BILDER FRA COMENIUSSHOWET

 


 

 

SYK DAGEN FØR NESTE SHOW, PERFEKT

Da var denne jenta syk igjen! Og jeg har trening i dag og opptreden i morgen. Dette skal jeg klare for det, jeg bare må, og selvfølgelig vil jeg klare det. Nå ligger jeg i senga som jeg har gjort siden jeg sto opp 05.30 med et hodet som pumper og en begynnelse på halsbetennelse. Jeg har fått i meg litt av kuren til lillebror som muligens har det samme som meg.

Så hva gjør vi når vi ligger hjemme syke? Jeg aner ikke hva man skal gjøre! Skal jeg bare ligge her i senga hele dagen? Skal jeg rydde rommet, spille piano eller se på serie? Har en følelse av at denne dagen blir lat og kjedelig.

Søøøøte folk!

Å DEKORERE ET ROM

Er vell igang "igjen" med å spare penger til neste shoppingrunde! Denne gangen blir det fornuftige ting, nødvendige ting jeg faktisk trenger. Jeg flytter ut i garasjen hvor storebror Joachim har bodd nå en god stund. Dette skjer ganske så snart, så jeg må bare være flink når det kommer til pengebruket! Har vært litt bekymret når det kommer til sofa og Tv, det er så dyrt, men nå er det fikset. Tven fikk jeg kjøpt av Joachim, og sofaen blir også min. Så det jeg mangler da er vel mst pynteting i matchende farger. Trenger noen tepper, puter, skap og div. Seng er jeg så heldig at jeg slipper å kjøpe, Daddy lager både det og nytt skap til meg!

Dere fleste tenker sikkert at en garasje er en ekkel plass å bo, men faktisk så er denne garasjen slettes ikke verst! Jeg får et lite bad nede, ikke at det er noe pent, men så får jeg stort nok rom til å ha stue og soverom på samme sted uten problemer. Det er også en minibar hvor jeg kan ha div. på, får stæsje opp det jeg kan! Jeg har tenkt litt på hvilke farger jeg skal gå for denne gang. Rommet jeg har nå, det er hovedsaklig rødt, hvitt og svart, så jeg begynner kanskje å bli litt lei de fargene. Men jeg tenkte litt på lilla, svart og hvitt eller rosa, grått og hvitt ellerta utgangspunktet fra rødt igjen. Vanskelig avgjørelse for meg, haha!

Jeg har jo snakket lenge om å flytte ut, siden før sommerferien hvertfall, lenge før. Men så ble det ikke noe av i sommerferien som var planlagt. Jeg får ikke borteboende om jeg blir på HTG, nettopp derfor jeg fortsatt bor hjemme. Men nå får jeg jo litt av flytte ut- følelsen ved å bo under et tak alene. Jeg har fortsatt like lyst å flytte ut, men tanken utsetter jeg hvertfall til vinteren er forbi, så får jeg heller finne fram tankene mine igjen da.

             

             

             

             

Inspirasjon!!

SHEINSIDE.COM

Hørt om nettsiden før? Som leser av Ariel Søyland´s blogg, soylandos.blogg.no, ble jeg spesielt inspirert av det ene innlegget ut publiserte som var om hennes ønskeliste fra Sheinside. Det var da jeg fant denne nettbutikken. And you know what? De har så utrolig mye morsomt! Venter bare på neste lønn, så er det rett på nettshopping her ser jeg.

Blue Sleeveless Superman Print Bow Vest

Superman topp finner du HER.

White Short Sleeve GEEK Print Crop T-Shirt

Geek kan du finne HER.

24 pcs Pink Makeup Brush Kit with Pink Roll-up PU Leather Case

Utrolig søtt rosa sminkesett HER.

Black Batwing Long Sleeve Double C Print Sweater

"Richbitch-attitude" genseren finner du HER.

Og dette er bare en liten smakebit av alle produktene du finner her, ta deg goood tid!

 

 

XOXO...

...Gossip Girl!

Nå er jeg hekta på enda en ny serie. En serie dere alle har hørt om, nemlig Gossip Girl. Gikk fra fengselserien Prison Break til dramaserien Life Unexpected, så nå til jenteserien Gossip Girl. Hva blir det neste? Jeg er vell lite kresen på sjanger, så lenge personene gjerne er litt mystiske og unge, liker ikke serier med bare gamle folk. Ikke noe å suggle etter!

Men Gossip Girl, dere.. Skikkelig jenteserie! Drama og utroskap, venner og kjærester, tenåringsjenter og sexy gutter- himmelen.

 

HVA SKJER?

Folkens, my baby speilreflex er i koma! Hva gjør jeg? Det betyr ingen skikkelige nye bilder på bloggen at the moment. Jeg skal prøve så godt jeg kan å fortsatt oppdatere, selv om det ikke er like gøy.

                    

                    

Bilder fra en photoshoot jeg og Alicia hadde da sommerværet fortsatt var i live.

Hva kan jeg gjøre en mandags ettermiddag? Sitter plantet på sofaen med Gossip Girl foran meg, noe mer må jeg gjøre!

 

TRE OPPVISNINGER PÅ ÈN UKE

Dette blir travelt, jenter! Vi har tre oppvisninger med cheerleading på kun èn uke! Den første starter allerede 22.september. I dag fikk vi forespørsel av to forskjellige om vi ville eller kunne opptrè på forskjellige arrangamenter, og selvfølgelig takker vi ja til begge. Jeg har ikke hørt så veldig mye om noen av dem, så jeg har en del jobb å gjøre angående dette nå. I tillegg har vi resten av rutina vi skal lære på under 11 dager. Heldigvis har vi fått 14,5 timer til sammen på disse 11 dagene, så vi skal nok få det til. Blir trening nesten hver eneste dag framover, så fremskritt skal det virkelig bli! Jeg kommer til å blogge mer om disse oppvisningene litt nærmere når jeg vet mer ang. sted og tider i tilfelle noen kanskje vil vil komme å sjekke oss ut (?). MEN nå vet dere hvertfall hva mine dager kommer til å gå til, cheerleading, cheerleading og enda mer cheerleading - elsker det!!

                                       EFFEKTIV TRENINGSØKT

Noen gang hatt den herlige følelsen av at treningsøkten din var veldig vellykket? Eller at du er utrolig stolt? Den har jeg akkurat nå! Jeg er sååå stolt over laget mitt etter treningen i dag! Vi fikk gjort veldig masse, og alt sto nesten perfekt. Dette var påtide altså. Vi skal opptrè 22.september i Førde på Førdedagene, så vi har veldig dårlig tid når det kommer til rutina this time. Heldigvis har vi en god del treningstider nå for tiden, fem timer på fredag må jeg si jeg gleder meg til! Treningen for i dagen er i boks, så da var det en del papirarbeid å gå gjennom, så er jeg klar for neste dag med neste trening.

Når jeg kom meg hjem, like now, løp jeg rett inn på kjøkkenet i håp om å finne noe frukt og grønt. Vel, jeg fant! Mekket noe fruktsalat som jeg gleder meg ihjel til å spise. Kom meg opp, så den hjemmelagte Stuntstanden daddy lagte til meg, fikk skikkelig lyst å "stunte" litt for meg selv. Daddy er faktisk veldig flink! Jeg spurte om han kunne lage Stuntstand til meg som faktisk var utfordrende, og han klarte det uten tvil. Planken er spiss i tuppen der hvor den er satt nedi den store svarte greia, noe som gjør at den er veldig ustabil. Heerlig!Beklager kvaliteten på det siste bildet her altså, screenshot fra en video vi filmet i dag!

 

 

KOSEKLÆRNE

Hjemme igjen etter en vanlig dag på skolen rett på jobb etterpå! Var såpass heldig at jeg slapp bussen hjem i dag, ble hentet av en kompis, og det var bare helt herlig å slippe bussdritet. Jeg er gørrlei av buss, tilbringer nesten halve livet mitt sammen med bussjåfører jo. Kom meg hjem i sjutiden og fikk i meg noe mat, så var det rett opp i koseklærne- en ubeskrivelig følelse når du har gått i gjennomvåte jeans flere time

Verdens deiligste klær- Cheerbukse og Odd Bjarne sin Yolohoodie! Never gonna leave these clothes.

 

SØNDAGER KAN VÆRE BRA

Mine isåfall! Selv om butikkene er stengt og alle sitter inne under dyna, får jeg gjort nok ut av dagen. Daniela sov over hos meg fra i går til i dag etter en bra kveld hos Gustav. Så i dag fant vi fram god kosemat og en skikkelig rosa jentefilm, Lovlig Blond 3! Ble avbrutt mitt i filmen da jeg skulle ta buss ut på besøk til en kjekkas for resten av dagen. Så da var jeg på besøk resten av dagen hvor vi slappet av foran tven.

Hvordan har din søndag vært?

 

JOBBE, JOBBE, JOBBE

Sitter på gangen med Daniela nå, og vi "arbeider" med noe naturfaggreier som vi holdt på med i går. Skal skrive en rapport om hva vi så mest av på ulike steder i en skog. Mæh, kjedelig. Over til det neste!

I dag er det helg igjen! Jeg har allerede gått på HTG i tre uker, og det føles som èi. I dag skal jeg faktisk valse litt innom butikker igjen, utrolig lenge siden jeg brukte penger på unyttige ting sist. Derfor skal jeg kaste litt penger ut i løse lufta og bare kjøpe meg noe nytt! I kveld skal jeg få rommet mitt skikkelig clean slik at jeg faktisk kan ha besøk igjen. Blir helt sikkert ikke ferdig før i natt, dere skulle bare visst hvilken søppelplass det er på rommet mitt nå, halleluja. I morgen skal jeg ut på nye eventyr igjen såklart. Så har jeg vel ikke planer for resten av tiden, blir nok en del relaxing etter lørdag vil jeg tenke meg. Skole igjen på mandag vet dere! Blir bra det da.

Q- Noen som er klare for helg?

BILDER FRA DAGENS TRENING 

KOSETID MED MEGSELV

Vært hjemme fra skolen i dag med kvalmen mage. Spiser jeg noe, blir jeg bare dårlig av det. Dårlig av tanken til og med. Har fått i meg nok mat for dagen da heldigvis, men har ligget strak på sofaen hele dagen helt opphengt i en ny serie jeg følger med på. Ble nettopp ferdig med Prison Break, så nå ble jeg tipset om en serie som heter Life Unexpected. Serien har bare èn sesong, hvertfall på netflix, så jeg er nesten ferdig med hele driten allerede. Er veldig kjekt med serier når du er syk!

Dette er da min krok. Dagen lang.

Q- Hvordan har din dag vært?

CLEANING DAY

Jeg trenger å hvile! Derfor ligger jeg med Macen og film foran meg nå, så skal jeg komme i gang med rydde- og vaskedagen min. Har fri fra jobb, men skal fortsatt gjøre rent. Men det trengs her hjemme!

Klarer ikke å se noenting av rommet engang, alt er bare et stort rot.

Q- Hva gjør du med søndagen din?

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits