DET SISTE I BILDER

Først og fremst vil jeg si Gratulerer med dagen, allesammen! Håper alle har hatt en hyggelig feiring sammen med familie og venner. Jeg har i alle fall kost meg! 

Jeg har vært så mye av bloggen i det siste, jeg vet. Ikke tro jeg ikke tenker på det! Jeg har faktisk dårlig samvittighet over det- noe jeg egentlig ikke burde ha. Grunnen til så lite blogging er enkel denne gang også. Jeg gjør nesten det samme hver eneste dag og har ikke tid til å åpne pc'n. Dagene er som oftest planlagt fra punkt til prikke, jeg får kort tid her hjemme før jeg går videre ut på dagen. Er for det meste ute med gjengen vi kaller "Firkløveren" eller med Anne. Jeg tror ikke dere har hørt så mye om Anne, har dere? Det er faktisk en veldig god historie å fortelle- tar det ganske så soon. Jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder fra den siste tiden slik at dere fortsatt kan klare å henge litt med i hverdagen min.Som dere ser går hverdagen mest til Anne faktisk. Vi gjør alt sammen- dusjer, bader, soler oss, går på do, ler og bare koser oss!

Q- Hva går dine dager til i det siste?
Q- Hvordan har 17.mai vært for deg? 

PHOTOSHOOT MED CALIFORNIABITCH
Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits