PLING NAILS

Er egentlig ikke så opptatt av negler, men disse var bare så søte! Alicia som kjøpte de, så nå måtte vi bare teste ut. Pling!

 Det var de vi har nå, vi har noen andre også som vi kan teste en annen gang.
 Cute ♥

Q- Liker du negler?
Q- Haha, tycks? 

 

ALLE SPANIAINNKJØP

Fikk request om å legge ut alle innkjøpene jeg har kjøpt i Spania, så det får jeg vell gjøre da :-) Jeg legger ikke ut alt jeg har kjøpt til venner, for jeg har ikke gitt til alle enda. Haha, er litt treig av meg jeg, as usual. Heldigvis tok jeg bilder etterhvert jeg shoppet. Får bare håpe jeg har fått med alt da!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehm, altså. Jeg fant ikke flere bilder. Trodde jeg hadde tatt så mye mer! Men nå er kamera halvveis dødt, så jeg tar ikke mer bilder nå. 

Q- Anything you liked?

 

 

MADE MY WEEKEND!

Da var første cheerleading trening med Firecats overstått! Vi hadde en og en halv time på oss, så vi hadde ikke så veldig lang tid. Men vi fikk hvertfall gått gjennom en del! Vi fikk gjort en vanlig Prep, noen fikk prøvd seg på Liberty til og med. Noen småfeil selvfølgelig. Men vi lærer alle av feil, ikke sant? Jo :-) Jeg er så utrolig stolt over hele gruppa! Det var kjempegøy i dag. Dette gjorde virkelig min uke bedre. En klomp i magen som akkurat ble om til sommerfugler. Tror denne gruppa har veldig mye i framtida for å si det sånn. Dette blir suuuupert!

Noen småfeil er LOV første trening!

Fortsatt plass til mange flere! Trenger flere Baser spesielt. (=Løfteren)

Q- Not too bad?

 

CHEERLEADING I SVEIO STARTER I MORGEN

Facebook melding (status). Jeg limer heller inn det jeg skreiv der enn å skrive omtrent det samme om igjen. 


 

FOLKENS!! Da er tiden inne for å starte med cheerleading i Sveio. Allerede i morgen klokken halv fem på Vigdartun blir første Prøve-trening. Vi håper på så mange som mulig stiller opp! Er litt bekymret for at lite folk kommer første gang, men vi håper på å se mange folk. Veldig fint om du sier ifra om du kommer, slik at vi vet sånn omtrent hvor mange som kommer. Enten kan du kommentere her, sende meg eller Karen en melding på facebook. De fire første treningene blir som sagt Prøve-treninger, så ikke slutt etter første trening! Ikke forvent at vi skal kaste hverandre opp sytti meter opp i lufta med en gang. Det blir nok en del snakking i morgen, litt oppvarming, kanskje litt styrke om vi har tid. Og vi skal begynne med noen små løft. Så tenk ut hva du vil være, hvilken plass du ønsker å ha gruppa du får.- Vi snakkes i morgen alle som deltar, og vi gleder oss kjempemasse!! :-)

For mer info. sjekk ut disse linkene; LINK 1    LINK 2 .

Åh, tenk så kult å klare det da! Drøm.

Q- Tenker du deg på prøve-treninga?

 

 

 

SPANIABILDER

Nå har det vært alt for lenge siden jeg har oppdatert meg her inne. Grunnen vet dere jo, jeg har vært i Spania. Har prøvd å blogget litt, men det ble desverre ikke så mye. Nettet vårt er, som sagt, ekstremt dårlig der. Så jeg fant ut av at jeg bare måtte vente til jeg kom meg hjem før jeg blogger om hele turen :-) Kom hjem på Lørdag, men har ikke kunnet blogget før nå. Bildene var på pc'n til faren min, og vi ødela laderen hans i Spania, såeh... Fikk den fiksa i går kveld, så nå har jeg endelig bilder å vise til dere! Så var det turen da.
Jeg har ingen anelse på hvor jeg skal begynne når jeg skal skrive om Spania turen i år altså. Vi gjorde så mye, jeg har ikke engang peiling på hva vi har gjort. Det har liksom gått så fort. Vi har hvertfall badet veeeeldig masse! Har jo basseng med leiligheten, så vi har vel gått ned nesten hver eneste dag. Så var vi også på stranda noen ganger. Ikke så veldig mange, 5-6 kanskje?:-) Shopping ble jeg veldig fornøyd med! Jeg har ått kjøpt meg veldig masse nye ting, både klær og dilldall. Badeland har vi også vært i, som var kjempekoselig. Veldig herlig å se Aiden i Spania, han elsker å bade! Sprudler og ler i ett sett :-) Så har vi vært på sånn strand der vi fikk smurt oss inn med noe som kalles Mødd eller noe sånt. Litt ekkelt kanskje, men det var så herlig. Fikk den babyhuden etterpå! Og spabehandling, herregud, jeg kan ikke glemme det! Vet dere hva? Jeg husker ikke alt vi har gjort jeg. Dere kan heller få se bildene, så kan dere se selv. Er ikke så mange som gidder å lese heller, bare ser på bilder.- Det gjør alltid jeg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 Nå skal det blir bedre blogging. Jeg er hjemme og dagene er vanlige igjen. Så blogging blir det!!

Q- Vært i Spania før?
Q- Hvor har du vært i sommer? 

 

 

NATURLIG HUDPLEIE

 

Dette innlegget skulle vært publisert for noen dager siden, men nettet stoppet totalt.


 

Hele turen her i Spania har vi funnet på noe hver eneste dag. Der er èn standar ting vi gjør hver dag, og det er å gå ut å spise. Untatt i går da, da grillet vi hjemme i stedenfor. Men i dag fikk vi en ekstremt god naturlig hudpleie! Vi badet i gjørme :-) Det er noe av det gøyeste jeg har vært med på. Det var så salt det vannet det var i. Helt enooormt! Det var liksom kalt på toppen av vannet, så ble det bare varmere å varmere jo dypere vi var. Altså på beina var det så varmt at det svei som fy. Vannet var ikke dypere enn en meter da. Gjørmen fant vi helt i bånn, det var det som var så ekstremt varmt. Men herlig var det! Utrolig herlig :-)

 

Q- Prøvd dette før?

 

PHOTOSHOOT PÅ STRANDA

BILDEDRYSS SPANIA

 

SPAIN BABY!

Åjada! Nå har vi endelig kommet fram til Spania :-) Jeg har allerede shoppet en del, så vi får bare håpe på at jeg har mer igjen i slutten av veka. I dag har vi bare tatt det med ro med bassenget egentlig. Og shopping da selvfølgelig! - Daglig stuff. Spist ute på restaurant har vi også. I morgen blir det en enda bedre dag, det er jeg sikker på! Da blir det stranda på oss alle. Skal bli utrolig herlig å ligge å steike i sanda og bade i sjøen. Har allerede fått rompeskille, I'm loving it! Skal prøve å blogge en gang til dagen, men det er ikke så billig med nett her i Spania. Så kanskje det blir annenhver dag eller noe sånt, vi får bare se. Men bildene fra i går og i dag kommer nuu;En stk sminkefri jente. (Kanskje litt øyenbryn, men whatever.)

 
  
 

BURSDAG OG SPANIAREISE

Jada. Aiden har bursdag i dag, og vi reiser nå til Spania også! Er på vei ut av dørene nå, måtte bare blogge et lite innlegg først. Jeg har med med meg pc, og vi skal få internett. Så blogging blir det! Vet ikke hvor ofte jeg har tid til å blogge når jeg er der, men det blir helt sikkert på kveldene:-) Følg med, mye interessant kommer!
Så var det Aiden da. Herregud som tiden flyr! Jeg husker så godt når Vanja var gravid, det føles som i går. Jeg går enda ned av og til å ser etter magen hennes, for det er så merkelig. Vi har en lillebror liksom. Blir glad hver eneste gang jeg ser han! Savvner utrolig mye når han kunne ligge i fanget vårt uten å krype og gå vekk. Han er ganske så herlig nå også selvfølgelig, alle aldrer har sin sjarm. Og nå kan han allerede si småord og han kan gå helt alene. Føler jeg har gått glipp av så mye. En dag bare våknet vi alle til at han var så stor, det føles faktisk sånn. Men i dag er han 1 år gammel!

Gratulere så mye med dagen, lillevenn! Dadda Geli er kjempeglad i deg ♥ 

20 FAKTA OM MEG

Er i skikkelig blogge humør akkurat nå, så jeg lager et innlegg med 10 fakta om meg. Kanskje du får vite noe om meg du ikke visste fra før!

1. Jeg er virkelig ikke sjenert. Ikke når jeg møter nye folk heller. Kanskje jeg av og til blir stille, men da sitter jeg somregel i min egen lille verden å tenker helt sikkert rosa.

2. Jeg ser enda på DisneyChannel, haha. Sitter faktisk å ser på det nå :_

3. Jeg tilgir veldig lett, spørs hva sammensetningen er. Gutter er alltid lette å tilgi, desverre.

4. Faller somregel for eldre gutter. Alder er ikke alt, men jeg har en ''thang'' for de eldre. Haha!

5. Jeg er opptatt av trening og sunn mat. Spiser ikke snop, chips, kjeks, helst ikke junkfood, drikker hverken brus eller saft.

6. Kjøper nesten alltid det samme på butikken; mynthon, druer, nutrilett og wasa crisp&careals.

7. Er egentlig en såkalt ''gladjente'' full av latter. Kan også være sur å lei, men smilet titter alltid fram.

8. Når jeg blir sur, er det nesten tredje verdenskrig. Jeg er farlig. Seriøst, FARLIG.

9. Jeg er åpen og jeg tåler veldig mye når det gjelder ''problemer'' hvis dere forstår. Jeg tåler å gå gjennom ting som utroskap, drama eller andre problemer. Går somregel videre og tenker positivt.

10. Bloggen min er som min søte lille verden hvor jeg kan fortelle alt. Jeg ''stoler'' på bloggen, det vil si at jeg tør å skrive ting her. Har ikke dagbok lenger, dette er som min dagbok. Setter selvfølgelig stor pris på alle leserne mine!- I love you.

11. Tar desverre ting lett til meg. Kommentarer blir ikke en kommentar, det blir en tanke som varer lenge. Uansett om det er tull.

12. Savner veldig mye. Jørpeland, folka der nede, familien min og venner jeg ikke har sett på lenge.

13. Elsker dyr! Før var jeg mer ''dyre-jente'', men nå holder jeg ikke på med noen dyr i det hele tatt. Men jeg elsker dem fortsatt. Har aldri bodd på gård, men har fortsatt hatt en del dyr. Dyr er akkurat like verdifulle som mennesker spør du meg.

14. Cheerleading har blitt en stor del av livet mitt. Jeg er kanskje ikke kjempegod, men det kommer seg. Leser på nettet hele tiden, ser på videoer, bilder, jeg trener og øver. Elsker sporten!!

15. Jeg er også ekstremt glad i musikk. Jeg tror jeg skal fortsette på kor (tensing) og synger ellers bare når jeg er alene. Liker også å spille piano, så jeg kjøpte meg piano for konf. penger.

16. Jeg har veldig lyst til å bli psykolog. Er ikke helt sikker på om jeg skal bli det lenger, jeg leser ikke noe særlig og det er veldig hardt å gå den veien. Vil også bli frisør og jobbe i barnehage.

17. Elsker rosa, rosa, rosa, .. ROSA!

18. Litt merkelig, men jeg pleier alltid å skrive ting ned. Hvis det er en dagsplan, må jeg skrive hele planen ned. Er det en liste, skriver jeg den også ned. Hvis jeg ikke har skrevet noe ned, glemmer jeg det. Uansett.

19. Når jeg er alene synger jeg så høyt jeg kan, jeg danser og snakker med meg selv. Kler meg somregel opp i joggebukse og store koseklær.

20. Begynner nesten å bli desperat etter kjæreste snart. Er lenge siden jeg har hatt den følelsen av å ha en gutt ved siden av deg som du kan dele alt med. Kose når du vil, kysse og bare ha det gøy. Å føle den følelsen er det beste som kan skje meg.

Er vell en liten tullejente egentlig.

Q- Noe du ikke visste?
Q- Har vi noe til felles? 

 

HJELP MEG!!

Jeg har ingen peiling på hva jeg skal gjøre nå. Dette gjelder antipermanent eller ''straight'n shine''. Jeg har lenge vært helt sikker på at jeg skal ta dette for å få bort krøllene en gang for alle, men nå er jeg plutselig usikker. Jeg har lyst til å våkne opp uten krøller og at jeg kan gjøre ting med det uten å se helt basj ut. Men likevell så er krøllene mine liksom ''meg''. Jeg er sauen til alle, og jeg liker det faktisk. Selv om jeg ikke liker krøllene, så klarer jeg liksom ikke helt å gi slipp på en måte. Jeg vet at de vokser ut igjen, men likevell. Grunnen til at jeg vil ta dette, er for at jeg vi kunne gjøre mer med håret mitt. Nå kan jeg ikke ha det i hestehale, det ser ikke bra ut i det hele tatt. Jeg kan egentlig ikke greie håret mitt engang! For har man skikkelige krøller som meg, blir det bare sånn ''puff'' aktig. Altså det blir krusete og ser ut som bomull. Haha! Årh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Være fornøyd med håret mitt, slippe å tenke på hva jeg skal gjøre med det hele tiden, men å gi slipp på krøllene - eller jeg kan ha krøllene, men ikke være fornøyd i det hele tatt.


Dette er meg med rett hår.


Og mitt naturlige hår.

Q- Hva syns du?
Q- Har du prøvd dette før? 

 

VIQUEENS, I LOVE YOU

Kaster ut noen bilder av verdensmestere i cheerleading, Viqueens, som var på Ekeberg i Oslo!
De er bare så flinke! Dere skulle sett meg når jeg så dem. Jeg måtte bruke solbriller, tårene ville ikke stoppe. Fan#1!

Q- Fan av Viqueens?
Q- Kult hva? 

 

ENDELIG BLOGGING IGJEN

Nettet funket der vi lå, men det ble bare tregere og tregere, til slutt ga jeg totalt opp. Så som dere har sett, har det ikke vært blogging på meg på evig stund. Fem dager faktisk! I dag kom vi endelig hjem til nettverk igjen. Denne sommeren har vært en del av og på- nettverk altså, slitsomt. Nå tenkte jeg å blogge om hele turen i Osloooo!
Okei. Hvor skal jeg begynne? Jeg husker ikke hva vi gjorde hver eneste dag og hvilke dag vi gjorde hva, men vi har gjort ganske masse. Siden vi var med fotballgjengen, fikk vi desverre ikke reist så mye inn til Oslo Sentrum, men vi fikk oss en dag der. Da gikk vi på Norges Største Kjøpesenter! Det var helt himmelsk :-) Jeg hadde selvfølgelig brukt opp mine penger da. Fikk heldigvis låne 700,-. Da gikk vi rundt noen timer på det gigasenteret, så tilbake der vi bodde. Nesten hver eneste dag kjørte vi til Ekeberg. Det var nok det gøyeste med turen! Der var det mange nye mennesker, kjendiser, konserter, tivoli, leker, boder og myemye mer. Det var ting og folk overalt! Seriøst, jeg klarer ikke å forklare det, men herregud så mye folk. Mange gutter. Aaah, heaven! Når vi ikke var på Ekeberg å koste oss, var vi enten på fotballkamper worldwide, eller der vi bodde. Der vi bodde var det faktisk ganske koselig. Ikke så reint, men jeg er ikke så kresen heldigvis. Der satt vi en del inne på rommet å snakket med folk, hørte på musikk og bare koste oss. Siden det også har vært sol noen dager, måtte vi grille. I looove grillings! :-) Det er så utrolig koselig, og godt! Jeg vet jeg suger til å forklare alt vi har gjort og sånt, men jeg har rett og slett ingen anelse på hvor jeg kan begynne. Vi gjorde så mye forskjellig, masse skjedde og off... Alt for mye for meg å huske. Hele turen var vellykket, så nå er det bare til å vente på neste cup. Hørt litt snakk om DanaCup! :_

Dere kan få noen bilder ogsååå;

Aldri fått så mange frysninger før. Jeg begynte å gråte da Viqueens begynte.

Har ikke bildene på min pc, så jeg kopierer bare det som er på facebook.

Q- Var du der?
Q- Vært der før? 

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits