FULL HELG MED GODFOLKA

Hele helga har gått i "fredagsklubben". Haha, off... Denne "fredagsklubben" består av meg, Siv, Anne, Carlos og Daniel. Anne og Siv overnattet hos meg etter at vi var hos Daniel fredagskveld, så overnattet bare Siv her fra i går til i dag etter filmkvelden hos Carlos. Så helga har egentlig bare gått i ett hele tiden, den! Nå er det påtide å gå fra gøy til dønn-kjedelig her hjemme. Vi må virkelig ta oss sammen til prøve eksamen som er på tirsdag. Jeg kom nemlig opp i spansk- mitt allerverste av de verste fag! Jeg kan ikke en damn shit. Og hele prøven skal vare i 30 minutt. 10 minutt av prøven skal jeg liksom snakke flytende spansk om Mexico. Så dette blir en blanding av historie og spansk for meg da, og jeg kan ingen av delene. Så jeg tror jeg må ta meg skikkelig sammen her og nå! Påtide å skjerpe seg, påtide å bry seg.

 

Q- Har dere prøveeksamen? Hva kom du opp i?
Q- Hva har di helg gått ut på?


PÅ 8 DAGER

Vel hei? Det har faktisk gått hele 8 dager siden jeg blogget sist! Har heller ingen unnskyldning å komme med. Jeg har faktisk vært veldig sosial i det siste! Og når jeg ikke har vært det, har jeg vært langt borte i drømmeland. Pc'n har ikke vært på på evigheter. Men jeg er tilbake! Og forhåpentligvis forblir jeg tilbake slik jeg pleier. Får nesten bare se, syns det er bedre å være sosial faktisk.

Så var det hva jeg faktisk har gjort på de siste 8 dagene. Jeg har gått veldig mye tur. Kan ikke trene noe særlig for tiden siden jeg er syk og lurer på om jeg kan ha kyssesyken- hope not!! Ellers har jeg hengt med venner eller sovet, som sagt. Egentlig har disse dagene gått veldig fort for min del! Skoledagene går fort når jeg sover i timen, henger med veninner og kjekke kompiser, gror Pretty Little Liars og spiller piano om kvelden- ja, da går dagene fort. Haha!

Q- Hva har du gjort på den siste uka?

NYESTE VIDEOER

Q- Hva syns du?

FAVORITTDEKSEL TIL IPHONE

Selvfølgelig har jeg ett favorittdeksel til iPhone-babien! Jeg fikk faktisk fire nye deksler her en dag fra gjengen som dro til Spania. Er utrolig glad i deksler og har tenkt å bruke dem som en samling, men samler allerede på veldig mye annet. Kaller det Playboy-deksel, jeg, haha! Som sagt er dekselet kjøpt i Spania, men det er også lett å få tak i her i Norge. Du kan også få tak i likt bare med en dusk som hale på Glitter. Ellers kan du kjøpe ganske så like på Dingsekongen.no - her kan du også finne utroooooolig mange søte deksler! Totally on my WANTLIST.

Q- Har du et favorittdeksel?
 

A DREAM JUST CAME TRUE

Jeg fikk nettopp et brev her i posten. Dette lille brevet gjorde plutselig hele dagen min, og helt sikkert resten av livet mitt, positiv. Dere kan gjette dere fram ganske enkelt egentlig. Jeg begynner på Vgs nå etter sommeren, og cheerleading er det jeg brenner for. Jeg skal bli psykolog, og må da gå på ss (=studiespesialiserende). Vet dere hva det betyr? Jeg har kommet inn på HTG hvor jeg går på cheerleadinglinje! Altså, det er ss OG cheerleading i hverdagen min framover da. Det blir helt perfekt! Jeg får kanskje bli det jeg ønsker med tanke på utdanning samtidig som jeg får drive på med det jeg elsker mer enn noe annet i skoletiden! Jeg klarer ikke å forklare for ufattelig glad jeg er nå. A dream just came true.

Beklager så mørke bilder, jeg skal fikse på kamerainstillingene når jeg får tid. Eheheh.

Q- Hvilken skole skal du på?
Q- Ønsker du noe likt? 

LOVE QUOTES

 

Q- Noen du kjenner deg igjen i?
Q- Liker du å geeke quotes? 

 

DREAMDOG- NY KJÆRESTE

Jeg har alltid likt dyr! Vi har vell hatt litt av alle dyr sånn egentlig, bare ikke hund- og det er et av de mest vanlige kjæledyrene! Moren min har hund, men jeg bor ikke der permanent, så det blir desverre ikke min hund da. Søsteren min har også hund. Så har vi da nesten hele familien på mamma si side, de har hund! Den dagen jeg flytter ut, skal jeg skaffe meg hund med èn gang. Enten en gigantisk med masse pels eller en pitteliten jeg kan gå rundt med i veska. Vi var på besøk hos besteforeldrene til Nina i dag, og de har også hund. Føler alle har hund nå, jeg. Hunden deres heter Mira, og er en skikkelig hyper kosehund. Fikk ett par smask i dag- mildt sagt!

Noen bilder fra dagen vår:

Praten vår går nesten alltid ut på det samme- kjærester. I dag gråt jeg faktisk når vi snakkte om det! Ta det med ro, jeg lo samtidig, jeg er ikke deprimert.

Q- Skal du ha hund/har du hund?
Q- Hva har du gjort på i dag?
Q- Har du og din veninne et "hovedtema"?

FAVORITTSMYKKE

 Har et klart favorittsmykke! Jeg bruker der hele tiden og vil alltid være like stolt av det. Smykket er ikke bare pent, det sier veldig mye om hvem jeg er. Smykket er i pen skrift hvor det står "Cheer". Og som hvertfall mine fastleser vet, er cheerleading er veldig stor del i livet mitt. Egentlig er det livet mitt. Hadde det ikke vært for cheerleading, hadde jeg aldri jobbet skikkelig på skole- skal nemlig på cheerleadinglinje til neste år! Men enkelt og greit, dette smykket betyr så mye for meg- dere aner ikke!

Det øverste smykket er det jeg snakker om! Har to til, men har ikke brukt dem enda.Lov'em!!

Q- Hva syns du?
Q- Har du et favorittsmykke? 

JEG FLYTTER UT

Vel, på en måte i alle fall! Jeg flytter ut for en liten stund- altså fem dager. Haha! Faren min, stemora mi og lillebror skal til Spania for å fikse noe med leiligheten, og i mens er jeg blitt plassert hos Nina og familien. Så da blir jeg deres unge noen dager! Jeg vet det kommer til å bli utrolig gøy, for vi har det alltid gøy sammen- uansett hva vi gjør. Det er også skole, som vi kommer til å glemme helt ut på kveldene. Ser for meg flere dager uten søvn her altså. Planen er å pakke med meg ekstremt mye klær slik at Nina låner mine. For da kan jeg ta hennes! Smart tenkt? Ayeah.

Ja, med denne dingsen her. Wish me luck!

Q- Hva har du vært ute på i dag?
Q- Noen planer for kvelden? 

SPADAG HJEMME

Vil du ha en deilig spa, men vil ikke bruke tusenvis av penger på totimers spa? Ha egenspa hjemme da vel- som meg! Jeg har brukt dagen i dag på trening til å starte med, så etterfølgt med spa. Jeg farget etterveksten min, renset ansiktet med ansiktsmaske, farget øyenbryna, barberte beina glatte, tok på body lotion over hele meg, brukte vaselingkur på øyenvippene, så fikset jeg øyenbryna skikkelig i slutten! Føler meg helt ny nå.Q- Liker du "spa"?
Q- Har du noengang hjemmespa? 

TIPS TIL EN "BRA" BLOGG

Det finnes mange forskjellige tips der ute for hvordan få en bra blogg. Men det er også få flere som de fleste ikke tar med. Her har du 11 tips til en bra blogg:

1. Enkelt design. De fleste tror at jo mer detaljert blogg og jo mer farger og knapper, ... du har på bloggen, jo flere lesere får du. Men vet du hva? Det er ikke sant! Om du har et rotete design, er det vanskeligere for leserne å komme seg fram til det de ønsker. Velg heller et enkelt, men fint design- du mister ikke lesere av å ha et ryddig design.

2. Blogg gjevnlig. Dette tipset ser vi vel overalt? Men det er så sant. Blogger du èn gang i uken, så plutselig flere innlegg en dag, er det ikke interresant for de fleste å være fast leser. Blogg èn gang daglig eller kanskje annen hver dag.

3. Rett ordspråk. Vær så snill... Jeg hater å lese blogger med opptil flere skrive i et innlegg. Alle skriver feil i blandt, men hold deg til enten bokmål eller nynorsk- helst bokmål. Ikke skriv noe

dialekt eller et innlegg fullt av ordforkortninger og tull. Lær deg hvordan "kommategn" og "punktum" brukes.4. Ikke reklamer på andre blogger. Når du kommenterer andre blogger, ikke full opp med "Kommenter tilbake!", "Se på bloggen min!", ... De fleste merker bare at du er desperat etter lesere. Om du skriver en hyggelig kommentar, kanskje med tips, er det mulig at bloggeren stikker innom bloggen din. Da er det jo viktig å huske å legge inn bloggen din der du skriver navnet og adressa di.

5. Ikke kopier fra andre blogger. Da er det bedre for leserne å lese bloggen med originalteksten enn din. Skriv heller om innlegget og skriv hvem du fikk inspirasjonen av!

6. Reklamer. Du kan lage deg en "fan-side" på facebook hvor du publiserer alle innleggene dine i. Det fungerer bra! Du kan også reklamere i bloggrupper på facebook som også vil hjelpe deg. Men pass på, ikke reklamer for mye! Jeg liker i allefall ikke når folk reklamerer over hele facebook, snapchat, instagram, ... om bloggen sin. Det blir for desperat i lengden.

7. Kommenter alltid tilbake. Når en blogger kommenterer bloggen din, er det alltid lurt å kommentere tilbake på dens blogg. Takk kanskje for kommentaren i tillegg. Da blir de andre bloggerne glad for kommentaren din, og husker på at du kommenterer tilbake, og vil kanskje kommentere bloggen din igjen.

8. Svar på kommentarer. Det er det nesten ingen som husker på! Svar på kommentarene dine, vær hyggelig og takk. 
9. Ha bilder i hvert enkelt innlegg. De fleste liker ingen blogg uten bilder. Det er lurt å ha med flere bilder i hvert innlegg. Det er så mye gøyere å se på bilder enn å lese et to A4-siders innlegg. Ha enten bilder av deg eller bilder som passer innlegget.

10. Vær hyggelig, vær takknemlig- VIS DET. Det er viktig å vise leserne dine at du bryr deg om dem og at du er takknemlig for at de faktisk liker bloggen din. Å fokusere på alle drittkommentarene du får i stedenfor de positive, er aldri bra. Da vinner haterne, og de som faktisk bryr seg, bryr seg mindre. 

11. Vær glad. Å skrive i hvert innlegg at du kjeder deg, hater livet, vil dø, ... det er aldri bra med for mye. Det er bra å åpne seg inni blandt å la leserne bli skikkelig "kjent" med deg, men ikke fortell absolutt alt hele tiden. Ha også positive og glade innlegg, det gjør også leserne glad! Selvfølgelig om du er virkelig lei deg, forstår jeg du vil skrive om det, og det er egentlig bra. Men ikke forvent at alle leserne skal forbli om du ikke klarer å smile. Smiler du, smiler leserne- klager du, klager leserne- as simple as that.
Hvilken er best? JO, the happyside!

Q- Hva syns du om tipsene?
Q- Har du flere tips? 


DA HAR JEG FÅTT BLOGGINTRO

Var sørenmeg påtide med bloggintro nå! Har ikke hatt så veldig mange videoblogger, men framover blir det nok flere. Så ja, da har jeg faktisk klart å lage en bloggintro på egenhånd! Begynner å skjønne dette redigeringsgreiene altså. Introen er ikke dritbra, men kommer bare til å ha den til jeg gidder å bruke flere timer på å lage en perfekt en.

For dere som ikke vet hva en bloggintro er, er det en kort video du legger til før hver bloggvideo.

Q- Grei nok?

OM DET ER NOE MER

Dersom du har flere ting du vil vi skal gjøre, er det ikke forseint! Vi skal fortsette å lage ulike deler ettersom hvor mange ting dere vil vi skal gjøre. Nå kan dere skrive enda flauere ting også, vi har allerede sprukket bobblen av "flauhet" på en måte. Så nå er vi vel villige til å gjøre ganske mye mer! MEN ingen spising og ingen nakenhet! Vi skal ikke lage noe porno for dere, og det får vi heller ikke lov til å legge ut- no point.

KOMMENTER >>HER<< OM DERE VIL HA OSS TIL Å GJØRE FLERE TING.

MÅ GJØRE VIDEO- DEL 1

Da er DEL 1 klar! Vi har brukt hele dagen på å filme til videoen. Faktisk så ble den ganske bra! Vi har gjort ting vi aldri hadde gjort daglig hvertfall.

 

DEL 2 kommer snart- gled dere!

Q- Hva syns du?

GJENNOM EN VOLDEKTSMANNS ØYNE

Fikk høre om denne teksten i påskeferien på Jørpeland, og tenkte med èn gang at jeg vil dele denne med dere. Det er veldig viktig å få med seg. Det ser kanskje ganske mye ut å lese, men tro meg, det er verdt det! 

Teksten er skrevet av Karianne Madsen: (Grunnen til annerledes skrift, er fordi innlegget er kopiert fra nettet)

Det virker som mange angripere bruker noen taktikker for å komme unna med vold. Ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon. Alle bør lese dette, spesielt alle jenter.

Tror dette er god INFO å dele videre ...

 Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:

 1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.

2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

 3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

 4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

 5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

6] Nummer tre er offentlige toaletter.

7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.

9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.

Punkter som vi bør huske:

 1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

 2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

Til slutt må du huske disse også ....

1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.

DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE. KANSKJE DU KAN REDDE EN VENN!

TANKONKURRANSE

Jeg og Anne har hatt en slags konkurranse pågående en stund nå uten at vi faktisk planla det, det bare ble sånn på en måte. Konkurransen går ut på hvem som er brunest. Foreløpig er jeg vinneren, men vet aldri med den jenta der! Plutselig doper hun seg ned med en sol hver eneste dag. Jepp, konkurranse instinktet er pretty rough! Men jeg skal vinne med fair kamp. Jeg tar sol omtrent en gang i uken, da tar jeg 40 minutter. I tillegg blir jeg veldig fort brun. Fordel for meg, hahah! Syns selv jeg er tan nå, men vil bli enda litt brunere. Går faktisk rundt å skryter om fargen til alle, eheheh... Jaja, er lov å si hva vi er stolt av! (BEKLAGER UTROLIG SMÅ BILDER, KLARER IKKE Å FIKSE STØRRELSEN MED MOBILBLOGGING)Q- Tar du sol?HERLIGE SKOLEDAGER

Vi har skikkelig herlige skoledager denne uken og litt framover. I dag bruketevi hele dagen på å forberede oss til tentamen som er i morgen. På fredag er det også forbereding til tentamen som er på mandag. Så det tilsvarer da... null lekser! Jeg, Anne, Celia og Siv sitter inne på et grupperom i klasserommet med musikk og øving. Heldigvis klarer vi å snakke og arbeide samtidig.Q- Har du mye tentamener framover?
Q- Hvordan er dine skoledager? 

 

UNDER OPPUSSING

Som dere har sett, er bloggdesignet nå under oppussing. Jeg prøvde å fikse det slik at bloggen ble større, men jeg rotet det bare til. Daniela hjalp meg i går, og det ble veeeldig mye bedre. Men det er fortsatt litt å gjøre igjen. Så nå vet dere det- jeg er full klar over hvordan bloggen ser ut nå, og det holder på å fikse seg i dag. Om det ikke fungerer, skifter jeg design igjen- enkelt og greit.

Velkommen til iPhone-verden, lillesøs! Bloggen hennes kan dere finne HER.


SKAL BLI GJORT

Denne Må-Gjøre videoen har enda ikke blitt gjort, desverre. Vi sa vi skulle prøve å få det gjort i løpet av påskeferien, men jeg har virkelig ikke hatt tid. Hele ferien har jeg bodd i byen og på Jørpeland, og har ikke hatt sjansen til å være med hverken Anne eller Siv. Men vi skal lage videoen ganske så snart! Jeg håper helgen. Redigerer videoen ganske så raskt, så da kommer den ut så snart jeg er ferdig. Jeg er i allefall at vi kommer til å drite oss ut. Det var vel det som var planen med hele opplegget? Det kommer nok til å bli morsooomt! 

Det er fortsatt ikke forseint å legge inn noen ekstra ting du vil ha oss til å gjøre! Innlegget finner du HER.Q- Hva vil du ha oss til å gjøre?
Q- Klar for skole? 

TAN FOR SUMMER

Jeg er veeeeldig klar for sommeren nå! Har til og med fått farge, så nå er jeg enda mer klar enn før. Er veldig fornøyd med fargen jeg har nå, men brunere skal jeg bli.

Loveit!

Q- Er du tan?
Q- Tar du solarium? 


Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits