SKOLE-TRENE-REISE

I dag går dagen ut på skolen, trening, så å reise. Nå er jeg jo på skolen, men slutter om ikke så altfor lenge. Så skal jeg hjem å pakke ferdig til reising i kveld. Halv fem i dag blir det cheerleadingtrening, noe jeg gleeeeder meg til! Vi har en kjempebra nyhet til alle på laget, så vi håper mange stiller opp i dag. Etter trening skal jeg hjem igjen å gjøre meg klar for bussen. Jeg tar turen ned til Jørpeland for helga! Blir ikke avreise før i kveld, så jeg er nok ikke på Jørpeland før i natt en gang. I morgen skal jeg sitte barenevakt for søte, lille Sean Carlos:-) Håper på at Lissi skal være med, så får vi hatt litt jentekveld igjen også.- Begynner å bli en stund siden!

Tumblr_m3lki2z74i1rs1kxwo1_500_large

True story bro.

Q- Hva skal du i helga?
Q- Glad det endelig er helg?

 

WORKIN' HARD

Da var Siv med meg hjem for å øve på presentasjon. Og vet dere hva? Vi endte opp med blogg og facebook! Bombe? Nei. Er kanskje ikke de beste til å samarbeide, vi ender alltid opp med snakking og tull. Menmen, det er jo koselig det. Vi har både engelskpres. og samfunnspres. :-( Veldig drit. Vi ordner det, snart, når vi orker.

 

WISH US LUCK.

Q- Har dere presentasjoner framover?
Q- Planer for dagen?

 

STRESSA DELUX

Jeg hater virkelig å være stresset. Liker det sakte og rolig jeg:-) Nå har vi så altfor masse lekser denne uka, tviler på at jeg kommer til å orke alle desverre. Prøver så hardt jeg kan, men herregud da. Lekser burde ikke være lov! Det tar hele fritiden vår. I tillegg til ekstremt mye lekser, har innleveringer og framføringer kommende neste uke eller noe sånt. Har egentlig ingen peiling på når de skal være ferdige, men tipper på neste uke. Både engelsk og geografi. Geografi. Altså, det er nok mitt verste fag! Sånn faktadrit. Hvorfor i all verden skal jeg lære om alle land, byer og drit i hele verden? Hva skal jeg liksom med det? Syns vi lærer for mye unyttig. Vi trenger den lille plassen vi har i hjernen til nyttig info, ikke random shit. Ah, kjenner jeg blir skikkelig sint bare av tanken. Skal se om jeg klarer å sette meg ned med noe matte seinere, det er ikke det verste.Ha en god kveld videre!

Q- Lei av lekser?
Q- Ditt verste fag?BILDER FRA HELGAJeg vet, jeg vet. Jeg har ikke blogget nå på en stund, men ting har seriøst vært litt hektisk i det siste. Har hatt eg del å gjøre, tenke på, finne ut av, .. En god del! Helga gikk fullfart med to bursdager, båttur, gåtur og kos. Den første bursdagen var til Johan, Antika og Simon. Ekstreeemt gøy! Mye dansing, snakking og kos:-) Lørdagen var det jentefeiring for Karen i hjemmet. Det var også kjempekoselig! Er veldig herlig å bare ta det med ro i blandt også. Vi snakkte vekk hele kvelden, så tiden gikk altfor fort. Ble kjent med noen nye mennesker også. Det er selvfølgelig alltid kjekt. Koselige folk hele gjengen. Men nå er jeg tilbake igjen folkens! Så her blir det slengt ut noen bilder fra helga mi.¨Koselig helg. Gleder meg allerede til neste!

Q- Hvordan har di helg vært? 

 

BLIR ALDRI LEI

For en god stund siden viste mamma meg en skikkelig morsom video på youtube. Denne videoen kan jeg se om og om igjen hver eneste dag- og fortsatt le like mye! De fleste har sikkert sett den, men seriøst, du blir aldri lei. Er om en intervjuer som snakker med mennesker som har problemer etter operasjoner eller noe sånt. Bryr meg virkelig ikke om handlingen, men den kjære latteren til intervjueren. Fysøren, dere må nesten se selv:-)

 

SE HELE DRITEN.-viktig!!

Q- sett den før?
Q- hva syns du?

 

WORDS

Ord kan bety så mye mer enn en del vet. Sitter inne på facebook å titter litt på sitatene der, mange av dem er sanne! Jeg visste ikke engang at det var sånn, men når du leser dem, er det akkurat som om de kjenner deg. Creepy, I know.

//Ha en fin kveld videre!

 

 

 

 

ALT FOR SEINT- MEN LINKRUNDEN!

Herregud da, jeg er så vims. Jeg beklager virkelig på det høyeste at jeg glemte å blogge om dette! Jeg lovde dere å linke til alle bloggene som kommenterte, og jeg glemte det. Bedre seint enn aldri da, så jeg får bare ta det nå mens jeg faktisk husker det. Kanskje du finner en blogg du blir glad i? Stikk gjerne en tur innom noen hvertfall! Tusen takk til alle som meldte seg på.- Og igjen, jeg beklager at det ble så seint.

1. http://heeeiiiii.blogg.no/

2. http://xbenedictelindgren.blogg.no/

3. http://julieogbenedikte.blogg.no/

4. http://dwl.blogg.no/

5. http://abmusic.blogg.no/

6. http://marteaksnes.blogg.no/

7. http://witch.blogg.no/

8. http://eliseloves.blogg.no/

9. http://emiliesummer.blogg.no/

10. http://livinglife.blogg.no/

11. http://statements.blogg.no/

12. http://s0ltveit.blogg.no/

13. http://colormyworld.blogg.no/

14. http://kapss.blogg.no/

15. http://paulineirene.blogg.no/

16. http://bergheimen.blogg.no/

17. http://staal11.blogg.no/

18. http://siljeodden.blogg.no/

19. http://akmusic.blogg.no/

20. http://sarahs99.blogg.no/

 

21. http://thalx.blogg.no/

22. http://miane.blogg.no/

23. http://nimve.blogg.no/

24. http://thuysliife.blogg.no/

25. http://juliamyklebust.blogg.no/

26. http://biirgitteee.blogg.no/

27. http://julieogbenedikte.blogg.no/

28. http://ellenreinfjell.blogg.no/

29. http://elisek.blogg.no/

30. http://amock.blogg.no/

31. http://marteworld.blogg.no/

32. http://iloveeeit.blogg.no/

33. http://kamilladiana.blogg.no/

34. http://vflaten.blogg.no/

35. http://annamyking.blogg.no/

36. http://asvb.blogg.no/

37. http://lizbethosnes.com/

38. http://www.onlinesaleshopingmall.com/

39. http://juthac.blogg.no/

40. http://tenderpalm.blogg.no/

41. http://kajaphotography.blogg.no/

42. http://janna.blogg.no/

43. http://kalliainen.blogg.no/

44. https://lisa-cheah.squarespace.com/

45. http://monicastankeboble.blogspot.no/

46. https://www.facebook.com/events/417875961593195/?notif_t=plan_user_joined

47. http://enits1985.com/

 

Q- En del gode blogger?
Q- Er din blogg med?

 

PICASA-REDIGERTE BILDER

Før elska jeg å redigere bilder, I kinda still do, men jeg har bare picasa jeg kan bruke. Picasa kan brukes litt mye rart, men ikke så mye nyttig kanskje. Bare for gøy, redigerte jeg noen bilder med picasa her om dagen som jeg fant på pc'n. Tenkte jeg kunne redigere dem slik at jeg kunne legge dem ut dersom jeg ikke har noe å blogge om. - Som nå! Så her er de;

 

 

 

 

 

 

 

 Q- Hva syns du?
Q- Liker du å redigere bilder?


 

 

 

 

BESØK HOS STOREBROR OG KJÆRESTENI helga, eller fra i går til i dag, har jeg vært på Jørpeland igjen. Denne gangen overnattet jeg faktisk hos storebroren min og kjæresten hans. Jeg har aldri noensinne overnattet hos dem før, så det var virkelig på tide! Desverre så hadde jeg ikke så veldig mye tid på Jørpeland denne gangen. Reiste jo på Lørdag, og da var jeg vell nede i femtiden. Så var det Lørdagen jeg fikk da. Og litt av Søndagen, men ikke så mange timer. Lørdagen tilbrakte jeg litt hos mamma, så hos storebror. Det var så ekstremt gøy! Fikk tilbake mange herlige minner da vi fant fram Super Nintendoen. Omg, jeg skal bli svettgamer! Følte vi satt en halvtime å spilte bomberman, men neida, vi satt opptil flere timer. Tiden går utrolig fort når du faktisk har det gøy. Selvfølgelig var jeg den store loooooseren, men det skal vi forandre på. Bare vent, jeg blir god etter litt gaming! Søndagen kom, og jeg skulle reise. Før jeg reiste, møtte jeg på noen venner. Vi hang i sentrum to-tre timer, så følgte Sindre og Mats meg til Stavanger. Følte meg heldig da, woho! Heldigvis slapp jeg å reise med hurtigbåten til Haugesund alene. Thea reiser ned annenhver helg, så forhåpentligvis kommer vi til å ta følge en del framover. Ganske kjekt å ha noen å snakke med på båten, og ikke bare deg selv liksom. Såh, min helg har gått veldig fort! Veldig kjekk :-)

 

 

 

 

 

 

 

Ja, en del mindfuck.

Q- Hvordan har din helg vært?

  

HOW DO I LOOK?

Endelig er det fredagskveld og helg. Det er en skikkelig herlig følelse! Jeg har nesten ikke sovet i det hele tatt denne uka, så jeg er stuptrøtt. Har en plan om å legge meg litt tidlig i kveld, men vi får se hvordan jeg klarer å holde den planen oppe. Nå er det fredagskos med "How do I look" og ananas :-) Reiser i morgen tidlig nedover til Jørpeland, så dette kommer til å bli en travel helg. Tviler på at det blir så enormt mye søvn nå heller. Kommer til å kollapse til slutt jeg. Programmet "How do I look" er faktisk veldig interessant! Nå er det ei jente som sminker halve ansiktet hennes i skillett hver eneste morgen. Ganske usikker på seg selv, ,stakkar. Så skal de liksom prøve å forandre henne da, programlederen, forloveren, besteveninna og en stylist eller noe. Får vel kose meg videre jeg, og se hvordan det går med henne!

Ha en fin helg allesammen!

Q- Ser du dette programmet?
Q- Planer for helga?

 

JEG GJORDE DET HELT ALENE

Jeg er utroooolig stolt av meg selv akkurat nå! Er ikke så flink med sånne tekniske ting eller hva det heter, men i dag fikk jeg til å formatere (?) pc'n min for første gang i mitt liv!- Helt alene. Ja, Jeg, Angelica gjorde det helt alene, uten hjelp. Tenk det da, jeg forstår ikke sånne ting engang vetere. Var skikkelig krise da, så jeg måtte vel egentlig. Satt å hadde skype i går igjen, så klikka hele driten totalt. Det gikk liksom ikke ann å trykke på noe som helst. Skrudde den til og med av og på fire ganger eller noe sånt, og jeg tok også ut batteriet.- Men ingenting ville funke! Og jeg ville virkelig ha skype, så jeg ga ikke opp. Fikk det til til slutt da, WoopWoop! Nå er den nesten god som ny :-) Flinke meg!

Siden jeg ikke har bilder på pc'n nå, fant jeg det fineste bilde på hele facebook. Bare så dere vet det liksom.

Q- Har du gjort dette før?
Q- Datageni?

 

KJÆRLIGHETSTIPS

Det er mer en nok mennesker der ute med kjærlighetsproblemer. Nå har jeg småsurfet litt rundt omkring etter tips rundt kjærlighet og sånt. Jeg syns det er veldig interessant å lese, tror aldri jeg kan lære nok! Syns ikke det er vits å skrive inn alt, så jeg kopierer faktisk. Men jeg skal linke til siden også, så blir det ikke så "frekt".

Dette gjør mannen for å vise at han er interessert:

 • Øyenbrynsrykk
 • Åpner opp ansiktet for å være vennlig
 • Skille leppene når blikket møtes
 • Åpne nesebor han prøver å få din oppmerksomhet
 • Lett hevede øyenbryn mens du snakker
 • Gjør seg pen for deg. Retter på jakka, ordner håret, drar opp sokkene
 • Muskler strammer seg, han retter seg opp, blir ?erigert?.
 • Han ser på kroppen din og viser at han gjør det
 • Han sprer bena for å vise frem kjønnet sitt
 • Hendene på hoftene peker på deler av seg selv ? "cowboystillingen"
 • Tar seg selv i ansiktet. Mot leppene = jeg er god til å kysse.
 • Vrir på stetten av glasset, leker med runde ting som minner om bryster
 • Kommer nærmere deg, bena peker mot deg
 • Berøring korsrygg og albue. Viser hvor han skal geleide deg
 • Låner bort jakke og andre ting, territoriell markering

 

 

Kvinner viser interesse når hun:

 

 • Ser på munnen din
 • Ser på når du berører deg selv
 • Kjærtegner utsiden av låret
 • Ser på deg, ovenfra, ned til skoene, på skoene, giftering, opp igjen. Kommer blikket opp igjen så er du godkjent.
 • Et skulderrykk
 • Bar skulder, ser seg over skulderen
 • Tar seg i nakken, viser armhulene (erogen sone)
 • Står med vekten på det ene benet
 • Bena peker mot deg
 • Kaster gjentatte blikk
 • Pupillene blir større
 • Underleppa hovner litt opp
 • Skiller leppene

 

Gjør kvinnen dette, er det ikke lenger noen tvil:

 

 

 • Kaster på håret mens hun ser på deg
 • Viser håndleddene, sine erogene soner
 • Lar tunga gli over leppene, biter seg lett i underleppa.
 • "Pusser fjærene" og gjør seg attraktiv
 • Lener seg mot deg og senker stemmen
 • Stort smil og blikkontakt
 • Ordner hår, hever skjørtelengden, knepper opp blusen
 • Føre hendene over på din side av bordet
 • Kjærtegne en gjenstand når hun er nær deg
 • Utvidede pupiller
 • Viser utsiden av lårene
 • Korslagte ben

Sto desverre mest om jenter, haha, men litt nyttig er det! Det er masse annet nyttig å lese på DENNE siden.

Q- Var det i det hele tatt noe nyttig?
Q- Noen andre tips du vil dele? 

PÅ TIDE Å SKRIVE LITT OM MIN KJÆRE SØTNOS

Syns litt synd på kjære Siv som aldri har vært på denne bloggen. Hun syns hvertfall synd på seg selv, haha! Har fått spørsmål om jeg kan skrive litt om henne i sikkert et år nå. Jeg har bare svart ''Joda, jeg skal, men ikke akkurat nå. Neste innlegg skal eg prøve, ok'', men har det noensinne skjedd? Nope! Så nå fant jeg ut av at jeg bare må gjøre det rett og slett. Så here it comes, sweetie ;*

 

Desperate, søte jenta mi som absolutt vil være på bloggen. Jeg har faktisk ganske masse jeg kan skrive om deg også, du er så mye. Ikke for mye, ikke for lite, akkurat passe. Alltid til stede og vi merker henne omtrent alltid. Har alltid noe å si! - noe som er veldig positivt, jeg er helt lik på den faktisk. Når du er smådeppa, kommer du somregel alltid å sier ifra. Det setter jeg utrolig mye pris på, mer enn du aner. Det betyr bare at du stoler på meg. Det gjør meg stolt, Siv. Jeg stoler også på deg, og det håper jeg at du vet og forstår. Dette skoleåret har vi vært veldig nære hverandre hver eneste dag, og jeg syns bare det er kjempekoselig. Vi har det så gøy i lag! Begge to er snakkepersoner hvertfall, ingen tvil om det. Vi har ikke funnet på så veldig masse utenfor skolen desverre, men det skal forandres på! Vi er nødt til å ''henge'' mer på dagtid også. Tror vi hadde hatt det utrolig gøy begge to. Jeg vet rett og slett ikke hva mer jeg kan skrive atm, er litt småstressa pga. prøve i morgen, så. MEN jeg kan fortelle dere en ting, denne jenta er verdt å elske ♥

 

Jeg er veldig glad i deg, jentami. 

Q- Er hun ikke megapen? 


FØLER MEG MER DØD ENN LEVENDE

Kjenner bare øynene faller sammen hver eneste gang jeg blunker. Det er helt forferdelig faktisk. Er ikke andre enn min egen feil heller da, så jeg skal egentlig ikke syte sånn. Satt med pc'n på fanget til firetiden. Så skulle jeg liksom sove da, men neida! Da klarte nakken å drepe meg totalt. Skulle opp 06.15, så jeg har bare venta på vekkerklokka rett og slett. Gleder meg enormt til å legge meg i kveld! Skal bli den deiligste søvnen noensinne, seriøst, noensinne. Jeg føler ikke engang at jeg har vært på skolen så trøtt jeg var. Var liksom bare en drøm, skikkelig mareritt, haha. Holdt på å sovne veldig mange ganger, duppa nesten av. Men jeg klarte meg! Og jeg skal tydeligvis klare meg litt lenger. Jeg skal nå på vasking, WoopWoop! Stygt redd jeg sovner der, så jeg tar på vekkerklokka just in case jeg :-)

Ha en fin dag/kveld videre allesammen!

Q- Dødlig trøtt du også?
Q- Hvordan har din dag vært ellers?

NÅR DU HAR DILLA

Jeg har et skikkelig irriterende problem. Jeg er helt sikker på at omtrent alle dere der ute har det samme. Når jeg blir glad i en sang, blir jeg helt hekta! Altså, jeg må høre sangen uansett hvor jeg er og hva jeg gjør. Når jeg ikke hører på sangen, er den fortsatt limt til hjernen min. Det er egentlig ganske så plagsomt! Jeg har nå hatt dilla på Adore You av Lil Rain en hel evighet. Helt siden jeg hørte den for første gang, og det er lenge siden det! Den er en veldig søt sang faktisk. Kan legge ut sangen med tekst så kan dere forstå meningen med den også.

 

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (you)
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

I've not the faintest idea, 
why you're not talkin' to me?
I'm trying to be the perfect man,
you always want me to be.

I'm accustomed to you,
you're a part of my life.
Everything I told you honey,
I've nothing to hide.

You're my little angel,
you're my little star.
I'm still waitin' every hour,
you're so close to my heart.

All my life I've been waitin',
for one monent in time.
We're together I adore you,
I so adore your sweet smile girl.

I don't give a damn about what somebody told you.
I will ever be your man 'cause baby I love you.
If the worse comes to the worst,
I'm gonna hold you.
I feel you're far from believin' it.

We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear I will allay your doubts and sure I love you more,
to retrieve your affinity.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (for you)
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

You look into my eyes,
Put me out of my misery.
I have never told lies,
I hope that you come back to me.

I want to spend my time of lovin' you forever
No matter what happens,
we must stick together.
Come on trust in my words,
give me your heart back again.

Kiss my lips, touch my hand,
give me a second chance.
My heart is pumpin',
have a feeling that I've never felt,
If I'm allowed to be with you,
the luck is coming to my world.

So far as I remember,you was perfectly happy to find someone like me,
in a world full of traffic.
I fulfill your dreams, 
its not only a taffy...
You're the only one for me.

We walk through the world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear will allay your doubts and sure I love you more,
to retrieve your affinity.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (for you)
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (for you)
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Everyday (day, day , day)
Every night ( every night, every night, every night)

Everyday (day, day , day)
Every night ( every night, every night, every night)

I wanna see you baby, 
stayin' by my side. (every day, day, day, day)

Every night (every night, every night, every night)
Everyday (day, day , day)

Every night (every night, every night, every night)
I'm accustomed to you.

Q- Hva syns du om sangen?
Q- Noen sanger du har dilla på? 

 

VELDIG SPESIELL DAG

I dag er det en veldig spesiell dag! Både storebror Joachim og bestevenn Emilie har bursdag :-) Joachim skal selvfølgelig ha fest, det er jo sørenmeg tjueårsdagen hans. Han kom hjem i går kveld fra millitæret også, så jeg kan virkelig tenke meg det er godt å få kose seg med folket. Jeg har litt dårlig tid right now, så jeg får ikke skrevet så utrolig masse, men jeg ville bare ønske begge to en superduper dag, for det fortjener dere begge. Jeg er kjempeglad i dere!!

♥♥


SKIKKELIG INSPIRASJON

Tenkte jeg skulle vise dere en av mine inspirasjoner. Dette er en blogger som er både sterk, PEN, ekstremt god blogger og utrolig hyggelig. Hun har gått gjennom veldig masse i sitt liv, blant annet anoreksi. Grunnen til at akkurat hun er min inspirasjon, er pga. hennes sterke hjerte. Hun klarte å vinne anoreksien, hun er fortsatt nydelig, og hun deler dette livet med andre. Det er veldig hjelpsomt for alle som sliter på samme vis hos henne. Jeg håper virkelig dere kan ta en titt innpå bloggen hennes, tar deg ikke lang stund! I så fall, så er det virkelig verdt det.

 

Trykk HER for å sjekke ut bloggen hennes!

Q- Har du lest hennes blogg før?
Q- Hva syns du?

 

 

JEG VIL HA

.. så alt for masse! Jeg ønsker meg absolutt alt omtrent. Det er faktisk ikke så kjekt heller, for du føler du aldri får nok ting og tang. Jeg har vel alt jeg trenger, men hver gang jeg får noe nytt, vil jeg også ha noe nytt. Nå har jeg lagt opp en liste på pc'n min med ting jeg vil ha. Lista var mye lengre for en måned siden, men tingene blir jo utsolgt de også engang. DESVERRE. Haha, check it out!

 

 
 

 

 

 
Q- Noe du har lyst på?
Q- Noe du likte her? 

 

JEG LINKER TIL BLOGGENE DERES

Jeg så noen andre gjøre dette, og det så veldig smart ut! De som ville være med, de bare kommenterte i kommentarfeltet at de ville være med, så linket bloggeren til alle bloggerne som ville. - Jeg gjør det samme! Så for de som vil bli linket til, kan bare kommentere det, og jeg gjør det i samme innlegg. Gjør det ikke før helga, så dere får sjanse til å skrive alle bloggene dere vil. Kan også skrive ned andre sine om du vil det, så får kanskje de/h*n flere lesere.

Q- Vil du ha flere lesere?- Skriv inn bloggadressen din!

 

SKOLEBILDE POG

I dag er det tid for tiende klasse bilde. Føler ikke jeg får pyntet meg nok vettu, haha! Har vell helt greie klær på meg egentlig, så det skal nok gå fint! Jeg er ganske så på vei ut døra akkurat nå, skolen starter om tjue minutt! Så vi blogges seinere :-)

 

 
Ha en fin dag allesammen!

 

 

TATTOO - DREAM

Har egentlig ikke hatt lyst på tattoo i det hele tatt, men plutselig for rundt ett år siden snudde det fullstendig. Nå har jeg kjempelyst på en! Har spurt også, men får desverre ikke lov. Er kanskje litt god med smisking, men jeg tror at denne må jeg nesten bare la ligge i fred. Men drømmer kan jeg jo ha- og det har jeg! Surter en del på nett for å se litt, og her finner jeg mange kjekke.

 

 

Det er ikke en av disse jeg vil ha. Men kanskje omtrent! Jeg vil ha en skikkelig god blanding med noter, cheerleading og kanskje navnet mitt.

Q- Har du tattoo?
Q- Lyst på?

 

HELGA MI PÅ JØRPELAND

Det er virkelig herlig å få reise til Jørpeland igjen. Det er så koselig der nede! Koselige mennesker overalt :-) Denne helga har rett og slett gått altfor fort! Så dette er da mi helg;
På Fredag satt jeg barnevakt på Sean Carlos fra sju til elleve. Det var ikke så lenge da. Lissi ble med meg, så kom Thea å joinet oss litt seinere. Jeg og Lissi var virkelig hyperaktive en stund! Vi søkte fram ulike danser på youtube å danset etter. Utrooooolig gøy :-) Så tok vi det vell med ro resten av kvelden.
Lørdagen sto vi opp tidlig for å reise til Stavanger på shopping. Det var jeg, Therese og mamma. Jeg hadde ikke så veldig mye penger å bruke, så jeg shoppet ikke akkurat. Ble vel mer som mini-handel. Jeg fikk meg ny maskara, øyenbryns pensel og to nye speil. Først var vi en tur på Ikea, så kjørte vi videre til Kvadrat. Vi var hjemme tidlig på kvelden, så jeg brukte resten av kvelden med mamma og Kimberly. Jeg og Kimberly gikk tur til butikken for å handle litt, så så vi MGP Jr. etterpå :-) Veldig stolt over Victoria må jeg si!- Sveiojente, helt sykt. DEN stemmen.
Så var det Søndag da, den gikk også veldig raskt. Vi sto opp tidlig for å gå tur, og det gjorde vi. Så møtte jeg Lissi i sentrum etterpå, og resten av Søndagen gikk hjemme hos mamma.

 

 

 Q- Har du hatt en gøy helg?
Q- Hva har du gjort?


 

 

KVADRAT OG IKEA NEXT

Bare en liten oppdatering før jeg reiser videre til Kvadrat og Ikea med mamma og Thessa.  Vi reiser fra Jørpeland om en times tid, må bare gjøre oss helt klare først. Jeg har desverre ikke sååå mye penger å shoppe for, men jeg har nok litt. En tusenlapp kanskje, får nesten se. Har jo handlet en god del i Spania nå, så jeg har vel egentlig alt jeg kan be for. Om jeg kjøper noe kjekt, kan jeg blogge om det i kveld eller noe. Hvis ikke, kommer det helt sikkert et nytt innlegg i morgen :-) 

Søte tantungen min som lar meg bo hos ham i helga!

Ha en fin Lørdag videre allesammen!:-)

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits