PÅSKESYK

Yoo

God påske, allesammen! Åh, for et fint vær vi har. Her er det solevær for de fleste, mens jeg ligger fullt påkledd under teppet på terrassen. Selvfølgelig klarer jeg å bli syk med halsbetennelse og feber siste helg i påskeferien. Ser ut til å bli en hard uke i vente.

Men uken som har vært har vært deilig! Vi har vært veldig heldige med været. Jeg tok turen til Jørpeland idligere i uken, og her sitter jeg plantet enda. Var meningen at jeg skulle reise tilbake til Sveio i dag, men det er ingen poeng i å anstrenge seg med å reise når man er syke. Ferien har for det meste gått ut på lite søvn, sene kvelder og total relaxing. Vi feirer siste del av påske ute i solen med herlig mat og familien rundt fiskedammen. Besteforeldrene mine fra Lyngdal er også på besøk, så vi har det kjempekoselig.

Jeg har egentlig ikke så mye å skrive til dere, jeg beklager kjedsomheten av meg. Jeg har nettopp våknet skikkelig etter tjue timers søvn, så verden surrer litt i alle kanter for meg nå, haha.

Ha en finfin dag videre! Over og ut

GODJENTE

Heisann hoppsann!

Jeg har ikke tid til å skrive noe som helst, strømmen ligger på 4 prosent og jeg har glemt laderen i Sveio. Sitter nå her å slapper av i stua med mams på Jørpeland. Innlegget skulle gå ut på bildene jeg og Hege tok på tirsdag, så here we go med bildeinnelgg once again!
Jeg har på meg bukse fra Monki til bare 60kr,- på tilbud og topp fra Monki til bare 40kr,- på tilbud (!!!) Billige greier, jeg elsker det!

STUEKOS

 

PÅSKEFREDAG

Endelig kan jeg si det er helg OG påskeferie! Denne dagen har vært nervepirrende. Jeg har bare hatt øynene på klokken og passet meg bak skuldrene. Russen er i gang, og hele førsteklasse på HTG snakker som noen paranoide kittens. Da jeg og Elise kom i garderoben fra turnhallen fikk vi vite at russen hadde tatt håndklærne deres- haha, skjedde heldigvis ikke noen av oss! Men nå er det ikke noe å bry seg om, ikke før etter påskeferien. Nå har vi 10 dager fri, to helger+ukedagene. Det skal bli helt fantasisk! Håper på mye sol og masse glede, jeg er ikke klar for noe inne-sittende-ungdommer.

I går trodde jeg det var fredag, så jeg var helt i feriemode. Gjett om jeg ble skuffet når jeg fant ut at det faktisk bare var torsdag. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen var å hoppe i dusjen, lage meg mat og legge meg godt under dyna. Da var jeg helt klar for timesvis med Heroes før jeg sosialiserte meg. Men neida, skole i dag også. Gikk egentlig helt greit det, nå er det ferie!Jeg har vell egentlig planlagt mesteparten av påsken. Calum, sønnen til plasticdad, kommer kanskje på besøk fra England, og da må jeg selvfølgelig tilbringe litt tid sammen med han. Jeg skal til Jørpeland no matter what, så der har jeg en bestemt plan. Siste helgen i ferien, altså neste helg, skal vi på hytta på Reinsnos med en jentegjeng+ daddy og bestefar. Alicia er kommet hjem fra Kristiansand (!!!), så henne skal jeg selvfølgelig finne på tullvas med. I dag tror jeg Daniela skal overnatte hos meg, forhåpentligvis lager vi en video til dere som jeg får publisert iløpet av helgen. Som dere helt sikkert ser nå, har jeg kjekke ting å se fram til- starter nå!God helg og god påske ♥

WEST COAST CHEER BATTLE

Heisannsveisann!

Vi, Firecats, er på vei til å delta på vårt første skikkelige arrangament. Vi har heiet på kamper som HHK og basketballkamper og ellers hatt pauseinnslag og juleshow, men ikke vært med på noe cheercamp før. Dette blir helt nytt for oss, og vi er helt i ekstase alle sammen! Både Juniorlaget og Peeweelaget tar jeg med ned. Campen er i Stavanger.
Jeg har fått noen få forespørsler om det fortsatt er mulig å starte på cheerleading hos oss. Selvfølgelig er det det! Jeg vil gjerne ha flere utøvere på begge lagene vi har nå. Så er du en person som kunne tenkt deg å prøvd ut cheerleading? Vi har treninger tirsdager og onsdager fra 17.00-18.30, og trener i Vigdartunhallen i Sveio. Det er fullt mulig å kontakte meg dersom du har spørsmål til hvordan det er, hva vi gjør og div. Jeg har også skrevet slike innlegg som dette før hvor jeg skriver at jeg ønsker flere utøvere for å utvikle laget. Trykk på cheerleading i kategorier for å lese mer.

HAHAHA, jeg snakker så pent med ansiktsuttrykkene mine.

HAPPINESS

Hello ♥

Åh, denne dagen har vært fin! Jeg har vært i topp humør. Solen skinner, vi har hatt en vellykket trening på cheer og skoledagen gikk fort. Når humøret er på rett vei, og kanskje på topp, har jeg alltid mine ting jeg vil gjøre. Jeg vil bare gjøre noe. Prøver så godt jeg kan å forklare hva det er jeg egentlig vil, men for å være ærlig så vet jeg ikke selv. Det er helt sikkert følelsen av at sommeren er rett rundt hjørnet og alle reisene jeg har i vente! Har planer om Spania, Italia, forhåpentligvis England og en super roadtrip til en unknown place.
I dag var Daniela med meg hjem etter skolen igjen, klar for å gi alt på #cheerleading klokken fem. Det fine været oppmuntret oss til å leke apekatter på gressbanen i Sveio en time før trening. Så vi hoppet rundt og svingte i alle ender. Etter en hel del med turning og vas på gresset, kom Noora og Pernille en liten stund før vi skulle videre inn i hallen å trene på den nyeste rutinen vi vil vise på West Coast Cheer Battleen i Stavanger. Vi fikk tatt massevis av bilder som jeg selvfølgelig vil dele med dere.
Nå er jeg så absolutt klar for senga. Klokken er halv ti, og det er seint for ei jente med fullt opplegg hver dag og som står opp klokken fem om morgenen. Jeg er stuptrøtt.


Godnatt, peace out

DRAKTEN TIL FIRECATS

Dette innlegget skulle bli publisert forrige uke, men jeg hadde hverken strøm på kamera eller et eneste bilde av drakten.

 


Hei og hå!

Long time no see again, haha. Blir en stund mellom hvert innlegg merker jeg, jeg orker ikke å beklage meg enda en gang for det. Jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har hatt tid, for det har jeg virkelig hatt den siste uken. Var hjemme for skolen den ene dagen, da kunne jeg. Men jeg følger med på Supernatural, og er helt inni strikkeverdenen! Så når jeg første har tid til å sitte i ro en stund, går det ut på Supernatural og strikketøy.

Men jeg er her at the moment, og skal vise dere den utrolig søte drakten som endelig har ankommet Sveio! Den er ikke helt ferdig, logoen er fortsatt ikke på, og vi skal fikse til litt diamanter her og der. Jeg vet, jeg går ikke på Firecats, jeg er treneren. Så hvorfor har jeg da drakt er det sikkert noen som lurer på? Vell, jeg trenger egentlig ikke drakt. Jeg kommer til å ta på meg drakten og stelle meg opp når jentene skal opptrè jeg også. Men jeg ser på drakten som en "lønn" på en måte, hvis dere skjønner. De fleste trenere får betalt for å være trenere, det gjør ikke jeg. Så for å være ærlig, syns jeg det at jeg også fikk drakt er helt rettferdig.23.mars skal hele Firecats laget stille opp på Sysco Arena for å heie HHK opp på skalaen. Vi har noen utøvere som desverre ikke kan komme, men vi gjør det beste ut av det. Det er sesongkampen, og den er viktig! Jeg håper alle stiller opp i drakten, og publikum heier med oss. Kampen er mot Viking, Stavanger håndball. Jeg liker Stavanger, og jeg er Vikingfan, men HHK er laget vi heier på! For dere som lurer på hvordan det gikk på kampen, så gikk det greit! Det ble uavgjort mellom lagene, men en bra kamp. Mer kan dere lese om kampen her.

God helg!

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits