HAR DU JULESTEMING ENDA?

Det har virkelig ikke jeg, desverre. Håper på å få den snart. Det er ikke lenge til jul i det hele tatt, så det begynner å bli påtide med litt herlig stemning. Vi har begynt å pynte til jul hjemme, vi kjøper inn mandariner, og snart er det klart for juleshopping! Kanskje jeg får julestemningen da? Satser på det! I mellomtiden kan vi alle høre på julemusikk og skrive ønskelister, det gir litt god stemning :-)

 

 

604097_358003220962625_853651430_n_large

Tumblr_mcxph8thsc1qhp0dyo1_400_large

Tumblr_mcteomi9jd1qak0odo1_500_large

 

Q- Har du julefølelsen?
Q- Gleder du deg til jul, som meg? 

KLARE FOR MEG IGJEN?

Jeg håper nå det! Jeg er hvertfall klar for å blogge igjen! Har ikke savnet det så mye faktisk etter at jeg startet denne bloggpausen som nå er ferdig, har vært litt herlig å ha èn ting mindre å tenke på. Men nå er jeg tilbake :-) Jeg tenkte jeg kunne starte med Ønskeliste-innlegg. Jula nærmer seg skikkelig nå, og det er påtide å tenke på julepresanger. Til familie og venner som kjøper til meg, er det bare til å rotte seg sammen å begynne å handle assa! tihi.

1. CHEERSTUFF FRA DRILLBUTIKKEN.NO

- RØDE, LANGE SOKKER, STÅR ''CHEER'' PÅ

- SHORTS MED ''CHEERLEADER' PÅ ROMPA

- ARMBÅND MED ''I LOVE CHEER''


2. NAVLEPIERCINGER 


3. FLATSKJERM- 42 TOMMER

 

4. CHEERBOWS I RØD, HVIT, SVART ELLER SØLV (SLØYFER)
 

5. PENGER
 

6. UGGS LYSEBRUNE, HØYE, STR.36
 

7. GAVEKORT PÅ MARKEDET ELLER AMANDA STORSENTER
 

8. PARFYME- BRITNEY SPEARS, MIDNIGHT
 

9. TRENINGSTIGHTS FRA H&M, XS
 

10. JEANS FRA GINA TRICOT MED GLIDELÅS NEDE, XS/XXS
 

11. SVART BOBLEVEST
 

12. KLOKKE- HVIT ØVERST: http://www.cmyk.as/produkter/klokker/?nggpage=7
 

13. FLEECEVEST- FAUSTA BRUN: http://www.mudy.no/gensere-og-cardigans/376-fleecevest-fausta-brun.html
 

14. RETTETANG, GHD, ROSA: http://www.billigerettetangnorge.com

15. REMINGTON STYLE WORKS RETTETANG, ROSA, LEFDAL
 

16. PLAYBOY SENGESETT, RØD/SVART/HVIT
 

17. STRAIGHT SEXY HAIR BESKYTTELSESSPRAY, FRISØREN

 

Kommer ikke på noe mer i farta som jeg ønsker meg, men jeg kan love dere at det er så mye mer. Kanskje jeg kaster inn på ting etterhvert.

Q- Hva ønsker du deg til jul?
 

 

 

JEG HAR DESVERRE IKKE TID

Som dere har merket lenge nå, har jeg vært dårlig med bloggingen min. Jeg har desverre ikke tid nå. Det er for mye som foregår. Jeg tror jeg skal ta meg en pause for å hvertfall ha èn mindre ting å tenke på. Behøver virkelig å ha tankene mine på meg selv litt nå. Det høres kanskje litt teit ut, men det er helt sant. Derfor tar jeg meg en pause en liten stund. Kommer tilbake om ikke så alt for lenge håper jeg! Jeg beklager virkelig!

770030-11-1333187841776_large

Tumblr_mdnhgmgfqb1riw3r7o1_500_large

 

HVA ER VITSEN MED LEKSEDRIT?

Det spørsmålet surrer i hodet mitt dagen lang, every single day. Jeg skjønner det bare ikke! Hva er egentlig vitsen med at vi skal slite oss ut på skolen, så slite oss enda mer ut når vi endelig kommer oss hjem hvor vi liksom skal kunne slappe av og ha litt fritid? Nei huffaemei, det burde ikke være lovlig engang spør du meg.

I dag har jeg, Emilie, Nina og Siv-Elisabeth jobbet med en undervisningstime vi skal ha på Torsdag. Vi har om religionen Bahai i RLE. Jeg trodde først når vi fikk vite om oppgaven at dette kom til å bli totalt drit, men det er faktisk ikke så galt hvis du tenker på det. Du får sette anmerkning på hvem som helst akkurat når du vil! Syns det høres så sykt kjekt ut jeg, har alltid hatt lyst å sette en anmerkning på noen, tihi :_ Har hvertfall greie planer for timen vår, så nå er det bare til å finne fram bøkene å øve litt ekstra for meg. WoopWoop!!Herligste guttungen på jord!

Q- Hva syns du om lekser?

 

SLEEPOVER

Ble ikke så kjedelig lørdagskveld som jeg forventa meg likevell! Kjære Alicia (ikke den dere har hørt om før, men en annen Alicia, haha) spurte meg om jeg ikke ville komme å overnatte hos henne i siste liten. Det sa jeg selvfølgelig ja til! Så jeg overnattet da deeer fra i går til i dag. Vi storkoste oss begge to. Gikk mest i snakking egentlig, er vell det vi jenter gjør? I hvertfall det vi gjorde! La oss i 5 tiden, sto opp igjen halv 10 for så å møte noen søtnoser. De var vi med en stund, så var det videre på Twilight! Guuu for en film. Var utrolig bra. For dem som enda ikke har sett den, anbefaler jeg den på det høyeste! Må se de første filmene først da, ellers blir det litt vanskelig å forstå. Liker veldig godt alle Twilight-filmene jeg! Kanskje jeg skal ta meg et Twilight-marathon? Hm, I think I will! Men ja, sleepoveren var kjempekoselig, mye latter og kos :-)

 

 

 

Q- Hva har din helg gått ut på?
Q- Liker du også Twilight-fimene? 

ALL BY MY OWN- NIGHT

Offamei! Jeg har ingen anelse på hva jeg skal finne på ikved. Skikkelig luksusproblem fakitisk. Hadde egentlig planer om å gå på kino på Twilight- Breaking Dawn Part 2, men den planen gikk rett i dass da ingen kunne være med. Så da møtte jeg Gk og noen folks i sentrum å hang der litt. Etter en liten stund med skjelving og hakking av tenner, ble jeg heldigvis hentet. Så da er det nå da. Jeg aner seriøst ikke hva jeg skal ta meg til utover kvelden. Kan ikke bare sitte her på pc'n hele kvelden, med mindre noen orker å skype. Jeg føler meg så enormt loner idag, hahaha! Er vell egentlig bare litt bra også da, får tatt igjen slaskingen etter ''hard'' jobbing på skolen. Får vell laste ned noen filmer eller noe sånt jeg da.

Ha en fin lørdagskveld alle festløver! Eller lonere som meg i kveld, woho.

Q- Hva går din kveld ut på?
Q- Borings-tips please? 

 

BURSDAGSKOS

I går gikk kvelden til bursdagskos til Susanne. Heldigvis var det ikke som alle andre bursdager hvor det er et stort dansegulv og musikk. Det er ikke det at jeg ikke syns det er gøy, men fy så jeg begynner å bli lei av det samme hver eneste bursdag. Denne var som i gamledager da vi var små og sprudlende. Sprudlende er vi vell alle enda egentlig. Susanne feirte bursdagen sin hjemme, eller i søsterens leilighet. Der satt vi en liten gjeng på 14 stk. å snakket og koste oss hele kvelden fra sju til tolvtiden. Vi fikk servert masse forskjellige godsaker og hadde forskjellige ''leker''. Vi er kanskje litt barnselige, men det er det vi er så unike med. Vår vennekrets er helt enormt syke! Altså, jeg mener det. Hadde du prøvd å vært med denne gjengen er hel dag, hadde du forstått hva jeg mente. Det er ingenting negativt i det, det er sånn vi liker oss. Vi hadde først nsp hvor vi fant ut en helt del ting vi ikke hadde en eneste anelse på. Veldig kjekt å få vite hverandres hemmeligheter og om privatlivet. Seinere hadde vi Pandora's Eske. For de som ikke vet hva det er, er det den leken de har i Paradise Hotel hvor alle skriver hver sine spørsmål på lapper og holder seg helt anonym. Det var utrolig gøy! Syns jeg fikk mange urettferdige spørsmål da, ble litt burned i går kveld. Men det er det som er morsomt, ikke sant? Neste gang blir det sikkert noen andre som blir like burned som jeg ble. Ellers snakket vi bare ut hele kvelden om alt mulig bullshit. Det var i alle fall den beste bursdagen jeg har vært med på på evigheter! 

En liten hilsen til Susanne er også nødvendig! Denne jenta er så ubeskrivelig herlig. Jeg vil fortelle deg hvor glad jeg faktisk er i deg, og at du betyr uendelig for meg. Jeg og Susanne har vært venner ganske så lenge, rundt 4 år eller noe. På disse årene har vi vært litt opp og ned når det gjelder kontakten, men nå tror jeg den kommer opp igjen. Det føles i hvertfall veldig godt å ha henne ved din side- alltid. Jeg vil fortelle deg, Susanne, jeg er alltid her for deg. Uansett hva, uansett hvor og uansett når. Å se deg glad, gjør også meg glad. Å se deg lei, gjør desverre også meg lei. Blir veldig fort påvirket av de du virkelig bryr deg om. Håper du hadde en fantastisk bursdagsfeiring i går, det fortjener du virkelig. Jeg er superduuuper glad deg, og det vil jeg alltid forbli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UBEVISST PAUSE

For å være helt ærlig, har jeg helt glemt ut at jeg har en blogg å ta vare på. Jeg har en del annet å tenke på og å gjøre for tiden, så jeg glemmer meg helt ut. Men har jeg ikke tid, så har jeg rett og slett ikke tid! I helga fikk jeg meg en jørpelandstur, noe som var veeeldig gøy. Herlig å møte venner og familie igjen, og å bli kjent med nye mennesker. Ellers har jeg vell gjort det vanlige- skole, skole, skole, fritid, cheerleading og skole. Jeg er på pc'n kun om kvelden daglig, og da er det somregel ikke stort lenger enn 1-3 timer, og da bruker jeg all tiden på facebook, lesing, musikk og videoer. Jeg beklager meg for dårlig blogging, men sånn er det når jeg har en del å ta meg av! :-)

Jeg er så utrolig sexy når jeg pusser tennene. Seriøst.

Q- Hva har dine dager gått ut på i det siste?

VELDIG STOLT BESTEVENN

Har hatt litt lyst å skrive et lite ''skryteinnlegg'' av en av mine bestevenner en stund nå. Nå har jeg endelig tid til det, så here we go! Innlegget er ment for Brynjar Birkeland. En del av dere som leser bloggen nå, vet helt sikkert hvem han er. Jeg er utrolig stolt av å få være en av dine bestevenner, Brynjar! Både for hvilken god venn du er, men også du og dine kjære skills, haha. Denne gutten har så utrolig mange talenter som virkelig vil få han langt i livet.

Han er spesielt flink til å skate. Jeg visste han var god, men ikke at han var så god som han er. Brynjar vant nettopp en skatekonkurranse til og med! Det er ganske stort det faktisk. Det eneste denne gutten mangler nå, er en sponsor. Det er store selskap som har han i kikkerten, så jeg tviler på at det er lenge igjen til han blir skikkelig oppdaget. Skating betyr så mye for denne gutten! Han elsker det med hele hjertet, det er jeg hundre prosent sikker på.

Vennskapet vårt... Det er helt ubeskrivelig! Vi snakker om alt mulig, vi stoler fullt ut på hverandre og vi har det alltid gøy. Kommer ikke på en eneste krangel vi har hatt. Somregel er vi enige om alt egentlig. Vi hjelper hverandre når vi ser at den andre sliter. Det gjør vell alle gode venner, men måtte føye til at vi gjør det. Vi kan fortelle hverandre at vi elsker hverandre, for det gjør vi- men ikke på en kjærestemåte. Vi kan si at vi elsker hverandre mer enn noe annet, uten at vi missforstår hverandre.

Pointet med dette innlegget er egentlig for å prøve å vise Brynjar det jeg kan at jeg er utrolig glad og takknemlig for å ha han i mitt liv. Jeg er utrolig glad i deg, Brynjar! Det håper jeg du vet. 

 

Søøøten ♥

Q- Har du en venn du er ubeskrivelig takknemlig for?

TIDLIG HELG, WOOPWOOP

Nei, helga mi starter ikke i dag, men i morgen! Det skal bli så utrolig herlig med langhelg igjen nå. Får tid til så mye mer enn du gjør på en vanlig helg. Jeg har allerede planlagt hele langhelga mi fullt ut, all booked! I morgen starter jeg langhelga med kino med en kompis. Så på Fredag er det trening, noe som alltid er like gøy! Så reiser jeg ned til Jørpeland etter treningen på kvelden. Da er det kveld når jeg kommer ned, så jeg blir nok bare inne å jentesnakker med storesøster. På Lørdag skal jeg tidlig opp for tilbringe dagen hos en venn i Stavanger. Har ingen peling på når jeg er hjemme, men forhåpentligvis får jeg vært litt med mamma på Lørdag også. Hvis ikke, kommer Søndagen også! Reiser nok hjem igjen i firetiden, så jeg har ikke allverdens tid da desverre. Skal ha litt tid med Lissi også på Søndag. Kanskje jeg kan være hos mamma to timer eller noe sånt, så kan jeg møte Lissi etterpå. Er jeg heldig, gidder hun å følge meg med bussen. *SMISKSMISK*

Da var det tid for å være litt aktiv. CHEERLEADINGTRENING, woho!

Q- Hvordan blir din helg?

 

HAUGALAND VGS- HELSE OG OPPVEKST

Fikk beskjed for en god stund siden hvor vi kom inn på disse Vgs-dagene, men jeg har selvfølgelig glemt helt ut tidene vi skal. Heldigvis fikk jeg beskjed igjen i dag om at det var allerede i morgen! Så jada, i morgen skal jeg på Haugaland Vgs- Helse og Oppvekst. Tror det skal vi veldig gøy! Eneste minusen er at bussen går fra sentrum her i sjutiden, som vil si at jeg må gå hjemmefra halvsju. Og da må jeg sørenmeg stå opp halv fem! Jeg kommer garantert til å forsove meg, I just know it. Klarer såvidt å rekke skolen her, som starter halv ni. Gu, dette skal bli hardt!

Den kjære, søte kassetv'n dere ser her, det er babyen min. True love ...

Q- Har du hatt dine vgs-dager?
Q- Hvor skal/var du? 

BILDREDRYSS- OLD TIMES

Gikk gjennom hardisken, og der fant jeg a hole lot gamle bilder!

Offda. Beklager store og små bilder, men noen er picasabilder. Har en hel haug som jeg sitter å ser på nå, men legger ikke ut flere. Syns jeg har flauet meg nok ut med bildene som er.

Q- Har du minnebilder?
 

GO GO SLASKEDAG

Trodde aldri jeg skulle si det, men nå er det endelig Søndag! Det skal bli så herig med en hel dag slasking foran pc'n. Har tid til ting jeg aldri ellers har tid til. Tenkte jeg skulle sitte foran pc'n helt til kvelden med musikk. Tar nok en pause, og da skal jeg lage ny sang med både teksten og pianoet, woho! Lagde sanger omtrent hver eneste dag før, men nå har jeg nesten aldri tid lenger. Det er veldig synd, for jeg liker det veldig godt egentlig. Får ut alt du tenker på på et papir :-) Så skal jeg nok fikse og trikse med neglene mine. Har også et kåseri som skal framføre i morgen som jeg må jobbe med. Hater virkelig dette kåseridritet vi holder på med nå, ahh. Blir veldig herlig med en hel dag uten sminke også! Det skal nok være det beste med denne dagen. Slippe å ta på sminke, og slippe å ta av sminken igjen.

 

Ha en flott Søndag alle sammen!

Q- Hva skal du gjøre i dag?

GLADFØLELSEN

Da sitter jeg her med en skikkelig herlig magefølelse! Det er så deilig. Kan ikke helt forklare hvorfor og å sette ord på det. Jeg er bare veldig glad! Det er kjempebra da, føles ukjent. Ikke det at jeg er sur og deppa, men det er bare så herlig å ha den følelsen av at alt kommer til å ordne seg og å ha tro på det. Det å vite at du har et langt liv foran deg, og at du er glad for det livet du har.- Det er hvertfall sånn jeg føler meg i dag. 

Håper alle har hatt en kjekk start på helga! Ha en god helg videre :-)

Q- Kjenner du følelsen?
Q- Hva har du gjort i dag? 

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits