SPØRSMÅLSRUNDEN- DEL 4

 

SONG OVER THE NIGHT

Her om dagen, i går eller på torsdag, lagde jeg ny sang med både tekst og piano. Ble først fornøyd, men fant ut av at jeg måtte få opp tempoet litt! De fleste sangene jeg lager, blir somregel  ''trege'', fordi det er mye lettere å spille til da. Denne sangen vil jeg skal være ekstra spesiell, så jeg skal prøve det jeg kan å pimpe tempoet litt å gjør den litt mer glad. Planen er å bli ferdig i kveld eller over natta om jeg så må sitte oppe til i morgen. Så her sitter jeg da med pc'n, iPoden, pianoet og fantasien. Wish me luck!
Q- Liker du å spille piano?
Q- Lager du sanger? 

BUTTERFLIES

Har dere kjent den følelsen av sommerfulger i magen? Da du ikke klarer å stoppe å smile? Eller når du kjenner det er noe som gjør der overlykkelig? Vel, den følelsen har jeg nå. Selv om jeg egentlig burde være sur, lei eller ikke føle det slik akkurat nå som jeg har husarrest, har jeg framdeles den følelsen. Jeg skriver ikke denne gang hva eller hvem som gjør meg så utrolig glad nå, kanskje dette kommer til å bli nevnt senere på bloggen hvor jeg skriver alt. Denne gang får det holde med hvordan jeg føler det. Det er ganske lett å skrive ned her på bloggen hvordan jeg føler meg, derfor jeg gjør det nå. Jeg sitter her inndpå rommet og klarer fortsatt ikke å slutte å smile. Det gjør vondt, blir trøtt av all smilingen. Men det gjør ikke noe, jeg vet det er av en veldig bra grunn. Jeg har en liten tankegang hvor jeg mener og tror ting kommer til å ordne seg. Jeg føler meg trygg. Har før sagt at jeg føler meg trygg og er glad, men denne gang er det noe mer. Skuldrene mine har senket seg, og jeg tar det med ro. Jeg føler meg lettet. Denne gang var det kanskje ikke så veldig enkelt å utrykke meg, for jeg klarer ikke selv å sette ord på denne følelsen. Glad, lettet, trygg, positiv, verdifull, heldig, spesiell, alt i ett vil jeg si. Kanskje den perfekte julegaven kom fram litt for sent, rett etter jula? 

Q- Følt det slik før?

SPØRSMÅLSRUNDEN- DEL 3

 

SPØRSMÅLSRUNDEN- DEL 2

 

OUTFIT 25.12.2012

Som sagt på video, kan jeg begynne med outfits her på bloggen. Jeg har ikke alltid like bra klesdag, men da får dere bare føle med meg om jeg har det en dag. I dag gikk jeg egentlig med andre klær, men tok null bilder av dem før jeg byttet. Derfor får dere se outfitet fra kvelden.

Genser (julepresang fra Angii til Angelica): Gina Tricot, 129,-
Bukse: Jallajalla Tyrka, ukjent pris.
Klokke (julepresang fra oldemor): CMYK, ukjent pris.Q- Hva syns du om dagens antrekk?

BILDEDRYSS- 24 OG 25

24.12.2012Meget fornøyd over julepresanget han fikk av bestekompisen. Ånei.

 

 

25.12.2012

Størstemann (i dongribukse): Jeg vinner! Jeg vinner! Dere ser jo hvem som er underst.Veldig fornøyd minstemann som får sitte med begge de store.


JUL I SVEIO

I dag er det julaften, folkens! For meg har det gått alt for fort, er ikke ferdig med alle julepresangene engang. Har aldri blitt ferdig i tide før heller tror jeg, mehe. Jeg har bodd i Sveio snart 6 år, og merkelig nok, har jeg aldri i mitt liv feirt julaften her oppe. Jeg ferier egentlig annenhvert år hos mamma og pappa, slik som mine andre helsøsken gjør. I år feirer jeg og ene broren min i Sveio her med sveiobu-familien, men storesøster og storebror nr.2 feirer på Jørpeland hos jørpissene. Litt trist å ikke ferie jul samlet, men det går som det går! Snakkes over telefonen vett'ere :-)
Julen her i Sveio kommer til å bli feiret sammen med oss i huset, broren til stemor og familien hans, og foreldrene til stemor i år. Jeg har aldri feirt sammen med den familien, så dette kommer nok til å bli stas. Jeg, lillesøster og storebror skal i kirken klokken fire i dag, en liten tradisjon spør du meg. Der får jeg sagt god jul til alle kjente jeg møter på. Etter kirkebesøket, får vi besøk engang i tid, så blir det kos med pinnekjøtt og julepresanger! Syns kvelden høres veldig gøy ut jeg :-) Gleder meg fortsatt som en liten 6-åring til å få åpne mine presanger, meeeheh.
Bilder av kvelden kan ikke komme før jeg tar dem, så de kommer enten ut i kveld eller i morgen en gang. Derfor tilføyer jeg noen søte julebilder!

 294827fe4d2d11e284c322000a1fbca9_7_large

Trgcfx_50d744d29606ee5a7de4fc84_large

Tatt i dag.

God jul allesammen! Håper dere alle får en super kveld :-)

SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1/3

OUTFIT- SCHOOLPROMOg min søte date, ble min utrolige venn Brynjar Birkeland!

Q- Syns?
Q- Hvordan så du ut på skoleballet? 

RED ROSE

Slik gikk det ja jeg øvde på matten, tehh.

VIRKELIG IKKE MITT ØNSKE

Siden det nærmer seg juleferie allerede nå, er det tid for ny muntlig prøve-eksamen. Jehu .. Jeg krysset både hender og føtter på at jeg ikke skulle komme opp i spansk eller matte, siden det er helt forferdelige fag når det gjelder muntlig. Vi gikk opp gruppevis å fikk vite hva vi kom opp i, og oppgaven vi skulle få. Jeg var drit nervøs der jeg sto å holdt Åshild i handa i vente på å få vite hva jeg kom opp i. Og vet dere hva? Jeg kom opp i matte! Ja, egentlig er jeg litt flink i matte om jeg gidder, får det fint til. Men muntlig? Naha! Jeg klarer ikke å forklare meg på noe vis. Jeg forstår nesten alt i matte, untatt måling og slikt. Så selvfølgelig satte læreren min meg opp på måling. Love my life, heh. Så nå sitter jeg her i vente på å bli oppmuntret til å finne fram bøkene mine, noe som ikke funker hos meg. Derfor endte jeg opp her, tihi. Prøven er allerede i morgen, og jeg er selvfølgelig først opp av alle. Just my luck.

 

 
Blir så deprimert.

Q- Like math?

 

BALLSKOQ- Syns?

THREE MORE TO GO

Da er jeg nesten ferdig med alle julepresangene for i år! Har ikke vært på flere enn to juleshoppinger i år, men tar den tredje på mandag ser det ut som. Har prøvd å kutte ned på alle presangene jeg skal kjøpe, så jeg kjøper ikke til flere enn 15 stk. i år. Tidligere har jeg kjøpt til flere venner og besteforeldre, men i år lar jeg noen være, og resten gir jeg over til foreldre. Er ikke støkkrik, desverre. I dag gikk jeg å vandret med Alicia på både Oasen S. og Amanda S. flere timer. Fikk kjøpt 5-6 julegaver, ballsko og bolero til kun 2000,- eller noe! Det er faktisk ganske billig i og med at jeg fikk kjøpt så mye. Nå har jeg bare tre igjen, så er jeg klar for jul jeg også!

486222_468983139819961_1011778545_n_large

Tumblr_metrlyscj61qebenwo1_500_large

Tumblr_me0o14mric1rr67fmo1_500_large

Neste år... da skal jeg få meg et lite hvitt juletrè som jeg skal spraye rosa. Can't wait!!

Q- Er du ferdig med alle julepresangene?
Q- Klar for julaften? 

FIRECATS CHEERLEADING 12.12.12

Dette laget startet for kun fire måneder siden, 29.august 2012. Noen har gått siden, andre har begynt nå i siste liten. Det vil si at noen få har trent fire måneder, mens andre har trent 1-2 måneder. Og dette er en del av hva vi nå kan. Jeg er veldig stolt over oppgangen Sveio Firecats har gjort, og utrolig stolt over å si at disse er mine og min besteveninne sine jenter!

 Q- Hva syns du?

I WONT GIVE UP

Tumblr_mem7y3gdue1rjys8eo1_500_large

Tumblr_m92kkchvyw1qgf7w4o1_500_large

Black-and-white-couple-i-love-you-life-love-favim.com-345041_large

Tumblr_lcgwrfnhow1qbi4myo1_500_large

fucking words.

FERDIG MED ALL MATTEN FOR I ÅR

DEN FØLELSEN. Jeeez! Jeg er ferdig med all matten for 2012, så nå er det bare til å slappe av på skolen fram til 2013. Høres skikkelig lenge ut, haha. Men neida, er ikke så lenge til jul, nyttår og alt det der. I steden for matte, blir det naturfag framover, noe som gjør at jeg kan slappe sååå mye mer av enn matte. Jeg er faktisk ikke så drita dårlig i matte egentlig, helt greit snitt. Men det er bare så kjedelig å måtte tenke og gruble på unødvendige ting, når jeg har nok med å tenke hva jeg gjorde timen før. Vi måtte selvfølgelig avslutte ''matteperioden'' med en skikkelig hard mattetentamen i dag. Var nok den vanskeligste jeg har vært med på noensinne. Håper det gikk greit! Godt med følelsen jeg har igjen nå da, 0 matte. Fikk ikke øvd så alt for masse, men kanskje pittelitt. Ikke nok hvertfall! Nina overnattet her i går slik at vi både kunne være i lag oss to, og vi kunne øve i lag. Det var kos, veldig gøy, og omtrent null øving. U know us.

Q- Har du hatt mattetentamen enda?
Q- Hva syns du om matte? 

PRØVER MEG PÅ NY SPØRSMÅLSRUNDE

Det er alltid folk som lurer på noe. Når jeg er innom blogger og slikt, stiller jeg alltid meg selv hundre forskjellige spørsmål om alt mulig, haha. Kanskje dere har noen spørsmål til meg? Har veldig lyst å svare på video denne gang, så jeg skal prøve å gjøre det. Er ikke sikkert det går, kamera mitt er i koma omtrent annenhver dag, desverre. Kan prøve å enten filme med pc'n, og få dårlig kvalitet, eller låne et kamera. Ellers svarer jeg ved å skrive både spørsmål og svar som vanlig. Vi får nesten bare se!

Missu, princess ♥

Q- Har du noe du alltid har lurt på?
Q- Any questions? 

EXTENSIONS FROM LUXHAIR

For noen uker siden bestilte jeg meg nye extensions. Om du bruker det ofte, skal du egentlig bytte det ut hver andre måned har jeg hørt. Jeg har nå hatt mitt mye lenger enn to måneder, så det var virkelig på tide å kjøpe meg nye. Jeg bruker dem ikke hver dag, men det begynner å bli oftere og oftere nå desverre. Skal prøve å ikke bruke dem så veldig ofte, mister så utrolig mye mer hår enn vanlig da, og det suger! De forrige extensionsene mine, var 60 eller 65 cm, men jeg klippet dem litt. Det ble litt langt på meg i og med at jeg ikke er den høyeste personen i Norge. De nye tror jeg er 50cm om jeg ikke husker helt feil, så kanskje de ser litt mer ekte ut på meg. Jeg var smart nok til å kjøpe kun èn pakke, så håret blir nok litt tynt, skikkelig drit. Men det skal nok holde håper jeg. Har ikke prøvd dem enda, orker ikke å gjøre det før jeg faktisk skal bruke dem til noe litt mer spesielt enn en søndag-slaskedag. Jeg kan hvertfall skryte av kvaliteten til Luxhair, men jeg kan virkelig ikke skryte av sendingen deres. Tok tre uker før de kom fram, og jeg har ikke tålmodighet, jeeez.

Q- Har du prøvd extensions fra Luxhair?
Q- Har du extensions? 

BARNEVAKT KOS

Jeg har ikke nevnt et på bloggen her tidligere, men jeg har på en måte blitt barnepasser igjen til en helt uimotståelig liten gutt! Nydelige øyne, glad og blid, rett og slett til å spise opp. Kommer nok ikke til å være sånn barnepike som før, blir bare barnevakter noen ganger på kveldene liksom. Første barnepass var i går kveld, og jeg hadde med meg Karen. Han sov allerede desverre, men Karen fikk sett ham da. Hun syns også han var så herlig som jeg hadde beskrevet han tidligere. Seriøst, dere skulle bare visst hvor herlig denne guttungen faktisk er. To år gammel liten gutt, ååååh! Jeg og Karen holdt faktisk på med negler hele kvelden. Gjorde ingenting annet enn girltalk og manikyr, men det var fortsatt dritgøy. Etter kvelden, sov hun over hos meg, noe som også var koselig. Som vanlig, fikk vi oss ikke i sengs før 5-6 tiden, wihu. Sto opp igjen i ellevetiden eller noe, så vi fikk litt søvn da heldigvis.

Q- Hva gikk din fredagskveld ut på?
Q- Liker du å passe unger? 

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits