEN

Jeg er tidlig klar i dag! Sto opp ekstra tidlig for å gjøre noen lekser, men jeg har selvfølgelig tatt feil bøker. Perfekt! Når jeg bestemmer meg for å faktisk gjøre leksene mine, tar jeg feil bøker med meg hjem. Så jeg er ferdig og klar til skolen! Har ikke kledd meg enda da, men klærne ligger framme, så det tar bare to sek å få det unnagjort. Nå blir det bare å sitte på sofaen under dyna en halvtime til før jeg letter på ræva. Nokså herlig å kunne chille før en lang skoledag.Love this dress. 

Minner om Må-Gjøre video HER!

Q- Er du tidlig oppe for skolens skyld?
Q- Hvordan er det med deg og lekser? 

NY MÅ-GJØRE VIDEO

Jeg, Anne og Siv har blitt enige om å ha drite oss totalt ut. Men vi vet ikke helt hva vi skal finne på, trenger et lite push for å tørre dette. Derfor kom vi på Må-Gjøre video her på bloggen! Så fra nå av kan alle sende inn alle pinlige, morsomme, teite, frekke, ... ting vi er nødt til å gjøre! Vi skal prøve å lage videoen i løpet av påskeferien, så dere bør komme med ting ganske så fort. 

Jeg har en regel denne gang: Gjør ingenting med spising! Ikke en drit. Er såpass kresen på hvilken mat jeg får i meg, så det er likegreit å ta vekk den. Så folkens, INGENTING SKAL HA NOE MED MAT Å GJØRE.

//Randoms.

Q- Hva vil du har oss jenter til å gjøre?
Q- Kanskje det er noe du lurer på? 

HELE OPPLEVELSEN FRA MIN SIDE

Vell, nm var egentlig veldig gøy! Jeg fikk sett utrolig mange av "de store" cheerleaderne som jeg elsker mer enn noe annet. Jeg fikk også mye inspirasjon til drakter, treninger, stunts, sløyfer, sminke, ... Jeg fikk også sett hvor store konkurrenter vi har den dagen vi starter å konkurrere. Ehe.. Ja, veldig store! Men vi ligger ikke så veldig langt bak som jeg trodde da faktisk. Det vi må øve mest på er spiriten nå framover, som facials og bevegelser. Den nye rutina er halvveis i gang forresten! Offda, jeg sporer totalt av her nå, jeg. Fortsetter om opplevelsen på nm for meg! Jeg fikk desverre ikke sett så mange av utøverne opptrè siden jeg sto i Drillbutikken 24/7. Når jeg fikk småpauser, fikk jeg sett litt. Det var en god del stress også siden Drillbutikken har utrolig mange kunder i alle kanter. Men jeg fikk kjøpt meg en del selv og koste meg for det. Alt i ett syns jeg det var slitsomt, men spennende! 

LCT Silver Lightning (Foto: Herman Gording Hong)

Legger ut innkjøp når jeg er ferdig pakket ut. GLED DERE!

Q- Hva syns du om NM i år?
Q- Var du der?

SLITEN, TRØTT, SVIMMEN, ARH

NÅ er vi endelig omtrent ferdig å pakke opp alle tingene til i morgen! Altså NÅ! Og vi stilte opp rundt 4 tiden, og vi er tilbake på hotellet nå liksom. Det er slitsomt, det. Har vært veldig mange komplikasjoner i dag, men vi får bare tåle det. Har sovnet noen ganger både i går og i dag, men nå når det er kveld er jeg selvfølgelig lys våken. Har vært innom IKEA også i kveld, og jeg og Alicia fant oss her sin kosebamse, haha! Nå er vi vel egentlig klare for senga, tror jeg. Skal opp klokken 6 i morgen, så vi trenger nok med søvn for å overleve!

Vel, godnatt fra oss på luksushotel i Lillestrøm!


HOTELLET

Hotellet vi har overnattet på i natt er rett og slett kjempefint! Nydelig resepsjon, herlig mat med søte jenter. Vi holder på å gjøre oss klare til å kjøre to timer til for å komme oss fram dit vi skal i Lillestrøm. I dag er det tid for å sette alt opp og stresse som søren. Skal nok bli gøy da, får se alle cheertingene folk har med seg! Alicia pakker sammen tingene sine, Margot dusjer mens jeg blogger. Haha! Må vel pakke mine ting også nå, kjører om kun ti min.


Beklager det første bildet ble så stort, forstår ikke hvordan jeg kan fikse det på mobil.

ON OUR WAY

Da var jeg kommet meg til Alicia og er klare til å reise. Blir avreise om en times tid, og jeg er veldig spent. Har ikke så veldig lyst å kjøre bil i og med at jeg blir fort bilsyk. Har proppet i meg bilsyketabletter, så forhåpentligvis sovner jeg alikevell. Kjenner allerede at jeg begynner å bli nokså søvnig her jeg ligger å venter på Alicia som er på apoteket for å handle inn litt varer. Jeg har med meg mye frukt, så denne turen skal jeg overleve, haha! Det blir ti timers kjøring i dag, så videre fra Drammen til Lillestrøm i morgen. Så vi overnatter da på et hotell i Drammen over natta før vi kommer oss til Lillestrøm for litt buisnesswork. Dette er mobilblogging, så jeg aner ikke hvordan det nå ser ut. Men drit i, bedre enn ingenting!

KLAR FOR AVREISE

Tror jeg? Mener jeg har glemt veldig mye å pakke med, men det finner jeg nok ut av i morgen tidlig! Finner alltid ut av slike ting på vei ut til bilen, typisk meg, det. Men jeg har i alle fall pakket det aller viktigste! Jeg er også enda mer gira enn jeg har vært den siste uka, begynner virkelig å kjenne det på meg nå. For dere som ikke har fått det med dere enda, skal jeg være med ei veninne og Drilbutikken på NM i cheerleading å jobbe. NM i cheerleading! DRØM. Er vel da jeg har muligheten til å løpe ut på konkurransegulvet å shake løs? Forundrer meg ikke om vi finner ut av vi faktisk skal gjøre det...


1 stk. cheerleading driiiitgira!

Q- Noe spesielt du er gira på?
Q- Skal ikke hit du også vel? 

NYE CHEERVIDEOER

Twist up & Twist

Hands

Twist up & Cupie

Q- Hva syns du?

VI HAR FÅTT OSS KAPTEIN PÅ LAGET

Endelig har vi fått oss kaptein på laget! Kommer til å bli mye mindre stress for meg som trener. Kapteinen får en del oppgaver som å gi beskjed til meg om det er noe hun vil forandre på, ta over treningen om jeg ikke er tilstedet og å sjefe mer på laget enn de andre utøverne. Kapteinen vil bli sett på som treneren under meg på ein måte. Om det er noe jeg ikke har tid til eller ikke kan gjør, er det henne jeg skal gi oppgaven til. 

Vår heldige utvalgte er Daniela Staupe! Så Daniela Staupe er nå nemlig Firecats- Captain! Grunnen til at akkurat hun ble valgt, er fordi hun lærer veldig fort, satser sterkt på cheerleading, kan kjefte og er virkelig til å stole på for meg. Jeg vet jeg kan regne med henne om det er et krisetilfelle. Treningene framover komme kanskje ikke til å bli forandret særlig mye på, unntatt det at Daniela har nå lov til å klar beskjed når hun mener det er nødvendig. Er det noen hun ser som gjør noe galt og jeg ikke ser det, er det hennes oppgave å rette opp i det. Derfor blir vel både jeg og Daniela litt overalt, hahah!Gratulerer med den nye plassen på laget, Daniela! Utrooolig glad i deg ♥

HVA SYNS DU OM PARADISE HOTEL?

Jeg vet at mange har veldig sterke meninger om Paradise Hotel. Enten elsker du det, ellers hater du det. Selvfølgelig er det ikke slik med absolutt alle, men veldig mange. Det er et ganske så brutalt og seksuelt program, i alle fall for de alle minste som ser på det. Jeg mener selv at dette er et veldig gøy og spennende program! Jeg ser på det hver eneste dag jeg får sjansen, og har hatt tellingen til sesongstarten helt fra to måneder siden. Jeg syns det passer for ungdommer så lenge man ikke blir for påvirket av det. Passer vel best for folk over 14 år or so? Det er i alle fall min mening! Nå lurer jeg på hva du syns!

For dere som følger med... AMIR VINNER, HAN SKAL VINNE. STAVANGERGUTT, MMM!

Q- Hva syns du om PH?

 

 

NM PÅ TORSDAG

På torsdag reiser jeg og Alicia sammen med Drillbutikken opp mot Oslo for å jobbe på Nm. Det vil da si at det er ikke sikkert det blir særlig blogging i helga, desverre. Jeg tar med pc'n i tilfelle det er internett der vi skal bo, så jeg kan oppdatere dere hvordan ting står til og slikt. Skal være der helt til mandag. Og ja, det er Nm i cheerleading! Så det kommer til å bli veldig spennende for både meg og Alicia som trenere på hver sitt lag å se tusenvis av andre cheerleadere samlet! Jeg gleder meg så mye at det er rett før jeg går rett i veggen. Det er bare tre dager til! Bo på hotel sammen med Drillbutikksjefen og min søte Alicia, møte tusenvis av cheerleadere, kose oss sammen og tjene penger på samme tid! Drøm.

Q- Skal du delta eller jobbe på nm i år?
Q- Deltatt eller jobbet der før? 

WAITING FOR YOU, SUMMER...

Nå er jeg virkelig klar for sommer! Har vell vært det helt siden snøen kom. Heldigvis har vi ikke snø nå!

Jeg har en god del planer med de forskjellige i sommer som jeg gleder meg utrolig mye til! Jeg skal til London med en vennegjeng i starten av ferien i alle fall. Vi blir bare fem dager, men jeg tror det er nok. Det kommer til å bli utrolig kjekt med både vennekos, shopping, opplevelser og kos! Jeg skal også til Danmark på Danacup med Sveio fotballag som også kommer til å bli kjekt. Håper på å bli kjent med mange nye mennesker, woopwoop! Vi skal også mest sannsynlig reise en annen plass også som ikke er bestemt enda, blir helt sikkert ikke langt unna da. Vi skal ikke til Spania i sommer, så vi tar en liten tur en annen plass. I tillegg skal jeg selvfølgelig ta noen turer til Jørpeland for å se Jørpeland i sola. Det er viktig, det. Haha! Ellers skal jeg bare være i Sveio å kose med med kosetreninger sammen med laget og kos med venner. Har en del planer med noen venner også, så jeg har vel egentlig hele sommeren planlagt for meg i år! 

Q- Gleder du deg til sommer?
Q- Hva er dine planer?FIRECATS FACEBOOKSIDE

Da har vi endelig fått oss en facebookside for Sveio Firecats! Har en privatside som vi skriver informasjon, men denne siden er åpen for absolutt alle. 

Gjerne del og lik!

HJEMMETRENING

Jeg trener egentlig veldig ofte. Som oftest er det hjemme ellers er det på cheertrening. Hjemme er det mest styrke, jeg liker veldig godt styrke faktisk. Blir sterkere og jeg liker å se framgangene når de begynner å vise. Nå har jeg også et veddemål med en kompis om hvem som klarer å få størst framgang fra nå til sommeren. Jeg skal vinne! Prøver å ta rundt 40 armhevninger og 200 situps daglig for å klare dette, haha. Så propper jeg i med bananer for å bygge muskler. Håper jeg klarer dette da, vil ikke tape! Jeg er ikke en god taper i det hele tatt. Kommer til å legge ut før- og etter bilde for å vise framgangen fra nå til sommeren. Jeg skal bli fit!


KOSETRENING

Vi trener og vi trener, og blir aldri lei! Nå i dag har vi hatt kosetrening på kunstgressbanen ved Sveio skole. Vi koste oss ekstremt mye! Jeg merker virkelig at vi har forbedret oss utrolig mye i det siste! Vi kan så utrolig mye nå som fks. Tik Tok som vi fikk til i dag! Noen klarer også Twist! Det er så gøy å endelig kunne si dette, det er en dritbra følelse. Jeg er så stolt! I morgen igjen skal vi også ha kosetrening, og kanskje på søndag også. Så dette blir mye trening framover om vi fortsetter slikt. Gøy, gøy og enda mer gøy!SAUDATUR MED 9 OG 10 TRINN

I går brukte vi, tiendeklasse, og niendeklasse hele dagen på å stå på ski og kose oss i Sauda. Altså, jeg sto ikke på ski, jeg hang for det meste inne i kantina med Julie. Aldri i livet om jeg står i de bakkene der, er sørenmeg rett ned, jo! Men koselig var det likevell da. Mange folk, fint vær og god stemning. Vell, ikke mer å si, her er bildene:
Q- Vært i Sauda før?
Q- Er du gal å står i bakken?


RETTSALEN

Deilig å starte uka med noe som fakisk ikke innebærer blyant og visk! I dag var vi i Haugesund for å se på en sak i rettsalen. Vi satt kanskje litt for lenge for min del, men det var litt spennende til tider også! Den tiltalte så veldig redd ut, dommerne og politiet så dritskumle ut. Advokaten var vell litt mer som en nisse eller noe. Søt kar, haha! Den tiltalte var der pga. narkotikaforbruk, ulovelige våpen og ukontrollert kjøring. Så det var ikke noe sånn drap- alvorlig, men fortsatt veldig spennende! Jeg syns selvølgelig utrolig synd på den tiltalte! Etter det var ferdig, fikk vi omvisning rådhuset i Haugesund, som er kjent for å være det fineste rådhuset i Norge. Var driiiiitfint!

 

 

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits