INTERVJU MED SVEIO-AVISA, VESTAVIND

Som sagt, søker vi flere utøvere. Vi har noen, men ønsker selvfølgelig flere slik at vi kan dele alle opp i grupper som PeeWee, Junior og Senior. Seniorene blir dem som konkurrerer da selvfølgelig. Vi har veldig lyst å reklamere for dette, så Vestavind ville gjerne hjelpe oss her. I dag var jeg og Karen på intervju med Vestavind, slik at vi får en artikkel i avisa. Det kommer ut 8.November, så det er bare til å skaffe dere Vestavind å lese! Vi håper virkelig dette har noen nytte i seg. Intervjuet varte ikke så lenge, men tror vi fikk sagt det vi ville. Så tok vi noen bilder etterpå for å ha med, slik at alle kan se hvem som blir trenerne for laget. 

Ganske så oppbrukt bilde, men jeg har ikke noen særlig nye bilder atm. 

Håper dere får med dere artikkelen i avisa 8.November!

Q- Hva har din dag gått ut på? 

VI SØKER FORTSATT NYE UTØVERE TIL FIRECATS

Jepp, det gjør vi! Vi vil fortsatt ha nye folk. Ingen trenge å være spreke, små, tynne, .. Vi vil så gjerne ha alle :-) Dette er en veldig kjekkt sport som omtrent alle vil like. Treningen vår er veldig hard, så om du kommer, vær klar for hard trening! Jeg har snakket med ett par som kanskje vil begynne, og de spør somregel hva de må klare for å begynne. Svaret er INGENTING. Vi forventer ingenting fra en som aldri har prøvd cheerleading før. Kanskje èn ting forresten, og det er en person som er villig til å satse, og som kan smile. Komkomkom! Treningene vår er på Onsdager og Fredager fra klokken halv fem til seks. Håper på å se nye folk så snart som mulig.

Vi har både dans, stunt, litt rop og litt turn. Det er bare til å prøve seg en trening :-)

 

PÅ LEIT ETTER BALLKJOLE?

Det er jeg allerede! Jeg vet jeg kanskje er tidlig ute, men det er flere der ute som også er det. Er så gira! Så på noen i går kveld som jeg likte veldig godt, tenkte jeg kunne reklamere for en del av dem. Jeg vil ha en grei lengde på kjolen, skal ikke ha lang i år heller. Får virkelig ikke til å danse da, hahah.

NETTSIDEN MED DISSE KJOLENE, FINNER DU >>>HER<<<.


   
 
Disse kjolene er fra >>>DENNE<<< nettsiden.

Q- Noen kjoler du likte?
Q- Ser du etter ballkjole nå?

TRENING MED ÅKRA CHEERLEADING

Gud, jeg er trøtt og sliten nå! I dag hadde vi, Firecats, trening sammen med Åkra Cheerleading! Vi trente i hele fem/seks timer. Desverre kunne ikke hele laget være med, men håper på det neste gang! Vi fikk lært bort en del, mens Åkra fikk lært oss en del. Veldig nyttig! Tror alle koste seg masse, så vi kommer garantert til å gjøre dette igjen om ikke alt for lenge. Jeg storkoste meg i alle fall! Vi hadde vår oppvarming til å begynne med, så hadde vi også vår styrke. Både oppvarmingen og styrken vår er helt ekstrem, og da mener jeg virkelig EKSTREM. Seinere hadde vi stunting hvor vi en del gjorde både prep, lib, stjerne-stuntet, high og cradle. Vi gikk også gjennom dansene vår en god del ganger, og det er jo bare bra. Så fikk vi en lang pause hvor vi kunne bli kjent med flere personer. Jeg vet ikke om noen andre ble særlig godt kjent, men det kommer etterhvert. Jeg ble i alle fall kjent med noen herlige mennesker :-) Tok ikke så mange bilder som planlagt, var for opptatt med treningen, haha! Men noen fikk jeg tatt.

Q- Hva har du gjort i dag?
Q- Er de ikke søøøøøte? 

 

AMALIE OG SIV PÅ STEVNE

Da har jeg også fått vært på stevne! Så på når Siv og Amalie ridde. Veldig flinke begge to skal jeg si dere. Veldig stolt! Stevne ble holdt på tjernagel hvor begge jentene går på kurs. Kaninene vi eide før, har vi gitt bort til Tjernagel, så jeg fikk se dem igjen også. Var utrolig kjekt, men også trist selvfølgelig.

Q- Vært på stevne før? 

 

SNART HALLOWEEN

Noen som gleder seg til halloween da? Er ikke så veldig glad i dagen, har absolutt ingenting i mot den heller da. Men jeg bryr meg egentlig ikke så mye :-) Jeg går ikke halloween lenger, så det er ikke så veldig spesielt liksom. Har veldig lyst å gå på en halloween''fest'' i helga eller neste helg i utkledning og sånt, så jeg får surfe litt rundt hvor og når ting skjer!

Tumblr_lvuq64sviq1qefnxfo1_500_large

 

Tumblr_lv5llhjq3j1r07ivvo1_500_large

Q- Skal du ut på noe på halloween?
Q- Forkledning kanskje? 

DETTE GLEDER VI OSS VELDIG TIL

Denne bloggen får tydeligvis mange cheerleading-oppdateringer for tiden. Det kommer den til å bli framover også! Vi bloggere blogger ofte om hva som interesserer oss, og hva vi gjør. Hva som interesserer meg mest, og hva jeg gjør, er cheerleading. Så derfor blir det mange cheereading-oppdateringer.

Denne gangen er det en skikkelig god nyhet! Jeg fikk akkurat en telefon om at Åkra Cheerleading inviterer oss til Søndagstrening denne Søndagen i seks hele timer. Vi har lenge planlagt dette, men vi visste ikke når det kom til å skje. Men nå skjer det!- Heldigvis. Har gledet oss hele laget til dette en stund nå. Der skal vi lære hverandre det vi kan, og bli kjent med andre cheerleadere og se hvordan de har det. Dette kommer til å bli veldig lærerikt også har jeg troa på. Tar selvfølgelig med kamera slik at vi kan ta mange bilder av denne dagen. Gleder oss veldig!!

Q- Vært med på noe lignende?
Q- Skal du være der? 

CHEERLEADING- BASE TIPS

Baser er veldig viktige i en basegruppe, selvfølgelig. Det er de som holder flyeren oppe. Alle tenker nok at disse personene på være fulle i muskler, og ja, de trenger muskler, men trenger ikke å være en bodybuilder. Her er det noen tips til alle der ute som vil bli, eller er baser.

Gjør alt på samme tid- Timing er viktig! Kaster du forskjellig som den andre basen, vil flyeren falle. Se på hverandre og samarbeid.

Ofre deg- Du som base må kunne ofre deg for en flyer. Faller flyeren, javell, ta i mot!

Søk rundt- Søk og les både blogger, nettsteder, blader,.. Spør rundt om hva som helst som har med en base å gjøre! 
Bygg muskler- En base trenger styrke. Styrke i hele kroppen egentlig! Så gjør styrketrening hjemme, i gymmen og på trening. Du skal kjenne at du har trent godt.

Vær rolig og sikker- Stresser en base, stresser resten av gruppa. Det er basen som skal løfte flyeren, og flyeren skal kunne stole på basen. Er du usikker på om du klarer det, så ikke gjør det. Eller så må du bare hoppe i det, og lek sikker for gruppas skyld.

Ha øynene på rett sted- Følg med på om du ser om flyeren er på vei ned. Ikke se på de andre gruppene, følg alltid med på din. Ser du at den andre basen eller backspotten ikke klarer med, si NED og gå fint ned.

Samarbeid- Cheerleading er en lagsport, ikke en individuell sport. Samarbeid med gruppa di og gjør stunts på deres måte. Følg selvfølgelig cheerleadingreglene, men det jeg mener er at hvis dere har en måte dere fungerer veldig bra på, som er innen disse reglene, gjør det.

Lykke til! :-)

Q- Noen bra tips?
Q- Flere tips på lager? 

 

CHEERLEADING- FLYER TIPS

Nå har vi en del flyere på Sveio Firecats. For at dere skal bli bedre, må dere selvfølgelig øve! Det samme gjelder meg, og alle andre som er flyer på andre lag, eller kunne tenkt seg å bli en. Kanskje det er mange som vil bli flyer på et lag, men bare noen kan få plassen? Da kan du garantert sikre deg en plass med disse tipsene!

Alltid vær glad og smil- Det beste er selvfølgelig å vise tenner. En flyer må alltid ha på seg et smil og vise at dette er gøy, ellers er det nesten sikkert at du ikke kan være flyer. Sporten skal være gøy, og skal inspirere andre!

For all del, hold deg stiv- Er du ikke stiv, så faller du. Det er ingen som vil bruke tiden sin på å se på at laget faller sammen. Faller du, fall fortsatt stivt. Ingen bøy i knærne, og stram alle muskler!

Lær deg å stole- Det å stole på folk er veldig viktig. En flyer må kunne stole på basene sine, du skal aldri vise at du er redd. Cheerleading for noen kan være veldig skummelt, i alle fall i begynnelsen. Hold kanskje øynene igjen og len deg bak til basene mens dere står vanlig, kanskje du lærer å stole på dem bedre da?
Ikke se ned, se opp- På et show eller en konkurranse, kan dere være enklest for de med sceneskrekk å bare se ned og ikke opp i publikum. Det er ikke bra! Dersom dette er veldig hardt for deg, følg med på en plass hele tiden. Bare se opp, ikke ned!

Vis at du er engasjert, med hele deg- Smil, blunk, vink, store grimaser, anything! Bare vis at du syns dette er gøy og at du engasjerer deg.

Strekk masse ut- Selvfølgelig, det finnes flyere som er stive. Men de som er myke, får en bedre plass. Strekk ut hver eneste dag. Øv deg opp til å klare fks. scorpion, heelstretch, bow and arrow, ..
Tål litt smerte- Nå mener jeg ikke at du skal skade deg selv for å tåle mer smerte. Men faller du og får vondt, get back on the horse! Er  det skummelt, prøv et litt enklere stunt. Vis at du ikke er redd for å falle og at du ikke gir opp.

Sett opp mål- Det syns i alle fall jeg virker veldig bra. Sier du til deg selv at du skal klare en Basket Toss and Toe Touch innen to måneder, så er det større sjanse for at du klarer det- og tør å gjøre nye ting.

Søk deg rundt- Surf på nettet! Finn forskjellige måter du kan bli bedre på, lær deg hvordan det er å være en flyer, se videoer, filmer, ...

Balanse er hemmeligheten- Ikke lenger en hemmelighet nå da. Øv deg på balanse på begge føttene, og på en fot. 

Hopp i det- Det er ofte skummelt å være den på toppen, den alle ser på. Faller du, har du feilet. Men det er ikke alltid din feil! Er det skummelt, javel, hopp i det! Men ikke gjør noe du ikke er klar for. Har du akkurat klart en vanlig prep, skal du for alle del ikke opp i å gjøre en scale i high rett etterpå. Stol på treneren din, h*n passer på og vet hva du kan klare.Lykke til! :-)

Q- Noen bra tips?
Q- Har du flere? 


 

INNKJØP FRA HELGA

På Lørdag var jeg på Amanda for å småshoppe litt. Der møtte jeg på Alicia, og vi gikk rundt i lag. Hadde ikke så veldig mye penger jeg da, så jeg fikk ikke kjøpt så veldig mye desverre. Men litt fikk jeg da! Her er det nye innkjøpet fra Lørdag:

 

Hvit genser: H&M - 149,-
Grønn genser: BIKBOK - 49,-
Øredobber: GLITTER - 19,-
Smykke: BIKBOK - 69,-
Fliseklemmer: BIKBOK - 29,-
Pelsvest: H&M - 199,-Q- NOE DU LIKTE?

PICTURES

 

 

FERDIG MED BLOGGPAUSEN

Jada. Da var bloggen endelig under oppussing! Blir veldig fort lei av å ha samme design for lenge, så nå fikk jeg byttet. Stian lager ny header til meg, woho! Han er skikkelig flink, så dere bør virkelig glede dere til å se den. Takk til deg, Stian :-) 
Jeg har savnet det å blogge en stund nå, egentlig helt siden bloggpause dag 1. Men nå har jeg fått tid til masse annet! Har blant annet fått tatt Trafikalt Grunnkurs. Var veldig godt å være ferdig med det altså. For dere som ikke har tatt det, så er det lurt å spare på litt tålmodighet. Syns to av dagene var ganske kjekke faktisk, da vi hadde førstehjelp og den siste kosedagen. Mange søte folk :-)
Resten var ærligtalt bånn kjedelig- men det er meg da! Jeg er virkelig ikke interessert i trafikk og sånne ting, forstår ikke en drit av det. Derfor var det veldig herlig å endelig bli ferdig med det. Ellers har jeg hatt meg en kjekk tur til Jørpeland med Karen, jobbet og fokusert litt på skole.
Så egentlig har det bare vært positivt med denne bloggpausen. Fikk gjort en del nyttig. Selv om det i samme slengen er drit og både miste lesere og å la være å blogge. Håper alle søtinger kommer tilbake så fort som overhodet mulig! Har fått laget noen innlegg om ulike cheerleading tips som dere kan glede dere til :-) Helst for de med litt cheerleadinginteresse da selvfølgelig. Men stay in touch, så kommer dere flere innlegg øyeblikk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q- Hva har du gjort i ferien da? 

 

 

BLOGGPAUSE

Jeg har ikke vært så veldig flink med å oppdatere bloggen i det siste, desverre. Er veldig sjeldent på pc'n, så jeg får ikke blogget. Har tid, men dersom jeg klarer å holde meg borte fra pc'n, gjør jeg det. Jeg har andre ting å ta meg til i blant. Nå er jeg veldig opptatt av trening, lage cheerleading planer, og lese og se videoer om cheerleading. Er ganske inni dette nå, og det interesserer meg veldig. Jeg og Karen har fått gjort veldig masse cheerstuff for Sveio Firecats nå, så vi har mye å trene for etter ferien! Må virkelig stå på hardt for å oppnå våre mål fra nå. Så planen er ekstremtrening framover, be ready alle Sveio Firecats deltakere! Dette interesserer meg en god del mer en bloggen akkurat nå, så jeg tar meg en ferie. Aner ikke hvor lenge, men kan ikke tenke meg det blir så lenge som en måned. Kanskje det bare blir en uke, får nesten bare se. Jeg håper ikke dere mister interessen for bloggen min for det. Husk at videre kan det være jeg oppdaterer en god del om laget vårt, og hvordan vi har blitt. Da blir det mer kjekke ting for meg å blogge om, og for dere å lese om. Dere får ha en fin høstferie videre, så blogges vi om ikke så lenge! :-)

 
 

CHEER KONKURRANSEN I BILDER
Denne konkurransen var virkelig verdt pengene! Jeg klarte å svi av over tusenlappen denne turen desverre. Men jeg bryr meg ikke! Jeg vet at hadde jeg latt vær å dratt, hadde jeg angret så ekstremt mye etterpå. Dette var virkelig en once in a lifetime- experience! Mange utrolige cheerleadere og masse inspirasjon. Pga. alt det syke de hadde å vise fram, ble jeg og Karen så gira at vi ble helt ferdige med Sveio Firecats sitt show. Dette blir bra!


Søte folk!

Q- Hva syns du?
Q- Inspirasjon?
 

NORGES FØRSTE CHEERLEADING KONKURRANSE

Ågurimalla så lyst jeg har å gå på denne konkurransen! Desverre så kan jeg ikke. Da blir det dagstur, og jeg har ikke penger dersom jeg må spare til moped. Skikkelig irriterende! Har litt lyst å drite i hele mopeden for denne konkurransen, men jeg kan ikke. Hadde vært så utrolig gøy å møtt så mange cheerleadere og sett hva de har å gi. Jeg er skikkelig mesunnelig på de som skal. Konkurransen skal holdes i Tastarustå i Stavanger nå på Lørdag (06.10.12) klokken 12.30 til 16.00. Anbefaler alle å gå!- Virkelig. Dette kommer til å bli en skikkelig opplevelse. Spesielt for de som allerede er cheerinterested.

 Ah. Seriøst. Får jeg med meg noen folk, tror jeg kanskje jeg bare hopper i det. #YOLO

*Vil minne alle på minikonkurransen jeg har gående HER.

Q- Skal du på denne konkurransen?

 

STIAN FIKSER HEADER

Nå er det påtide med ny header allerede. Har forandret meg på veldig kort tid, så jeg vil ha ny. Denne blir ikke så lenge denne heller da. Bli mer sånn midlertidig header. Stian har sagt at han skal lage header til meg når jeg har hatt photoshoot slik at jeg har nye bilder, men det har jeg ikke hatt enda. Så han lager nå en midlertidlig header med noenlunde greie bilder. Er ikke ferdig, men er øyeblikk under oppussing! Så lurer jeg bare på en ting. Skal jeg bytte design også til neste header, eller skal jeg ha det jeg har? Veldig usikker!

Blir en header med denne bildeserien.

Q- Skal jeg beholde designet når jeg får den nye headeren?

 

VET DU HVA DET MEST SØKTE PÅ GOOGLE ER?

Okei. Nå tenkte jeg å ha en liten minikonkurranse. Ikke noe stor premie eller noe, men bare for gøy! Litt info:

1. Finn ut hva det mest søkte på google er.
2. Blogg om konkurransen.
3. Kommenter at du er med.

Det er det dere må gjøre, enkelt og greit! Vinneren av konkurransen får standarpremien, som er reklamering. Jeg skriver en blogganmeldelse og publiserer det på facebooksiden min. Er ikke helt avklart når jeg trekker vinneren, men blir nok en ukes tid til :-)

 548129_445132148864109_1327124036_n_large

Q- Blir du med?

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits