STARTEN AV ENGLANDSTUREN

Hei på dere!

Som dere vet, har jeg ikke blogget siden jeg ankom England. Vi har ikke hatt internett i hus før nå, that's why. Men nå er jeg på bloggfoten igjen, hvertfall for i dag! Ligger godt under dyna og faktisk slapper av for èn gangs skyld. Vi har vært oppegående hele turen, så jeg ser fram til en dag hvor jeg bare slapper av uten sminke og dyll.

Vi kom fram 22.desember, rett før julaften, på kvelden. Allerede da skulle vi møte på alle slektninger og mennesker. 24.desember var jeg helt klar for å feire jul, men det skulle vi alldeles ikke, julaften er ikke før 25.desember her. På julaften løp jeg og lillesøster ned til juletreèt og åpnet alle gavene i pysjamas sammen med plasticdad, mamma og nanna. Nanna er bestemor for dere som ikke vet det. Jeg ble utrolig overrasket over alle presangene jeg fikk! Jeg hadde absolutt ingen forventninger om å få noe særlig her siden jeg ikke kjenner så mange, men jeg fikk mer enn nok.

Utenom julaften, har vi vell shoppet for det meste. Jeg kan huske tre hele dager med shopping, kanskje fire om jeg ikke husker helt feil. Jeg har ikke brukt så alt for mye penger, men det er så ekstremt billig her at jeg har shoppet meg gal! Bilder av alt det nye får dere når jeg kommer hjem, vil ta alt i samme slengen, og jeg skal helt sikkert shoppe mer.

Ting er veldig annerledes her, syns jeg. Mer som en film kanskje? Vi har også vært på danseframvisning og teater/musikal. Danseframvisningen må jeg si var veldig underground-streetdance-aktig.

Jeg har også vært med Millie ut å møte alle vennene hennes, som var utrolig koselige. Masse musikk, dansing og latter, jeg elsker det! Enkelt og greit, jeg har det helt konge her! Jeg må si at jeg savner normale dager med cheerleading, familie og venner, men jeg er ikke klar for å komme tilbake helt enda.
Jeg håper dere alle har hatt en like herlig juleferie som meg, kos dere masse videre!

LAST FRIDAY NIGHT

Hei!

I går kom jeg meg til Lissi raskere enn jeg kunne tenke meg, det er trossalt meg. Men jeg kom tidlig, flere timer for tidlig. Så vi fikk god tid til å jålle oss opp til julebord med noen jenteveninner på Åkra. Det ble mye dansing, karaokesynging, musikk og latter. Kjolene var på og humøret på topp, en superduper kveld!

I dag kom jeg meg til mamma og familien, noe jeg hadde store problemer med. Jeg visste de skulle flytte, men visste jeg hvor til? Nei. Til slutt kom jeg fram, og her sitter jeg nå fornøyd og glad etter å ha åpnet flere julegaver fra familie på Jørpeland. Har enda ikke fått åpnet alt, så jeg har enda mer å glede meg til etter reisen.

JEG ER FULL KLAR OVER DEN IRRITERENDE KVALITETEN PÅ DISSE BILDENE! Fyttigrisen, men jeg orker ikke å ta nye, beklager.


PAKKET OG KLAR, TROR JEG

Nå er jeg usikker. Er jeg klar til å reise til Åkra i morgen, Jørpeland på lørdag og England på søndag? Har jeg pakket alt jeg trenger helt fram til neste år? Gurimalla, det skal ikke være lett å pakke! Jeg må jo også ha plass til shoppingrundene, og som kofferten er nå, ser det ikke ut til at jeg trenger en eneste krone å bruke i England. Men jeg skal alltid få det til, det gjør jeg! Har for det meste pakket med finklær med tanke på jula og nyttår, trenger også flere alternativer, så selvsagt har jeg veldig mye pakket med. Jeg er veldig spent både på å se alle folkene igjen og å få feire jul og nyttår helt annerledes enn jeg noengang har gjort tidligere. Det skal bli morsomt!

Jeg fikk også gave av Daniela i dag. Kan jeg åpne den nå? spurte jeg henne på bussen mens jeg rev opp papiret. Fikk ikke noe svar, jeg bare måtte. Så jeg fikk to par deilige sokker og vippetang! Woopwoop, thank you, love.

Jeg bare skryte av de søte juleskona jeg skal ha på meg. Jeg elsker dem! Brukte de på forrige juleball også, wops, men det gjør ikke noe.
Ha en fantastisk kveld videre!

MIN LILLE HULE

Hei!

I dag er jeg hjemme fra skolen, igjen. Jeg er ikke syk, men kroppen min fungerer virkelig ikke som den skal akkuratt nå. Hele kroppen min skjelver, og det å kle meg er til og med hardt. Det er helt sikkert bare et tegn på at kroppen min er sliten! Jeg la meg tidlig i går kveld, og sto opp i tolvtiden. Kom meg rett inn og fikk laget meg en herlig cappuccino, åpnet kalendergaven min, og kom meg rett inn i hulen min igjen. Så her kommer jeg til å tilbringe dagen min! Woopwoop.

Bildene blir ganske mørke og merkelige for tiden, jeg prøver å innstille det slik at det blir bra, men jeg må nok lære meg enda litt mer med det, ser jeg.

Ha en fin dag videre!

TIL EN FORANDRING

Heisann!

Til en forandring i dag, har jeg tenkt å øve på prøve til i morgen. Ikke bare det, men jeg er allerede i sengs, ingenting mer å gjøre for ikveld, alt er unnagjort. Det føles så herlig å kunne skrive det! Jeg er ferdig for dagen, kobler ut og kobler inn på skolemodus. Har ikke startet helt enda, men jeg kjenner at jeg kommer til å klare å lese på stoffet uten at det klikker for meg i dag.Godnatt allesammen!

BILDEDRYSS FRA HELGA


 

STUPKLAR

Hei på dere!

Som sagt, fredagen min foregikk innendørs, alene. Gudamei, det har vært herlig! Jeg er faktisk min egen bestevenn, ærligtalt. Jeg har fått gjort veldig mye nyttig i dag - pyntet juletrè, ryddet hele rommet, farget håret og det nye extensionet, pakket inn 40 presanger, vært flink hos legen og fått gjort en hel haug med ærender. Så jeg vil si jeg er temmelig klar for å fikse meg med lysere og lengre hår, heie på basketballkamp med cheergirlsa og til slutt stæsje meg opp igjen til julekos sammen med mine herlige veninner!

Hva er dine planer for helga?

ALTFOR GODT MED HELG

Jeg kjenner det på med at det er helg i dag altså! Ikke helt enda, men jeg skal bare på skolen 3 timer i dag, så jeg har på en måte helg nå. Nå sitter jeg inne å fikser og tikser meg litt. Jeg og daddy skal snart kjøre, først til legen, så til skolen. Endelig skal jeg få sjekket hvorfor jeg blir så fort dårlig og svimmel, og selvfølgelig må jeg ta en blodprøve denne gang også. Kjenner jeg ikke er like redd nå som før, så det skal nok gå fint.

Denne dagen kommer til å gå veldig fort. Nå legen, og rett på skolen etterpå. 3 timer skole, så skal jeg allerede hjem! Hele fredagskvelden min skal gå til musikk og rydding før jentene kommer i morgen. Og vet dere hva? Jeg kom hjem i går og fikk en liten overraskelse! Daddy fikk inn juletrè på rommet, og har bygd et nytt stuebord til meg. Thank you, daddy!

Bildene er fra tidligere i uken, dere vil ikke se hverken meg eller rommet helt enda.

Er du klar for helg? Hva er dine planer?
God morgen og god helg!

EN HELT FANTASTISK DAG I BYEN

Heeei!

Først vil jeg bare si tuuuusen takk for mange fine kommentarer på forrige innlegg! Det hadde jeg virkelig ikke forventet meg. Det å se så mange som stiller opp, folk fra klassen som faktisk ønsker meg der, det er helt fantastisk. Så tusen takk, det hjelper veldig på!

I dag slipp jeg unna vasking, så jeg har hatt hele dagen fri. Hører dere det? FRI! Så det utnyttet jeg til å være med min kjære godis, Alicia M i byen. Vi gikk rundt å valset på markedet noen timer, og fikk gjort litt juleshopping. Nesten helt ferdig nå, noen få igjen bare. Veldig kjekt å være med denne jenta igjen, og faktisk i Haugesund til en forandring. Alicia M har flyttet til Kristiansand, men er hjemme i Haugesund pga. juleferie. Vi slappet av på Wayne's Coffe og tok det helt med ro. Gikk rundt å skikket litt, og møtte på arbeidsjenta, Anne.

Nå løper jeg rundt i garasjen med julemusikken på og pynter til lørdag. Det kommer nemlig 7 jenter på besøk som er klare som mat og julekos.

Velkommen til Rimi Markedet? Her har vi det gøy!

Hva har du brukt dagen til?
Ha en fin kveld videre!

 

HVOR GÅR JEG, OG HVA GJØR JEG?

Har du noen gang tenkt slik, hva skjer videre, og hva gjør jeg? Hva skal jeg bli? Hvilken skole er best for meg? Hva skal jeg prioritere? Hvorfor så mange spørsmål? Alt dette og alt for mye annet sitter fast i hodet mitt for tiden. Det er rett og slett bare for mange valg for meg å ta. Det er kanskje ikke så lett for dere å forstå så mye av det jeg akkuratt sa, men jeg skal utdype meg. Jeg skriver dette innlegget for å få alt skrevet ned, få litt system i alt.

 

Skolen - Hva holder jeg egentlig på med? Jeg er på nappen til å stryke. Jeg er missfornøyd med valget mitt, og jeg trives ikke. Noen ganger får jeg ikke sove fordi jeg ikke vil på skolen dagen etter. Skal jeg droppe skolen for å kunne søke med ungdomsskolekarakterene mine til neste år, slik at jeg har en sjanse til å komme inn noensted? Da trenger jeg hverdagsjobb. Det har jeg søkt meg litt rundt på, men har ikke kommet særlig langt. HTG har alltid vært drømmeskolen min, og det er en helt fantastisk skole. Det er vanskelig, og man må jobbe hardt for å få ok karakterer. Hva har forandret seg? Jo, jeg gjør ikke en dritt. Jeg har gitt helt opp, bryr meg ikke lenger. Det er ikke et miljø jeg er vant til, og ikke et miljø jeg passer inn i, derfor vil jeg selvfølgelig føle meg annerledes. Det er ikke greit i det hele tatt, jeg vil passe inn og få meg minner for livet. Jeg vil klare det, jeg vil ønske å gå på HTG gjennom alle vgsårene mine.

Cheerleading - Det er mye. Jeg er trener og har et stort ansvar. Mange spørsmål blir spurt som jeg må vite svar på. Jeg må gi ut all informasjon, fikse rutiner, søke etter hjelp hos andre proffisjonelle og alltid smile. Jeg må alltid smile. I tillegg må jeg kjefte slik at laget blir bedre. Jeg er stresset, men cheerleadingen er det eneste jeg aldri vil gi slipp på, laget betyr altfor mye for meg til å gi dem opp. De er flinke, og jeg er stolt! Men det er et stort ansvar jeg har på meg, og jeg må bruke her eneste dag på ulike ting innen cheerleadingen. Ikke bare å trene og ha det gøy, men også papirarbeid, søknader og emailer rundt omkring.

Gutter - Er det vits for meg å skrive noe som helst her egentlig? Jeg har ikke type, og er usikker på om det er et ønske jeg har nå. Jeg liker singellivet, men blir gal da jeg ser et kjærestepar. I det siste har jeg tenkt ekstremt mye på dette. Jeg søker ikke etter noe kjæreste. Har dere noen gang hørt om at det alltid er èn person som vil ha en plass hos deg? En person du alltid vil huske eller savne? Jeg har en slik en jeg også. Denne gutten er en jeg har vært av og på med når det gjelder kontakten. Jeg vil ikke ha han tilbake, men jeg vil samtidig. Jeg bør ikke, og kan heller ikke. Likevell får jeg sommerfugler i magen bare jeg ser ham, og føler jeg skal kaste opp om jeg ser ham sammen med andre jenter. For å få det helt sagt, jeg vil ikke ha denne gutten. Men jeg kommer alltid til å føle det slik, tror jeg. Jeg har en jeg vil satse på, men som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å få denne gang. Jeg vet bare ikke om jeg er sur, sjalu, lei meg eller savner denne gutten!

Venner - Jeg savner vennene mine! Jeg har ikke fått tid til å være med Alicia J, Alicia M, Anne, og jeg savner alle vennene mine fra ungdomsskolen. Og Jørpelandfolk, jeg savner dere også. Jeg har rett og slett ikke tid til alle, og det er helt forferdelig. Jeg ser bilder av gjenger sammen, det har jeg bare tid til noen få ganger i helgene.

Mye å gjøre - Selvfølgelig er det mye å gjøre, du ser det. Skole, cheerleading, vaskejobb og i tillegg skal jeg ha tid til venner og familie. OG SØVN. Hva skjedde med den? Jeg vil sove hele tiden, forsover meg altfor ofte. Prøver og presentasjoner er noe jeg automatisk har lagt bort fordi jeg prioriterer andre ting foran. Ute om morgenen, hjemme om kvelden, da sovner jeg. Helgene går også i ett som dere kanskje har lest noen få innlegg tidligere. Denne helga skal jeg klare å få laget til å opptrè to dager og å feire minijulaften med noen veninner, WOHO! Det er mye, men alt sammen er gøy.

Jeg vil til Jørpeland - Det skjer nesten aldri. Har aldri tid. Jeg savner vennene mine, og allermest familien min som jeg nesten aldri får sett. Heldigvis får jeg være sammen med mamma, plasticdad og lillesøss til England snart!

Alle har sitt eget å deale med - Selvfølgelig. Det kan være godt å snakke med folk når du enten er deprimert, stresset eller ikke føler deg bra. Men alle har noe de selv sliter med. Jeg vil ikke si jeg sliter noe særlig med alt dette, det er bare så mange stresstanker og så mye jeg må gjøre. Jeg er bare en tenåring. Gjennom hele livet har jeg hatt mange tanker som fører til stress. Blir jeg stresset, blir jeg enten syk eller svak. Jeg vokser, og jeg vet alt fikser seg! Jeg har det ikke vondt, ikke i det hele tatt. Jeg er glad, og elsker livet!

Jeg håper ikke dere tar dette innlegget som et sutreinnlegg. Vil ikke sutre på noen som helst måte, for jeg er en glad jente med herlige mennesker rundt meg. Dere kan gi meg hate om dere må, jeg takler det meste. Dette innlegget skriver jeg for å selv få alt på papir (i dette tilfellet bloggen), slik at jeg ser hvor stresset kommer fra, og kanskje jeg kan gjøre noe med det nå som det er mer system i det.

HVORDAN JEG FEIRER JUL

Hello!

Ja, jeg feirer julaften litt annerledes enn flere andre. Jeg feirer annenhver jul hos mamma og daddy pga. skilsmisse, så jeg er litt her og der. I år skal jeg feire selve julaften og New Year's Eve i England sammen med plasticdad sin familie, som er min stefamilie. Det skal bli veldig merkelig, men alltid morsomt å prøve ut noe nytt! Der vil vi åpne presangene om morgenen 25.desember i stedenfor 24.desember. 24.desember tror jeg vi dyller oss opp å spiser god mat slik vi i Norge gjør 24.desember.

Hvordan det er med alle gavene? Jeg får en god del gaver faktisk! Både mamma og daddy er forlovet med nye, så jeg har to bonusfamilier jeg får gaver av i tillegg til at jeg har en hel saueflokk med søsken og megamega familie. Derfor blir det litt mer. Så ikke si at det å være skilsmissebarn bare er negativt, for meg er det BARE positivt. I år skal jeg feire sammen med mamma, så da skal jeg enten åpne gavene fra daddy og stemor sin familie før julaften eller etter, så det blir på en måte en minijul, som vi kaller det. Gavene fra mamma og plasticdad skal jeg også åpne i Norge, mest sannsynlig før vi reiser. Jul handler ikke kun om familie for meg, i år skal jeg ha noen jenteveninner over for å feire en liten jentejul også.

Som dere hører, jul er litt småinviklet i hodet mitt i år. Ikke noe stress, men feiring flere steder med forskjellige familier, haha. I dag fikk jeg faktisk gaven fra besteforeldrene mine i Sveio- oooverlykkelig!! Jeg har lenge sagt at jeg vil ha mikrobølgovn siden jeg nå bor "for meg selv". Det fikk jeg! I tillegg fikk jeg en lilla treningstrøye, just what I needed. Thank you!Åhgud, DEN kvaliteten, beklager... Måtte beskjære såpass mye, og gjøre bildet større her på bloggen, da blir det sånn.

Er du skilsmissebarn? Hvordan feirer du julaften?

HELT UTEN PAUSER

Jeg får nesten ikke puste, jeg, seriøst. Det er alltid noe jeg skal gjøre, jeg har alltid planer hver dag og hver helg. Denne helgen skulle jeg egentlig til Jørpeland å tilbringe helga inne sammen med familien, men på grunn av det været vi har fått, går ikke båtene som de skal. Så jeg er i Sveio. Med èn gang jeg fant ut at jeg skulle bli her til helga, poppet det planer opp i en fart. Fredagen gikk til grøtfest med noen gamle klassekamerater, veeeldig koselig! I går var jeg i byen å småshoppet med Preben og Daniela på dagen. Det var faktisk ekstremt koselig, vi jenter fikk kaste inn alle klærna vi ville Preben skulle ha! Litt senere kom Daddy til byen, da fikk vi også gjort noen ærender. Kvelden var fortsatt ikke over, ikke tro det, dere! Jeg kom hjem da kvelden startet, så gikk jeg rett ut til Hege å overnattet der. I dag var planen å trene litt på rutina, men været ødela der også. Så jeg får bare vente noen få timer til, så skal vi endelig ta årets julehandel! Ser dere det? Jeg har noe jeg skal gjøre hver eneste bidige time omtrent, nettopp derfor jeg ikke får tid til å logge raskt innom bloggen, beklager.Håper dere har hatt en fin helg, det har hvertfall jeg!

ADVENTSKALENDER

Hellooo!

Vi er i Desember, allemann! Som om dere ikke visste det liksom. Anyway, vi som har adventskalender står kanskje fortere opp om morgenen for tiden? Det gjør ihvertfall jeg! Med èn gang alarmen brøler ut på annlegget, hopper jeg ut av senga og løper rett inn å sjekker pakkekalenderen min.

Til nå har jeg fått fem ting: 01.12 fikk jeg maskara, 02.12 fikk jeg binderser og 03.12 fikk jeg ny nesepiercing, 04.12 fikk jeg en søt blyant, og i dag fikk jeg julepynt. Jeg kjenner julefølelsen! 

 

Q- Har du adventskalender?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits