ROGALANDET, BABY

Da tok jeg og Anne turen ned til Jørpeland, første gangen Anne er her nede! Vi kom i går kveld, så da fikk vi ikke gjort særlig ut av dagen. I dag slappet vi av igjen fram til 3tiden, så kom vi igang med dagen ved å ta turen ned til sentrum. Vi gikk å brukte litt penger rundt omkring, så stakk vi å tok sol. Egentlig var planen å gå på bowling i kveld da, men slik ble det ikke - vi endte opp som noen slappe mennesker her vi ligger i senga med hver sin pc på fanget! Men folkens, jeg har fått ny kjole, bukse og topp! 

iPhone bilder- kvaliteten.Nydelig kvalitet, bra pose og uten sokker. BRA DAG, jeg vet.


DET BLIR NY SPM.VIDEO

Er det noe jeg virkelig elsker på andre blogger, er det spørsmålsrunder. Derfor tenkte jeg å ha enda en spørsmålsrunde her på bloggen! Jeg svarer med video, skal prøve å få det gjort i løpet av uka.#Spørsmålsrunde #Video

 

NÆRINGSRIKE PANNEKAKER

Har du smakt havrepannekaker før? Jeg bare elsker det! Pannekakene er både sunne og gode, enklere å lage enn vanlige pannekaker! 

Alt du trenger er: Melk, egg og havre. Jeg pleier å bruke havrepakken med eple og blåbærbiter i, det gjør de søtere uten å bruke en eneste smule sukker!
Slik gjør du: Knus to egg i en bolle og rør godt sammen. Tilsett først litt melk, omtrent 5 spiseskjeèr. Etter du har gjort det, trenger du bare havren. Om du kjøper DENNE pakken, trenger du to av disse småposene som ligger inni.

Dette bør virkelig prøves! Jeg kan ikke få nok av disse pannekakene, blir lørdagsgodten i kveld. 

 

NYE MENNESKER OG STEIKENDE SOL

Heisann!

Jepp, jeg er på fortsatt i Danmark! Prøver å få blogge så ofte som mulig, men vi har ikke nettverk på vårt rom, så vi må i nabobygget for å få signal, så det blir ikke hver dag. Men jeg har enda ikke nevnt noe fra dagen i går og i dag!

I går var vi på Blinka, et kjøpesenter en time unna her vi bor. Vi hadde ikke all verdens tid, men fikk svidd litt cash likevell. Faktisk så har hverken jeg eller Anne kjøpt noe klær, utenom undertøy. Jeg har for det meste kjøpt sminke og produkter. Senere kledde vi oss opp i kjole og kom oss ut på restaurant her i Sæby. Det jeg virkelig ikke liker med denne byen, det er at det er utrolig dødt om kvelden. Få ungdommer ute å råner, noe det burde vært!

I dag gikk dagen egentlig veldig fort! Vi sto opp noen timer senere enn fotballfolka for å få litt mer søvn, så ble vi kjørt dit hvor Danacupen faktisk er. Gudamei, det var mange nye mennesker der! Fikk vell hilst på fire-fem forskjellige guttegjenger. To fra Tyrkia spesielt, haha! De var skikkelig morsomme. Først kom de bort til å spurte uskyldig om å ta bilde med oss, så tok vi karusell sammen. Egentlig var de veldig hyggelige. Men hele interessen bråstoppet da de faktisk spuret om å få bli våre kjærester!! Gikk gikk fort fram for meg altså, bittelitt.

Vi brydde oss ikke om kamera i dag, så jeg har ikke bilder fra i dag å dele med dere. Men vi skal tilbake til fotballverden å ta bilder i morgen! Fikk oss et moteshow på senteret, veldig inspirert!
Q- Hvordan har din dag vært?

DANMARK DAG 1

Da er vi endelig framme etter en utrolig lang og søvnig tur til Danmark! Været er på topp og jentene er fornøyde. Jeg og Anne har allerede utforsket forskjellige steder her vi bor, bla. stranden og sentrum. I morgen har vi ingen anelse hva vi venter oss, men vi ser fram til enda en kjekk dag med toppvær på 30 grader!Sneakpeak bilder av den morsomme alkoholen de har her nede, måtte bare knipse fort!Q- Hvordan har din dag vært?
FOTBALLUKE, BABY

I kveld blir det avreise for en del fotballfolk til Danmark på Danacup. Jeg og Anne er så heldige at vi også får være med! Jeg kommer til å ta en hel del bilder hver eneste dag, og skal prøve det jeg kan å holde dere oppdatert. Jeg tar med pcen i tilfelle det er internett der vi skal bo. Hvis det ikke er internett, får det bare bli mobilinnlegg den lille uken vi er borte.

Snakkes i Danmark for de som reiser!

Q- Skal du på Danacup?

SPLITTER NY SIDE PÅ FACEBOOKLik siden og følg alle innleggene >HER<.


ET SUNT KOSTHOLD

Det er så mye snakk om hvordan et kosthold skal være nå for tiden, både på internett, tv og i det daglige miljøet. Spør du meg, er det ingen fasit på hvordan du skal spise. Det varierer så mye fra person til person.

Jeg er veldig opptatt av hva jeg får i meg, og hvor mye jeg får i meg. Jeg har ikke rørt en dråpe brus eller saft på 5 år nå, og jeg har ikke rørt noe snop eller snacks på over 1 år. Jeg spiser sunn og næringrik mat og mye frukt og grønt. I tillegg trener jeg en del styrke og av og til kondisjon. Cheerleading er min hobby og yndlingssport, og det er en sport med mye av all trening. Derfor vil jeg si at jeg har et sunt kosthold!

For deg som også vil ha det, ikke bekymre deg for mye om det. Klarer du å bytte ut snop med frukt, er du allerede på ekstrem god vei! Selvfølgelig er det fullt lov med litt sjokolade og kos iblant, men ikke hver dag. Kos deg heller ekstra mye i helgene! Jeg vil ikke sitte her å si hva du skal spise og ikke spise, men for de som ønsker å forandre kostholdet sitt, da kan det være lurt å lese ganske godt her.

Jeg har noen tips her til dere som ønsker å forandre kosthold:
- Om du er snopesyk, gjør som meg! Lag deg fruktsalat, smoothie, salat eller næringsrik mat.
- Syns du det er lettere å finne fram en grandiosa enn å lage hjemmelaget pizza med grov bunn og salat i tillegg? Vell, det kan også være lurt å prøve!
- Tren i blandt! Ta deg en joggetur med musikk i ørene, gå deg en tur, ta med vennene dine på et treninssenter eller bare tren litt foran tven! Alt som trengs er litt aktivitet hver dag.
- Varier hva du spiser. Det er selvfølgelig lov å sette seg ned å trykke i seg noe usunt iblandt, men varier det. Ikke lev sånn daglig.
- Drikk mye vann!!!

Det viktigste er ikke å slanke seg. Ikke i det hele tatt. Men ha litt samvittighet over hva du putter i deg i dagliglivet. Det som trengs er bare å bytte ut det lyse med det grove, snop med frukt og grønt og bruke litt mindre tid på sofaen, men litt mer ute!

Ikke tro på alle innlegg dere finner på internett. Dere trenger heller ikke å tro på dette, det er ditt valg. Men ikke tro på alt, da ender du opp med å ikke spise noe som helst. ALT er sunt, bare ikke i store mengder. Kroppen din trenger sukker, den har godt av litt sjokolade iblandt også faktisk. Kos deg med mat, gjør et måltid om til noe annet enn å bare spise. Lag den fin og morsom, gjør det gøy å spise sunt!

Spør du meg ser dette utrolig gøy ut!

 

 Bladpakken.no har flere blad om helse. De har også magasiner om andre ting for ungdom, mann og mye annet. Besøk nettsiden deres og få inspirasjon!

Stikkord:

EN VENN Å DELE ALT MED

Har du en venn du deler alt med, gjør alt med, hater og elsker på samme tid? Vel, det har jeg, og jeg skal nå skrive om mitt verdigfulle vennskap med Anne.

Jeg og Anne har ikke alltid vært venner som nå, vi har hatt våre tider hvor vi kunne rive hodet av hverandre. Vi ble kjent med navnet til hverandre på barneskolen, kanskje 5-6.klasse eller noe. Da begynte vi først med å "hate" hverandre, men egentlig visste vi begge at vi var utrolig sjalu på hverandre. Anne har alltid vært den jeg er i "min" vennegjeng, og da blir vi automatisk bitch mot hverandre. Vi ble enige som små drittunger at vi skulle bli venner når skolene vår skulle slås sammen. Men det skjedde ikke. Jeg ble bestevenn med hennes bestevenn, og hun med min. Jeg og hun Anne fant tonen med, vi var uvenner en stund. Det gjorde bitchtankene om til "hat"tanker. Nei, vi hatet aldri hverandre så mye at vi faktisk kunne drept hverandre, selv om vi kanskje sa slikt iblant. Etter en god stund med hat og krangler, blikk og snakk, mistet jeg og min besteveninne kontakten. Det samme gjorde Anne og hennes besteveninne. Det var i begynnelsen av tiende, tror jeg.

Jeg og Anne var fortsatt ikke venner, men vi sluttet automatisk med all hatet. I tiende måtte vi samarbeide i firergrupper på skolen, og da ble jeg og Anne satt sammen med to andre. Vi måtte snakke sammen da. Det reagerte mange av mine venner og Anne sine venner, det var merkelig å se oss to som virkelig var mot hverandre, faktisk snakke fint sammen. Men jeg likte det. Jeg merket så utrolig fort at jeg og Anne kunne blitt gode venner, og Anne var faktisk ikke så drit som jeg trodde. Etter noen dager vi måtte samarbeide, sendte Anne meg en melding på facebook hvor hun ville "square" opp. Vi måtte trossalt samarbeide på skolen, hvorfor hate hverandre da? Vi gikk i samme klasse og hadde noen fellesvenner, hva var vitsen? Så vi ble enige om å slutte å baksnakke hverandre og heller starte helt forfra. Vi fikk en helt feil slutt.

Vi ble ikke bestevenner med èn gang, det tok litt tid. I mars hadde ei fellesveninne bursdag, og vi ble enige om å kjøpe noe sammen. Da måtte vi planlegge og snakke, noe som ga oss bedre kontakt med hverandre. Etterhvert begynte jeg å henge med Anne og hennes næreste venner da jeg mistet kontakt med mine gamle besteveninner.

En kveld skulle vi være med noen gutter. Jeg ble fort interessert i en av dem, og Anne ble fort interessert i kompisen hans. Det var første kvelden hun overnattet hos meg, sammen med vår fellesveninne, Siv. Vi ble enige om å lage Må Gjøre- Video til bloggen, og det krevde også planlegging, noe som ga oss enda bedre tid sammen. Etterhvert begynte jeg å henge mer med gutten jeg ble interessert i, og Anne med gutten hun likte. De er bestekompiser, så vi hengte for det meste ilag. Da ble det masse overnatting og guttesnakk, og det gjør alltid at to jenter får god kontakt.

Veldig fort begynte jeg og Anne å henge sammen alene. Vi fant tonen utrolig fort. Vi overnattet hos hverandre hver helg, var med hverandre på skolen og på fritiden. Vi delte alt! Både klær, sminke, tanker, glede, tårer, dusj, do og latter. ALT!

Vi sluttet å henge med disse guttene etter en liten stund. Jeg tror begge var litt småredde for hva det kunne gjøre med vårt vennskap. Det ville selvfølgelig ikke skade, men vi snakket alltid om hvor gøy vi hadde det med disse guttene, og det var jo borte. Men vennskapet vårt ble egentlig bare forsterket! Vi delte "sorgen" sammen. Ikke akkurat sorg, men såklart var vi leie oss. Vi så ut som vrak skoledagen etterpå. Folk spurte hva vi hadde fått i oss dagen før, vi så helt ræv ut- mildt sagt. Men vi kom oss over det. Vi begynte å leve livet skikkelig, sammen, oss to. Dere vil ikke tro alt vi har gjort, alle minnene vi allerede har!Nå er jeg utrolig glad og takknemlig for det vennskapet vi har! Vi er både bestevenner og søstre. Jeg elsker tanken på at alt vi har funnet på til nå, alle minnene vi har nå, det er bare begynnelsen. Nå er det klart for vgs, og disse jentene kommer til å bli husket som de uovervinnelige. Vi står sammen- uansett hva!Har vi noen gang hatt en skikkelig krangel etter vi ble så nære venner? NEI, vi har ikke det. Er vi uenige, noe vi skjeldent er, finner vi ut av det. Er vi irriterte på hverandre for noe, forteller vi det til hverandre, ordner opp i det, og går videre. Jeg tror vi forstår hverandre såpass godt at vi ikke orker å krangle. Vi har faktisk prøvd en gang! Haha, tenk på det, vi prøvde å krangle. Fikk vi det til? Nope, vi lo istedenfor.Vet dere hva? Jeg har faktisk ikke klart å forklart meg skikkelig i dette innlegget. Og det er fordi det egentlig er umulig. Jeg skal prøve å sette vennskapet vårt i ord: Sterkt, uovervinnelig og merkelig. Vi blir virkelig aldri lei av hverandre, aldri! Med tanke på alle dagene i strekk vi har vært med hverandre og delt alt vi eiger og har, burde vi være drita lei av hverandre nå. Men jeg får ikke nok av et vennskap fullt av latter og tårer dagen lang!

Anne, jeg vet du leser dette nå. Ellers hadde du ikke lest dette her heller, haha! Dårlig humor much. Back to the point- I LOVE YOU. That's it.


MIN FØRSTE REISE I SOMMER

Hei dere!

Sommeren har vært en stund nå, men ikke før på lørdag har jeg tatt min første reise! Jeg er her fortsatt, og det er grunnen til lite blogging de siste dagene. Dagene her i Lyngdal er stappfulle og travle. Her går vi både på shopping, stranda og dyreparken. Det føles nesten som syden! I dag tok jeg mitt første bad, og det var til og med sydenvarme i sjøen. I forrigår brukte vi hele dagen i dyreparken sammen med en hel gjeng villdyr- veldig fasinerende å se! Turen går hjemover til Jørpeland igjen i morgen, så drar jeg videre til Sveio på torsdag for å reise til Danmark på fredag. Travel uke!! 


#Dyreparken #Sommer #Ferie #Strand #Dyr #Sol


Q- Er du ute å reiser?BUBBLEROOM

Noen av dere som handler på nettet? Jeg elsker det! Å handle klær på nettet kan være skummelt, men det er også veldig gøy å vente i spenning på posten. På Bubbleroom.no er det nå opp til 70% rabatt! I tillegg er det fullt mulig å returnere det du har bestilt innen 14 dager. De fleste er kresne og redde for at betalingen ikke er trygg, men på denne nettsiden er det 100% sikker betaling. De har utrolig mange forskjellige utvalg av klær og produkter! Trenger du nye festklær? Da er dette nettsiden! Trenger du sportsklær? Da er også dette nettsiden for deg! De har tusenvis av forskjellige plagg, alt fra topp til tå. Mange nettsider er kanskje litt kjedelige i og med at de har så mye av det samme og nesten aldri får inn noe nytt. Men vet du hva? Bubbleroom får inn nye varer hver eneste dag! Ta en titt innom nettsiden, jeg lover deg, du vil finne noe du faller for!Q- Handler du på nettet?
Q- Noen gang handlet fra Bubbleroom? 

VIAPLAY

Noen av dere som har Viaplay? Desverre har ikke jeg, men jeg har veldig lyst på! Jeg sitter ofte å ser på filmer og serier på nettet om natten nå når det er sommerferie, så da er nok dette helt suverent. Viaplay er ei nettside med alle kjekke filmer og serier du kan tenke deg, veldig effektiv for de som liker å gomle i seg druer med dyna godt over deg foran en tv- som meg. De har utrolig bra utvalg av all mulig sjangrer har jeg sett. Har venner som har Viaplay, enkelt å låne bort faktisk. Prisen for Viaplaymedlemskap er kun 79,-/mnd. Ikke bare det, men den første måneden koster det deg ingenting! Det er èn ting jeg virkelig hater med å se filmer og serier på nett, og det er reklame. Og vet dere hva? Viaplay har ikke reklame, totalt reklamefri! Besøk nettsiden deres på Viaplay.noDu kan til og med finne yndlings serien min, The Vampire Diares, der!

Q- Har du Viaplay?

EHM, HEI?

Hei dere! 

Nå er det virkelig lenge siden jeg har vært innom her, og helt sikkert lenge siden du har vært innom bloggen! Så lite aktiv som jeg har vært som blogger i det siste, det e helt ekstemt. Men i det siste har jeg hatt tanken "Åh, dette må jeg blogge om!" ! Derfor setter jeg av litt tid borte fra alt annet for å skrive noen innlegg igjen. 

Vil starte med å si GOD SOMMERFERIE alle sammen! Har du sommerfølelsen? Vel, ikke jeg, men den er jeg sikker på kommer når jeg begynner å reise litt rundt. Ser veldig fram til å komme til et annet sted enn her hjemme, bli kjent med helt nye mennesker og oppleve eventyr med mine herlige folk. Det jeg har brukt ferien på så langt, det er bare å ta det helt med ro. Litt sprell her og der selvfølgelig, men ellers egentlig bare tatt dagene som de kommer. Jeg og Anne har tatt piercing i tunga nå nylig forresten! Det er noe jeg har hatt veldig lyst til å skrive her på bloggen- jeg er stolt over å komme over den store nålskrekken min! Jeg har også vært med folk jeg ikke har vært med på lenge, som for eksempel Karen. Overnattinger har det vært, og egentlig mest jentekos. Om kun 10 dager reiser jeg og Anne med fotballen i Sveio til Danmark på Danacup, noe vi alle gleder oss kjempemasse til! Kanskje du også skal dit? Resten av reisene får bli som de kommer.


 

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits