ØNSKELISTE TIL JUL 2013

 

          Generelt rosa stuff, klær, sko, tilbehør, ...

 


Boy London, sminke, Samsung Galaxy s4 eller Note, uggs, hair extensions 60cm 200g- platina, ...


Hvite, lyserosa, eller grå tilbehør til rommet, kjøkkenting.


Cheersaker, hjemmestudio og skolesaker.

Q- Hva ønsker du deg til jul?

 

INNKJØP FRA NORWEGIAN OPEN, OSLO

Treningssett fra Drillbutikken, 200kr pr. del.

Treningssett fra Drillbutikken, 200kr pr. del.

"Coach" og "Flyer" shorts fra Sefa, 359kr.

Sløyfer fra Happycheerbows, 150kr pr. stk.

Tre par sett med sokker fra Drillbutikken, 60kr pr. sett. Har også i blå.

Sports bh fra Drillbutikken, uglydig pris pga. en liten ødeleggelse. Absolutt ikke Drillbutikken sin feil, de er best- uansett.Sokker fra Drillbutikken, 60kr.

SKOLEKOS

Hellåå!

Da har vi gått inn i enda en ny uke. Er dere klare for full skole og arbeid? Det er jeg, faktisk. I dag er det skole og jobb, trening i morgen og onsdag, jobb igjen på torsdag, så er det allerede helg igjen på fredag. Det går så ekstremt fort. I dag er det også bare 29 dager igjen til julaften! Det vil si tre uker til juleferie, tre uker til England på meg. Men først av alt, vi har skole å komme oss gjennom. Jeg hadde min første hele uke på skolen forrige uke, jeg er alltid borte en dag i uken. I tillegg rakk jeg treningen på skolen for det meste, og jeg rakk også bussen i dag. Hører dere hvor flink jeg har vært de siste dagene? Jeg er hvertfall stolt.Bildene fra kameraet vil fortsatt ikke overføres, det er derfor jeg ikke har blogget.

Er dere klare for ferie, snø og jul?

HEKTISKE TIDER UTEN INTERNETT

Helloo!

Helt siden jeg kom hjem fra Oslo på søndag, har det vært helt hektisk og internetten på garasjeloftet har shuttet ned. Jeg prøver å få det til å funke igjen selvfølgelig, men jeg får bruke skoletiden jeg har på å blogge til det er oppe å går igjen. Det eneste problemet da er at jeg ikke har bilder fra kameraet. Jeg får bruke det jeg har for nå!

Så var det til Norwegian Open... Det var helt fantastisk!!! Som dere vet, var jeg ikke med å konkurrerte, jeg jobbet. Men jeg fikk sett og snakket med flere hundre cheerleadere, og fikk oppleve skikkelig cheerverden igjen! Helga ga meg så utrolig mye inspirasjon til Firecats, så nå skjer det virkelig. Jeg fikk også handlet en god del som jeg ikke klarer å få inn på macen, men jeg fortsetter å prøve helt til jeg får det til. Ble veldig slitne allesammen etter lange dager med jobbing, musikk og mange folk, men det var fortsatt gøy. Nå er jeg helt inne på cheerleading igjen, og er klar for å sette Firecats på matta!Innkjøpsbilder kommer ganske snart!

NÅR JEG GÅR GJENNOM HARDISKEN

Må bare få si mine første ord: HA-HA-HA! Jeg har nettopp gått gjennom hardisken med alle gamle bilder fra 2005 og oppover på. Veldig morsomt å se på! Forandingene av meg bare fra ett år tilbake til nå, er syke. Tror ikke jeg tør å legge ut bilder av andre nå, ikke de gamle, da bør jeg spør først. Så jeg legger ut forandringene av meg, se og le!


 

 

 

OSLO, BBY

I morgen har jeg fått fri fra skolen for å ta tidlig fly til Oslo. Jeg reiser alene med fly for første gang i mitt liv, så nå er jeg veldig spent på hvordan jeg skal klare meg på flyplassen! Flyplassen her på Karmøy er ikke noe å skryte av, men Gardemoen derimot, der skal jeg lande. Heldigvis har jeg en hyggelig fyr som skal møte meg og ta tog dit vi skal med meg. Vi skal møte Margot og min herlige venn, Alicia, som jeg ikke har sett på evigheter etter hun flyttet til Kristiansand.

Dere lurer sikkert på hva jeg skal til Oslo å gjøre? Jeg skal være med å jobbe på en cheerleading konkurranse som heter Norwegian Open i Lillestrøm. Eller, jeg tror det er i Lillestrøm. Jeg er dritdårlig på steder, så jeg kaller bare alt Oslo, enkelt og greit. Skulle gjerne deltatt på denne konkurransen med laget selv, men det er vi nok desverre ikke klare for enda. Men ikke vent for lenge, snart er vi på matta! Faktisk så skal laget opptrè på Bømlo nå på lørdag mens jeg er borte. Utrolig skummelt med tanke på at jeg har 0 kontroll over hva som skjer når jeg er flere timer unna, men jeg stoler på vår nye kaptein, Sara. Og heldigvis er Daddy med, og han fikser det som trengs. I tillegg er det messe på HTG som jeg skulle vært på, men det går jeg også glipp av- men det trenger ikke dere! Er du 10klassing som er usikker på vgs, stikk innom! Både messen på HTG og showet på Bømlo er på lørdags formiddag.Blir mest sannsynlig ikke blogging i helga siden laget skal ha macen, men jeg skal prøve å fikse noe. Kos dere i helgen da, folkens! Speaks.

OM JEG LIKER Å SOVE?

Helga mi har rett og slett vært ekstremt rolig. Det har vært herlig etter bare helger med stas og vas tidligere! På fredag sovnet jeg på bussen og sov skikkelig om natta, på lørdag duppet jeg av hele dagen omtrent, sovnet klokken 6 og våknet igjen, under filmen vi så, så sovnet jeg igjen på bussen i dag, og er klar for senga allerede nå. Jeg er ikke noe sovemonster, jeg? Kan ikke tro hvorfor folk sier det.

Selv om jeg føler jeg har sovet mesteparten av helga, eller hvertfall vært i soveland, har jeg hatt en koselig helg sammen med mamma, lillesøster og plasticdad. Og en liten svipptur innom storesøss. Det er ganske herlig å bare sitte inne å være usosial til tider, vi alle har godt av det!

Godnatt mine søte!

LATELY

Hei, mine søte!

Åh gud, det har skjedd mye siden sist. Jeg har vært borti forhold igjen, blitt singel igjen, flyttet ut på garasjeloftet, vurdert å droppe ut av skolen, fått flere nye venner, ... Som dere ser, har mye skjedd på kort tid. Ikke mye negatvit, alt vil jeg egentlig si er positivt. Men jeg har vært opp og ned med tanken på å starte å blogge igjen. Nå sitter jeg syk uten planer med det første, så jeg tenkte dette var det rette tidspunktet å publisere et innlegg. Planen for bloggen min nå, det er å bare blogge når det passer meg. Ikke noe hver dag om jeg ikke har tid, men så ofte jeg har tiden til det.

Ikveld blir det avreise til Jørpeland på meg, noe som skal bli veldig herlig. Jeg har brukt altfor lite tid sammen med familien min i det siste, så denne helga skal gå ut på familie, og bare familie! Klarer jeg å finne kamera mitt, tar jeg det selvfølgelig med på turen. Om ikke, får vi bare se hvordan det blir med bloggingen i helga.

Jeg får håpe det blir blogging på meg framover, dette er noe jeg har savnet ekstremt mye. Ha en flott fredag allesammen, og god helg!


Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits