FØRSTE DAGEN PÅ NC

Jeg er kjempefornøyd med Norway Cup til nå! Værèt ødelegga veldig mye for dagen desverre, men vi håper på bedre vær i morgen. I dag har vi fått vært på åpningshowet som var kanon! Det var mange kjendiser, men jeg husker ikke noen nesten, haha typisk. Husker Vinni da selvfølgelig, det er så Guden min! Alexandra Joner, Sir.Cus, Katastrofe og mange flere. Husker ikke så mange navn, men dere kan sikkert lese hvem som var på scenen i dag. Programlederen var han duden fra Amigo hvis dere husker han? Dritkul, I love him :-) Stian Varnes eller noe sånt, i følge Silje Karin hvertfall. Rommene vi sover på ble vi litt skuffet av. Luktet drit og så ikke så luksus ut som vi hadde håper på. Haha, og maten da ... Jeg og Emilie skulle bidra der. Det sier seg selv at vi ikke klarer det. Vi svidde maten og det smakte drit. Vellykket! Nå sitter vi her etter en lang dag med åtte timer i buss og kos i regn å blogger. Skal se film nå, kanskje vi blir litt trøtte til morgendagen. 

Bilde: Verdensrekord i "Handshake for peace"

Bilder kommer i enda, fikk ikke tatt med kamera pga. regnet, så jeg tok med iPoden.

Q- Er du også her? 
Q- Fotballgal? 

 

UKEINNLEGG?

Fikk en kommentar om jeg kunne blogge ukeinnlegg. Sånn som jeg tok det, vil det si at jeg blogger i slutten av uka der jeg skriver hva hele uka mi har gått ut på, og legger ut oppdateringsbilder. Det kan jeg jo begynne med! Kommer til å blogge vanlig også, men et ekstra innlegg der jeg blogger om uka mi. Dette hørtes gøy ut, så hvorfor ikke prøve å se om jeg husker på det hver uke. Blir på Søndagen dette da selvfølgelig. Vet ikke helt når jeg starter, men jeg kan prøve å starte så fort som mulig. Nå skkal jeg jo reise, og det er ikke sikkert det er nett der. Men hva om jeg starter i Spania? Kanskje jeg kan det! Skal prøve å starte Søndag den 12. August da :)
Q- Hva syns du?
 

 

OPP HALV FEM I MORGEN TIDLIG

I morgen tidlig skal jeg opp klokken halv fem! Jeg gruer meg allerede. Vi skal ta buss fra Sveio klokken halv sju til Oslo på Norway Cup. Heldigvis er det åtte timers reise eller noe sånt, så vi får tid til å sove på bussen. Jeg gleder meg så utrolig mye til NC! Møte mange nye mennesker, konserter, badeanlegg, shopping, diskotek, .. Dette skal bli helt himmelsk. Vinni er åpningsartisten, så han blir nok den første vi får se opptrè allerede i morgen I think. Skal ta med meg kamera og pc sånn i tilfelle det er internett der, men jeg tviler. Tar med i tilfelle da. Hvis det ikke blir særlig blogging fram til Fredag, så vet dere hvorfor. Kanskje jeg kan få noen til å gjesteblogge hvis det ikke er nett der. Vi får se! :) - Og for dere som lurer; NEI, jeg går ikke på fotball. Jeg får være med Sveio laget pga. en far som er noe styre greier eller noe og en søster som går på laget.

For dere som skal dit, kan se alle artistene og aktivitetene på nettsiden HER. Dere som ikke skal, dere kan bare være sjaluuu!

 

Q- Skal du på NC?
Q- Har du vært der før? 

 

LITT MER INFO ANGÅENDE CHEERLEADING

Jeg så med en gang jeg logget innpå igjen at folk var interesserte. Det er så gøy å se! Jeg blir så glad :-D Men dere hadde også noen spørsmål som jeg tenkte jeg skulle svare på. Dere lurte blandt annet på om vi kunne sette aldersgrensa ned til elleve, om det er vi som skal trene og om det kostet penger. Det er jeg og Karen som skal trene, ja. Vi har ikke helt funnet pris enda, vi må først rekne ut draktene og ting vi trenger. Det er fire prøvingstreninger uansett! Vi kan ikke sette grensen ned til 11, desverre, men da blir det urettferdig for de som er eldre. Det er for da er det nesten logisk at de på 11 blir flyveren. Vent ett år! Det var også en som spurte om det var noe å være flau over om du blir en av de ''minste'', men ikke i det hele tatt! Da blir kanskje du en av flyverne, og det er gøøy! Det blir mest sannsynlig ikke så mange ''eldre'' som blir med. Grunnen til at vi tok grensen så høyt, er slik at de som begynner på min alder skal få gå noen år før de må slutte. Dersom det blir mange som blir med og fortsetter lenge, kan vi se om vi kan søke om flere forskjellige lag som PeeWee, Junior og Senior. Prisene skal jeg prøve å komme med så snart som mulig. Men hvis dere blir med på de fire første prøvingstreningene, får dere lapper og info om videre i året og vårt mål. Der får dere også en lapp hvor det står pris og underskrift fra foresatte. Håper dette innlegget ga noen svar til dere, hvis ikke er det bare til å spørre mer. Svarer så snart som mulig :-)

Cheerspirit ♥

Q- Noe mer dere lurer på? 

 

SVEIO CHEERLEADING

Da er det avgjort! Cheerleading har endelig ankommet Sveio. Vi har klart det! Alt vi har gjort og planlagt har kommet til sitt poeng. Treningene blir Onsdager fra 16.30 til 18.00 og Fredager fra 16.30 til 19.30. Første treningen blir 29.August fra 16.30 til 18.00. Vi håper på å se mange stille opp, både jenter og gutter fra 12 til 18 år. Vi kommer til å holde på med både dans, løft, rop og enda mer kos. Nå holder jeg og Karen på å lage vår første cheerleading- rutine, og det står godt ann for nå :-)

 

Ja, navnet vårt blir FIRECATS! 

Del gjerne dette innlegget videre slik at vi kan få flere medlemmer, tusentakk!

Q- Lyst til å begynne på cheerleading?
Q- Går du allerede? 

 

KOS MED ALICIA

Jeg og Alicia har ikke funnet på noe på eeeevig lenge! Så vi fant ut av at jeg skulle overnatte hos henne fra Lørdag til Søndag. Det gjorde jeg, og vi hadde det kjempegøy!- As usual :-) Vi hadde litt cheertalk, spiste smoothie, grønnsaker, te og kos, så på film og strekkte litt ut. Alt var moro, og med vår bablende kjefter, blir det aldri stille. Positivt, positivt! På Søndagen sto vi ikke opp før halv fem, så vi hadde ikke så lang dag igjen for å si det sånn. Vi gikk å tok sol, så videre for å besøke Karen. Fikk ikke vært der så lenge, men fikk hilst på hvertfall :-) Alicia og jeg fant ut at hun skulle overnatte hos meg til Mandag for å få litt mer kosetid, så det gjorde vi. Her koste vi oss også! Vi fikk tatt ansiktsmaske, fikse negler, enda mer cheertalk, så filmer og spiste alt mulig godt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Glad i deg, Alicia ♥

Q- Så det ikke kos ut?
Q- Fan av jentekos? 

 

BILDER FRA JØRPELANDSTUREN

Desverre så fikk vi ikke tatt så veldig mange bilder siden turen varte ikke så lenge. Karen ble syk, så hun reiste hjem allerede på Mandag. Men jeg ble helt til i går, så noen bilder skal dere få! Nå er jeg på vei ut døra for å samle inn noen flasker til Noway Cup, så skal jeg videre til Alicia å overnatte. Her skal dere få bildene;

  


Sminkeløs og sykehuspasient. Nesten hvertfall! Piercingen faller ut hele tiden, spesielt om nettene, såå.. 

 


 


 

 


 

Some pics. Koseinnlegg kommer seinere i kveld!

STOREBROR I MILLITÆRET

Tenkte jeg skulle skrive et lite ''bye,bye'' innlegg til min kjære storebror, Joachim. Han har alltid gledet seg til å få reise i millitæret helt siden han var pitteliten, og nå skjer det. Jeg er selvfølgelig kjempeglad på hans vegne, men det er likevell litt ekkelt.

Skulle si hade til han på Onsdag, og gjett om mine tårer falt. Han reiser ikke før på Lørdags morgen, men vi var på vei opp til Sveio igjen fra Jørpeland, så fant jeg ut av at jeg heller ville være på Jørpeland litt lengre. Rett etter den avgjørelsen angret jeg noe helt sinnsykt. Når vi sa hadet, kjente jeg klumpen i halsen. Når jeg kom meg på ferja, strømmet tårene i full falt. Jeg klarte ikke å stoppe! Det er jo skummelt når en person du er både nær og kanonglad i, reiser til noe så hardt. Og i tillegg er han syk, og det er vell ganske så typisk når dette er det han har gledet seg til så lenge.

Jeg er klar over at han ikke kommer til å dø eller noe sånt, men jeg vet ikke jeg. Det er bare ekkelt å tenke på. Han skal være borte så lenge, og jeg håper virkelig på at han klarer det. Det hadde nok betydd The World for han. Jeg vet at han klarer det hvis han er frisk, for han er i ganske god form! Det viktigste er nok at Joachim tenker først på helsa si, så på drømmen sin.

Jeg har jo visst lenge at han skal ut i millitæret nå, men jeg fikk det ikke helt inn. Det var liksom bare ''Åja, så kult!!'' da, men når vi sa hadet, fikk jeg det inn. Alt kom liksom inn på en gang! At han skal bort, om han klarer det, helsa hans, når han kommer tilbake, og gamle minner. Off, jeg kjenner faktisk tårene komme nå jeg.

Lovde å skrive et langt innlegg, men det ble desverre ikke så langt. Men det betyr ikke at jeg ikke er glad i deg! For jeg er kjempe glad i deg, Joachim! Og jeg håper virkelig at du klarer det, men husk å tenk på helsa først. Ønsker det masse lykke til, storebror ♥

 


Kjempeglad i deg ♥

NETT VIL SI LIV

Åjada. Nå har jeg sørenmeg levd uten nett helt siden Fredag! Det har vært helt forferdelig. Har hatt litt nett av og til på mobilen, men det datt liksom ut hele tiden. Har virkelig funnet ut av av nett vil si liv. Det er så viktig med nett for meg. Jeg er ikke avhengig av facebook sånn egentlig, men etter denne uken har jeg funnet ut av at nett er min bestevenn. Loveu bf ♥ Nå håper jeg på å være på for fullt igjen! Syns det begynner å bli ganske så lenge siden bloggdagene mine, og statestikken er sunket ned totalt. Trist å se faktisk. Men nå er jeg tilbake, og håper alle leserne kommer tilbake også!

 

 

 

Syns de var så utrooolig søte. Egne bilder fra turen kommer enten i morgen eller på Lørdag :-)

Q- Klarer du deg lenge uten noe nett?
 

 

 

VELDIG DÅRLIG NETTVERK

Vi er jo på Jørpeland hos Besteforeldrene mine, og her er det så insane dårlig nettverk. Vi sitter liksom å søker etter nettverk hele tiden med mobilene vår, men neida, nettet svikter. Fml. Derfor blir det desverre dårlig blogging fram til Onsdag. Nå sitter vi oppe hos mora mi, så her har vi nett, endelig! Var herlig å kunne bevege pc'n uten å dette ut hele tiden. Men ja! Jeg kan ikke sitte å gro pc når vi er på besøk, så vi blogges! Måtte bare slenge inn en liten oppdatering med grunnen for lite og dårlig blogging. Men ikke glem meg helt ut, det skal bli blogging før Onsdag, lillefingerløfte!

Tumblr_lv3qxtqoc11qj61q7o1_500_large.Haha, måtte bare legge det inn. Fant det på Weheartit!JØRPELANDSTUR MED GODJENTA

Da har jeg endelig tatt turen ned til Jørpeland igjen. Og denne gangen i lag med Karen! Det er hennes første gang her, så vi skal finne på utrolig masse kjekt :-) Vi kom ned i dag, så vi har ikke fått gjort så mye enda. Eneste vi har gjort, er å reist ned hit, gått rundt i Stavanger City, gått til på Jørpeland, spist på kinarestauranten og vært oppe hos min mor. Fått gjort en del ting allerede hører jeg, men vi har mye i vente! Vi skal på kino, shoppe litt, dra til kongeparken, og helt sikkert finne på noe med andre folk. Gleder oss virkelig til å stå opp i morgen til disse herlige planene!

 

 Q- Har du planer framover? 

 

8 TIMER PÅ RYDDING+ mer

Åjada, jeg har nemlig brukt åtte timer på å rydde rommet mitt i dag. Det var jammen meg på tide å bli ferdig! Jeg har ikke hatt noen særlige pauser heller, kun når jeg blogget det forrige innlegget, og når jeg chatter med folk. Har ikke pauset da når jeg chattet heller akkurat, løp att og fram fra pc'n til rotet. Nå er rommet mitt helt merkelig syns jeg. Det skal ikke være ryddig, det skal være rot, ellers er det ikke mitt rom. Litt av en forandring! Men ikke en bad en da, egentlig en ganske så bra forandring. Selv om jeg ikke føler jeg har en drit lenger, og at det er kjedelig på rommet mitt nå, så ser det ganske så bra ut :-) Jeg måtte bare blogge om det, jeg er så utrolig stolt! Jeg har faktisk ikke bare ryddet rommet, etter åtte timer med rydding av rom, tørket jeg støv i huset, støvsugt, laget mat, ryddet i sminken min og kastet en del ting. Blant annet en del sminke i bosset. Var veldig mye jeg ikke brukte, så jeg kastet sikkert en pose med bare sminke, saaad. Nå er hovedfargen i rommet mitt rød, og det er jeg fornøyd med. Har hatt rosa tidligere, men rød er litt mer voksent. 

 

 


Jeg flyttet bort de skona og tinga som ligger ved siden av bordet nesten rett etter at jeg tok bilde.Haha! Når jeg så dette bilde tenkte jeg bare ''Wtf?! Hvor er alle klærna mine? Jeg hadde så mye mer før. fml.'' Så fant jeg ut en time seinere at jeg hadde pakket en hel bag med klær til Jørpelands- tur i morgen. Da hadde jeg virkelig hjertet i halsen altså! Klærna mine er mitt liv. Totally.
Q- Er ditt rom rotete ofte?
Q- Hvor lang tid bruker du på å rydde? 

 

SNAKK OM SOLA!

Haha! Der er så morsomt når du snakker om en person, så kommer den personen inn døra. Eller når du blogger om at du har venta så lenge på extensionsene dine, så får du de samme dagen! Haha, det er så morsomt. Så ja, jeg har fått extensionsene mine. Sendte mail til senderen om at det gikk så ekstremt treigt, så får jeg det da. Jaja :-) Jeg er i allefall veldig glad i extensionene allerede, de er kjempe fine, god kvalitet og perfekt farge. Kanskje litt tungt for meg, siden jeg har ganske lett hår naturlig. Men det venner jeg meg vel til. Har ikke tenkt å bruke de hver dag, bare hvis jeg orker å stelle meg leeenge. Haha :-)

  

Nydelig rot, sant? Naaat. Holder på å rydder nå, har gjort det siden klokken tolv i morges. Dette er min første pause, tenk det dere. 

Q- Bruker du extensions?
Q- Tycks? 

 

TUR TIL SKOGS

I går var vi på tur til skogs, ikke mer enn 5 minutter borte fra huset da, men likevell skog. Der satt vi en stund å bare så ut på Sveio skole, vann og sentrum. Det er en ganske så fin utsikt der oppe. Jeg har faktisk sovet i felt der også, da er det helt nydelig å stå opp grytidlig å sitte der alene, helt herlig. Siden det var så koselig å være der i går, gikk vi der i dag også! I dag hadde vi litt mer energi, så vi fant fram mobilen til Lissi å filmet oss, haha. Vi sang mange sanger og bare var totalt us-self. Og det går egentlig aldri så bra ... Dere skal få se noen videoer om ikke så lenge, men hun har ikke strøm på mobilen, så det funker ikke nå. 
 Loveu ♥

Q- Er du glad i å sitte ute i skogen?
Q- Hva har du gjort på i dag? 

 

I HATE 2 WAIT

Jeg bestilte meg nytt hår for sikkert en måned siden, og det skulle ta 7 - 10 virkedager, men har det kommet? Neida. Aaaahh, jeg blir så irritert av å vente. Jeg hater det, rett og slett hater det. Så nå må jeg vel sende en mail å spørre hva som tar så lang tid. Jeg mååååå ha extesionsene før 28.Juli. Da er det Norway Cup,og jeg vil ikke se helt ræva ut. Har noen nå, men trengs virkelig å bytte.

Kommer til å ende opp sånn jeg. I HATE 2 WAIT.

Q- Glad i å vente?
Q- Bestilt noe nylig? 

 

PIERCING NR.2, CHECK!

Da har jeg endelig fått tatt min andre piercing! Jeg er suuuperglad. Det var egentlig Karen som skulle følge meg, men hun er på ferie i Sverige, så det ble Lissi. Kjekt det da :-) Hadde med kamera sånn at hun kunne filme meg, men med iq på 100 så glemte jeg kamerabrikka. Igjen. Hun begynte å filme med mobilen sin, men så fikk jeg helt panikk. Jeg er jo så livredd for nåler, så jeg ble dritnervøs når jeg skulle ta denne piercingen. Så jeg måtte gå ut og inn på et annet rom alene med piercing-dama, haha. Syns utrolig synd på dama som skulle ta på meg, brukte sikkert en halv time bare på å stikke. Hun brukte sånn pistol, så hun måtte sikte også. Men hun måtte sikkert sikte fem-seks ganger før jeg til slutt bare måtte ta. Egentlig så backet jeg ut, men ombestemte jeg igjen, heldigvis. Det var faktisk ikke så vondt, det var bare skremmende. Men nå er den tatt, og jeg er kjempefornøyd! Eneste minuset er at jeg må ha denne dobben i noen uker uten å bytte, og denne er ikke så fin. Diamanten er litt for stor, syns jeg da.

 
Q- Hva syns du om nesepiercing?
Q- Har du noen piercinger? 

 

Bodkos

Da var Lissi på besøk igjen hos meg, heldige meg! Siden vi har fikset boda vår og gjort det koselig, tenkte vi at vi kunne sove her ute. Nå sitter vi her med hver sin babygrøt og smoothie å de bablende kjeftene vår. Ganske så koselig faktisk :-) Så skal vi laste ned noen sesonger av Criminal Minds som vi kan gro mens hun er på besøk. Hun reiser nok videre til Thea på Åkra på Torsdag, så vi har noen dager på oss. Dette blir kos!Ny smoothie in house! Stor pakke fra Europris til 129,-!

Ha en fin kveld videre alle søte!

Q- Hva skal du bruke kvelden på?
Q- Gjort noe kjekt i dag? 

 

Bloggkonkurranse

Da var jeg med i en ny bloggkonkurranse som blogg.no og MaxFactor arrangerer. Denne gangen gjelder det om å få en helt ny maskara som ingen noensinne har prøvd, rett i posten før alle andre! Dere kan også melde dere på HER. Denne maskaraen skal få fram øyenfargen din ekstremt mye, og jeg har faktisk stor tro på den. Jeg gleder meg kjempe masse til den kommer ut! 

 

 

 

mx12cara
Stikkord:

PUNCHTAB- LESERNES BELØNNING

Nå har jeg surfet litt rundt på nette igjen etter blogg-ting. Det jeg fant nå, var noe som heter PunchTab. Det er kanskje ikke så veldig mange som vet hva det er, men det skal dere nå få forklart enkelt og greit. Det er ei nettside som alle lesere av en blogg kan tjene på. Bloggeren er nødt til å legge inn en kode som du finner på nettsiden deres, så leserne får en link å trykke på. Leserne må koble seg til via fks. Facebook. Leserne tjener poeng på denne nettsiden etter hvor aktiv leser en er, kommentarer, liker-knappen, ... Poengene kan til slutt brukes til mange nyttige gavekort. Det er egentlig ganske enkelt og greit, er du fast leser, bør du trykke innpå linken på venstre side av bloggen min, så kan du også tjene poeng og til slutt få deg gavekort. Her er en liten liste på hvor mange poeng dere får for hver ting;

Besøk - første gangen de besøker din blogg vil de tjene 100 poeng.
Like - Når de liker en post eller side via facebook vil de tjene 100 poeng.
Tweet - når de tvitrer en post eller en side vil de tjene 100 poeng.
Google+ - for å gi posten eller siden +1 vil de tjene 100 poeng.
Kommentar - for den første kommentaren hver 24. time vil de tjene 100 poeng.

Det er ikke sikkert jeg er god nok til å forklare, men jeg vet at det ikke er noe tull. Du tjener faktisk en god del bare på å fortsette å være en fast-leser. Du merker ingen forskjell, bare at du tjener på det. Hvis det er noe du ikke forstår, er det bare til å gå innpå nettsiden deres HER, så kan du surfe litt rundt omkring. Hvis ikke, er det bare til å legge inn en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg prøve mitt beste å svare. 

 

 

Verdens beste parfyme

Jeg er glad i godlukt. Kanskje alt for glad i godlukt. Kjøpte alltid nye parfymer før, ikke så mye nå lenger. Jeg har funnet ut av at jeg har nok, haha. Jeg skulle telle nå nettopp, men jeg gadd ikke ligevell. Har lagt ut bilde av noen av dem før, så dere har kanskje sett en del av dem. Nå har jeg fått flere, så jeg vet ikke om jeg har 30 eller 40. Ikke alle er like gode da, men nesten alle er brukbare! De beste er Britney Spears- perfymene syns jeg. Jeg har fire stk av hennes, og det er en grønn, blå, rosa og en lilla. Alle er kanonherlige! Den jeg liker best, det er den lilla. Den er helt himmelsk. Parfymen heter Britney Spears- Midnight. 
Jeg har den lille nå, men skal kjøpe den store i August på taxfree'en :-D

 

Q- Liker du godlukt?
Q- Hvilken parfyme bruker du?

 

 

Fullt hus og taconight

Nå har vi akkurat fått besøk igjen! To av søskenbarna mine skal være her, så kommer foreldrene etterhvert og overnatter de også. Så jeg har altså stekt veldig mye kjøttdeig til taco i kveld. Jeg husker ikke hvor mange pakker kjøttdeig jeg, men mange var det hverfall. Vi pleier alltid å ha litt ekstra mye kjøttdeig i forhold til andre. Og nå er vi ekstra mange, så da blir det ekstra mye! :-) Som kanskje mange av dere vet, er jeg veldig kresen når det gjelder mat. Jeg er veldig forsiktig med å ikke spise alt for mye usunt og sånt. Mange sier det at taco er veldig usunt, og det irriterer meg. Hvis du ikke har grønnsaker utenom, da er selvfølgelig ikke sunt. Men da er det heller ikke taco, er det? Det syns i alle fall ikke jeg! I mitt hode, er taco sunt og godt! Eller i alle fall ikke usunt, helt på grensa kanskje. Jeg klarer hvertfall å spise taco uten å få dårlig samvittighet, pga. alle grønnsakene. Jeg er veldig heldig da, jeg elsker grønnsaker, så jeg drukner tacoen min i det :-)

 

Ser det usunt ut? Det syns ikke jeg! :-) Bildet er fra google, vi har ikke spist vår taco endaaaa.
Dette ble litt av et taco-innlegg, men jeg fikk litt dilla på det. Heh, beklager det.

Q- Liker du taco? 

 

Min dag- innlegg

Jeg pleier egentlig ikke å like å blogge sånne myday- innlegg, men jeg vil bare skrive litt nå. Er i skrivehumør atm. :-) Min dag har vært skikkelig chill. Jeg sto vell opp ganske tidlig for å være meg pga. den irriterende vekkerklokka mi. Det var jeg som hadde satt den på da, jeg hadde lyst å få med meg sola i dag. Og det fikk jeg også! Endelig en dag der jeg ikke sover vekk dagen og våkner en halvtime før sola går ned, haha.  Så i dag har jeg solt meg fra 12 til 3. Allerede etter en time begynte jeg å få truseskille- Im loving it! Ikke så ekstremt stort skille som lyser opp, det må jeg nesten vente til jeg kommer meg til Spania med. Etter solingen ga jeg meg selv både manikyr og pedikyr. Pedikyren ble søt, men manikyren ble sur. Haha, ble dritstygg. Så måtte alt tørke, så grilliiiings! Det var koselig det :-) Planen videre for kvelden er å sette meg ned å se på en film i lag med mine allerbeste gull, smoothie og babygrøt. Vell, det var vell egentlig min dag. En helt vanlig chilldag. Ganske herlig!

 

 
Aiden har begynt å smile ekstremt med øynene, haha, så søtt!

Q- Hvordan har din dag vært? 


 

 

Mitt mål

Jeg har veldig mange ting jeg vil klare her i verden.
Men det er en ting jeg virkelig vil klare, og det er needle!
Jeg syns det er så fint, og jeg har ikke så veldig langt å gå for å kunne det.
Ofte så sitter jeg å grooor bilder og filmer på nettet når folk gjør needle, jeg blir bare  sjalu!
Så det er mitt mål for tiden, å klare needle. Skal prøve å klare det før jul hvertfall, helst før det også :-)
Nå snakker jeg ikke om å være myk nok til det, jeg klarer å kneppe meg sammen å få det til, men den skal se perfekt ut.
Bare vent å se, jeg legger ut bilde om jeg en dag får det til :-)

Dette er så langt jeg klarer nå;

 

Og dette er den perfekte needle'n jeg vil få til;


 

 

DRØØØØM.

Q- Kan du needle?

 

 

Ikke glem å stem!

Må nesten minne folk på å stemme på Aiden på lano igjen jeg :-)
Det er ikke for å mase, men vi i huset stemmer på han hver eneste dag, og en hver stemme fra dere ville vi alle satt stor pris på!
Så om du orker å ta deg 30 sekunder, trykker du på >>DENNE<< linken. 

 

 

Tusen takk for din stemme!

Q- Stemmer du på Aiden?
Q- Visste du at du kan stemme hver dag? 

 

 

Photoshoot med Lissi

Photoshoot, photoshoot, photoshoot, ...
Jeg blogger litt ofte om photoshooter føler jeg, haha!
Men det er vel bare gøy det vel? Å se litt bilder i blant?
Denne gangen var det med Lissi hjemme hos meg :-)
Vi ville begge ha nytt profilbilde, er så drita leie av de vi har nå. I alle fall jeg!
Lissi fant seg et profilbilde, men ikke jeg. Er ikke det typisk? Jo.
Her er noen av bildene; 

 

 

 

 

 

 

 Og ja, hehe. For dere som så det, så har jeg klippt meg skrålygg!- All by my own.
Fikk så lyst å klippe litt hår, så jeg klippet hele håret i samme slengen, hoho.

Q- Noen fine bilder?
Q- Klipper du ditt eget hår? 

 

Vg- Lista i Stavanger

Jada, i dag har jeg, Amalie, Vanja, Pappa og Aiden reist til Stavanger for å møte tante, onkel og fam og Therese og Sean Carlos.
Vi skulle på Vg-lista. Amalie gikk rundt med søskenbarnet vårt, mens jeg møtte Siv Elisabeth.
Det var så kjekt! Jeg så nesten ingenting da, ikke en bombe det for ei jente på 1.57 som vandrer rundt menn på 2 meter ...
Men jeg fikk møtt på litt kjensfolk som er lenge siden jeg har vært med før!
Det tror jeg var det kjekkeste :-) 
Jeg var ikke så mye med dem da, men bare det å se folk igjen gjør meg faktisk veldig glad :-)
Artistene som var på Vg-lista var veldig kjekke, og stemningen var grei syns jeg.
Kunne vært bedre da, men tror regnet har skylda for en del, desverre.
Jeg tok med kamera for å ta noen bilder å legge ut, men jeg klarte selvfølgelig å glemme brikka i pc'n hjemme.
Så meg.

Dere som ikke var der, gikk virkelig glipp av noe!

Q- Var du på Vg-lista? 

 

Koseoverdose

Syns denne ferien allerede har gitt meg en koseoverdose, jeg. Jeg har ikke reist rundt enda, men jeg venter på dagen!
Som dere sikkert har sett, har jeg dopet meg ned på smoothie, frukt og film i det siste.
I tillegg har Lissi vært på besøk her hos meg siden Søndag, så vi har kost oss mye!
Vi har ikke gjort stort mer enn å vandre rundt i sentrum, spilt piano, snakket og hatt film-maraton, men det er nok for oss til å ha det gøy.
Film-maratonnen var av filmene My super psycho sweet 16- 1,2 og 3.
Vi fikk ikke sett 3-en da, desverre. Det var den vi gledet oss mest til, den så så utrolig gøy ut!
Siden vi ikke fikk sett 3-en, satte vi på en annen film som heter The clinic.
Filmen var kjempe gøy, men samtidlig helt j*velig. 
Filmen anbefales sterkt for folk som klarer litt blod og drit. Veldig gøy!

 

 

 

 

 

 Vi klarer ikke å se på film uten å ha noe å tygge på, så flere hundre kroner har gått bort i kos ♥

Q- Så det ikke godt ut?
Q- Hva gjør du med dagene?

Jentekveld hos Karen

Enda en jentekveld! Er en del jentekvelder med druer og smoothie på meg.
Er jo bare kjekt det da, jeg bare elsker jentekvelder!
Vi så hele tre filmer, The house bunny, Brint it on og Meterial Girls. Kjempe kjekke filmer :-)
I ti-tiden fant vi ut av at vi måtte på butikken for å kjøpe oss noe godt, som vil si smoothie og druer.
Butikken stengte klokken elleve, så vi hadde ikke så god tid akkurat.
Vi rakk det heldigvis, så det ble kos med smootie og druer når vi kom hjem til neste film.
Siden det også var siste dag vi under atten kunne ta solarium i går, måtte vi selvfølgelig ta solarium.
Vi ser begge forskjell allerede fra i går! Tok 42 minutter også da, så blir vi begge litt fort brune.
Jeg brukte sol-olje med solfaktor 30, så jeg ble heldigvis ikke brent.
Karen derimot, hahahhahaha, hun ble nokså brent stakkarsen. Off, morsooomt!

 

 Q- Liker du jentekvelder? 

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits