HELG?

Folkens, det er allerede helg! Syns dagene går merkelig fort for tiden altså, virkelig. Har veldig godt av helg nå, ligger strak ut i senga og klarer ikke å løfte hodet fra puta engang. Ja, så sliten er jeg! Så fredagen blir tilbrakt på rommet med Prison Break denne gang. I morgen håper jeg på mer energi. Da skal jeg nemlig ut å møte alle mine forrige klassekamerater! Det ser jeg veldig fram til. Savner klassen min allerede, mistet så fort kontakt når alle blir plassert på forskjellige skoler. Så imorgendagen ser jeg fram til!

Q- Planer for helga?

PHOTO BOOTH

Kan ikke ha gym, ferdig med lekser, alene i klasserommet, kjeder meg,... Da blir det blogging! Let´s go, Photo Booth på Mac!

Ja, pen.
 

 

 

VIDEOBLOGG 2

Og der kom DEL 2 ut! Det var de eneste videoene for denne gang. Liker veldig godt å heller lage videoer enn å sitte å skrive i flere timer, så kanskje det blir flere forskjellige videoer framover!

VIDEOBLOGG

Del 2 av spørsmålsrunden er snart klar og vil bli publisert ganske snart!

SELGER EN HEL HAUG MED KLÆR

50kr,- PR.STK.

50kr,- PR.STK.50kr,- PR.STK.

50kr,- PR.STK.

50kr,- PR.STK.

70kr,- PR.STK.

30kr,- PR.STK.50kr,- PR.STK.

Jeg bruker somregel xs, men noen av klærne er kanskje litt større eller mindre. For å kjøpe noe, eller om du bare har spørsmål, kan du nå meg HER. 

 FORSINKET

Videoen som jeg lovde dere skulle få i løpet av forrige uke, den er tydeligvis forsinket som dere helt sikket har lagt merke til. Hadde kamera med ned til Jørpeland for å filme alle svarene, men fikk aldri tid til å gjøre det. Men jeg tenkte jeg skulle få det gjort så snart jeg har tid! Jeg er veldig opptatt for tiden- kom hjem fra Jørpeland i kveld. 

Ja, er med denne tutta her igjen. Tittelituuuu, heidå

KVALITETSTID

Tid for kvalitetstid med lillesøster og mor- dette blir stas! Jeg har plukket en hel del moreller, og funnet fram Bratzfilmen, den med ekte mennesker. En film som passer fint for oss alle tre på 8, 16 og 40!
Digitalkamera kvalitet.

Q- Har du planer for kvelden?

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits